Tristan Thompson's vermeende Sidechick gebrandmerkt als 'wanhopig' terwijl ze DM's vervalst

Tristan Thompson's vermeende Sidechick gebrandmerkt als 'wanhopig' terwijl ze DM's vervalst
Tristan Thompson's vermeende Sidechick gebrandmerkt als 'wanhopig' terwijl ze DM's vervalst
Anonim

Tristan Thompson's vermeende sidechick is online getrolld.

Kimberly Alexander beweerde dat Khloé Kardashian haar een DM op Instagram had gestuurd met betrekking tot aanhoudende beschuldigingen dat ze een liefdeskind deelt met haar basketbalspeler.

Maar The Shade Room heeft een echte schermafbeelding van de interactie gemaakt, waaruit blijkt dat het bericht nep is. Kimberly lijkt het zelf te hebben gestuurd.

Het lijkt alsof Kimberly werd geïnspireerd door een andere vermeende sidechick van Tristan.

Vorige maand plaatste Sydney Chase een screenshot op IG, naar verluidt van Khloé.

De snap toonde een melding van Khloé's geverifieerde Instagram-account die het model direct berichten stuurde. De vermeende DM zei: "Hé Sydney, dit is Khloé. Ik zou het op prijs stellen als ons gesprek vertrouwelijk kan blijven."

Chase beweert dat ze een affaire had met Tristan te midden van zijn verzoening met de Keeping Up With The Kardashians-ster.

Social media-commentatoren walgen ervan dat Kimberly Alexander - die online door Kim Cakery gaat - zoveel moeite deed om te bedriegen.

"Verschrikkelijk. Moge God dat meisje vergeven. Dit is verschrikkelijk, gewoon verschrikkelijk", schreef iemand op Instagram.

"Clout is een geweldige drug", voegde een tweede eraan toe.

"Sommige mensen zijn zo geobsedeerd door sociale media en de fantasie die ze hebben opgebouwd. Het is eng. Zoek hulp, zus", viel een derde in.

Alexanders stunt komt nadat Thompson, 30, een aanklacht wegens smaad had ingediend waarin hij een veroordeling van $ 100.000 tegen haar vroeg voor haar aanhoudende beweringen dat hij de vader van haar jonge zoon was.

Het Instagram-model diende vorig jaar een vaderschapszaak in en beweerde dat de NBA-speler de vader was van haar zoon.

Ondanks een DNA-test die aantoont dat Thompson niet de vader van het kind is, weigerde Alexander het te geloven. Ze beweert nog steeds dat Thompson de vader van haar kind is. Ze gebruikt haar profiel op sociale media regelmatig om volgers te vertellen dat de eerste test niet goed is gedaan. Maar sinds het vonnis heeft ze haar opmerkingen uitgeschakeld.

Thompson klaagt haar nu aan wegens laster, voor "verlies van reputatie, schaamte, vernedering en gekwetste gevoelens."

Alexander kwam naar verluidt niet opdagen op een rechtszitting in de smaadzaak, ondanks dat hij een aanmaning had gekregen, en zal daarom worden getroffen door een verstekvonnis.

Kimberly Alexander en Tristan Thompson
Kimberly Alexander en Tristan Thompson

In juridische documenten die door The Blast zijn verkregen, spreekt Thompson over het "extreem" serieus nemen van zijn ouderschapsverantwoordelijkheden en over de manier waarop Alexanders "deadbeat vader"-claims van invloed kunnen zijn op zijn carrière.

Tristan deelt dochter True, 3, met realityster Khloé Kardashian en zoon Prince, 4, met ex-vriendin Jordyn Craig.

Tristan Thompson Kimberly Alexander
Tristan Thompson Kimberly Alexander

"Ik ben de vader van twee jonge kinderen. Ik hou van mijn kinderen en neem mijn verantwoordelijkheden als vader uiterst serieus. Ik ben betrokken bij het leven van mijn kinderen en ben er trots op een hechte band met mijn kinderen te hebben en voor hun financieel en anderszins nodig heeft."

Hij vervolgde: "Als uit de DNA-testresultaten was gebleken dat het kind van mevrouw Alexander mijn zoon was, zou ik zonder aarzelen hetzelfde hebben gedaan voor het kind van mevrouw Alexander."

"Dat mevrouw Alexander ten onrechte beweert dat ik het type man ben dat zijn ouderlijke plichten zou verwaarlozen, doet me emotioneel pijn en is ongelooflijk schadelijk voor mijn reputatie."

Aanbevolen: