Khloé Kardashian Fans Merk Tristan Thompson's vermeende Side Chick 'Shameless

Khloé Kardashian Fans Merk Tristan Thompson's vermeende Side Chick 'Shameless
Khloé Kardashian Fans Merk Tristan Thompson's vermeende Side Chick 'Shameless
Anonim

De vrouw die beweert een "relatie" te hebben gehad met Khloé Kardashian's vriend Tristan Thompson is meegesleurd door haar fans.

Sydney Chase heeft beweerd dat Thompson voor het laatst contact met haar had opgenomen de dag nadat Khloe, 36, het derde verjaardagsfeestje van hun dochter True op 12 april gaf. De 23-jarige onthulde deze week alles in een TikTok-clip, nadat hij beweerde dat ze had in januari een affaire gehad met Tristan, 30. Ze houdt echter vol dat de vader van twee haar heeft verteld dat hij vrijgezel was.

"In dit interview werd mij een vraag gesteld door mijn vriend Hayden die ik eerlijk heb beantwoord", zei Sydney op TikTok.

"Ik heb echter persoonlijke informatie over Tristan bekend gemaakt, waarvoor mijn excuses, want dat is niet oké en dat had ik niet moeten doen."

Chase bevestigde verder dat ze een seksuele ontmoeting had met, ze voegde eraan toe: "Hoewel ik de vraag over onze vroegere relaties beantwoord, dat is waar."

Sydney ging verder: "We hadden eerdere relaties, ik kwam er toen achter dat hij een relatie had en ik maakte een einde aan dingen. In het interview werden dingen verkeerd geïnterpreteerd terwijl we dronken."

"We ontmoetten elkaar voor het eerst op 11 november om precies te zijn en toen begon alles. En de laatste keer dat we contact hadden - behalve toen hij me een bericht stuurde nadat hij over het interview had gehoord - was de dag na het verjaardagsfeestje van zijn dochter toen hij net thuiskwam uit Boston."

Na Sydney's "bekentenis" waren velen van mening dat het model niets meer was dan een "machtsjager".

"Je verontschuldigde je voor het vrijgeven van persoonlijke informatie en ging toen verder met het vrijgeven van meer persoonlijke informatie", schreef een fan online.

"Mensen zijn zooo blij om met iemand anders te neuken, ze kunnen niet wachten om dat te vertellen. Wie heeft jullie opgevoed, " viel een derde in.

"Ze deed het op TikTok? Ja, ze wilde slagkracht, doei", merkte een vierde op.

"Hebben jullie de dochters die jullie grootbrengen?" iemand schreef gewoon.

Een video die afgelopen weekend door Hollywood Unlocked werd gepost, liet een groep vrouwen zien die over Tristan Thompson praatte. Sydney beweerde toen dat ze een seksuele ervaring met hem had. Vervolgens zei ze dat ze meerdere keren "rondhing" en dat hij haar vertelde dat hij vrijgezel was en niet langer bij Khloé was.

Khloe Kardashian voor Halloween
Khloe Kardashian voor Halloween

In maart van dit jaar leek Khloé te bevestigen dat ze weer samen was met Tristan, na het plaatsen van een oprecht bericht voor zijn 30e verjaardag, waarop hij antwoordde:

"Ik dank God voor de mooie en liefdevolle vrouw die je bent."

Khloé en Tristan werden voor het eerst aan elkaar gekoppeld in augustus 2016 en een jaar later werd ze zwanger van dochter True.

Maar toen Khloé klaar was om te bevallen van hun kind, bracht TMZ een CCTV-clip uit waarin een man te zien was die Tristan leek te zijn en twee vrouwen kuste in een waterpijplounge.

Thompson werd ook gezien in een hotelkamer met stripclubmedewerker Lani Blair.

True Thompson Khloe Kardashian Tristan Thompson
True Thompson Khloe Kardashian Tristan Thompson

Khloé nodigde hem nog steeds uit voor de geboorte van hun dochter - ondanks haar woede van haar beroemde familie.

"Ongeacht wat Tristan me heeft aangedaan, ik was nooit van plan om True of Tristan dat moment af te nemen. Ze zou niet gestraft moeten worden voor zijn daden. Hij is haar vader en ze verdienen het allebei om van elkaar te houden zoals diep als ze mogelijk kunnen, "schreef ze.

In 2019 kreeg het stel een van hun grootste tegenslagen toen er berichten opdoken dat Tristan Kylie Jenners oude BFF Jordyn Woods had gekust.

Aanbevolen: