Tristan Thompson's vermeende kant Baby Mama beschuldigt hem van het hebben van een SOA

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson's vermeende kant Baby Mama beschuldigt hem van het hebben van een SOA
Tristan Thompson's vermeende kant Baby Mama beschuldigt hem van het hebben van een SOA
Anonim

Gerechtelijke documenten van de bittere vaderschapszaak tussen Tristan Thompson en zijn vermeende baby-mama Maralee Nichols zijn online gelekt. Nichols beweert eerder deze maand te zijn bevallen van de zoon van Thompson. Blogsite Gossip Of The City deelde een screenshot van het juridische transcript in de lopende rechtszaak op Twitter.

"Er is contact met mij opgenomen door een bron die bevestigt dat ik moet worden gecontroleerd omdat bij indiener (Thompson) de diagnose herpes is gesteld", luidt een direct citaat uit de aanvraag ingediend bij het LA County Superior Court.

'Hij zei dat hij vrijgezel was'

Het fitnessmodel gaf haar eerste verklaring aan zowel E! News en UsWeekly zeiden vrijdag dat ze "al het mogelijke" deed om tijdens haar zwangerschap geen aandacht op zichzelf te vestigen. Ze beweert dat haar enige doel nu is om "[hun] zoon op te voeden in een veilige, gezonde, liefdevolle en privé-omgeving."

Donderdag kreeg Thompson een tegenslag in de lopende vaderschapszaak. Een rechter verwierp zijn poging om de zaak te laten uitvoeren in Houston, Texas, waar de conceptie zou hebben plaatsgevonden. Er is ook gemeld dat Thompson wilde dat de zaak daar behandeld zou worden omdat hij minimale kinderbijslag zou moeten betalen.

Khloe Tristan
Khloe Tristan

De zaak zal nu hoogstwaarschijnlijk worden behandeld in Californië - waar Nichols sinds 2018 woont. Nichols beweert dat Thompson - die naar verluidt nog steeds een relatie had met Khloe Kardashian ten tijde van hun vermeende affaire - haar vertelde dat hij "alleenstaand en co-ouderschap."

"Ik zou nooit betrokken zijn geraakt bij Tristan als ik dacht dat hij een relatie had", hield Nichols vol in haar verklaring.

Ze beweert dat ze aan het daten waren

Nichols ontkende ook de beweringen van de Sacremento Kings-speler dat het paar alleen 'casual sex' had.

Nichols beweert dat Thompson haar destijds vertelde dat hij 'geen seksuele relatie had met iemand anders'.

"Tristan en ik communiceerden dagelijks en spraken aan de telefoon. We zouden elkaar meerdere keren per maand zien", zegt de nieuwe moeder.

Nichols beweert dat ze de sportster voor het eerst ontmoette op een feest in zijn huis in Encino, Californië in 2020. Ze beweert dat hij haar heeft uitgenodigd om hem te zien met Kerstmis, Nieuwjaar en zijn verjaardag in maart.

'Hij heeft niet financieel geholpen'

Nichols voegde er ook aan toe dat ze geen financiële steun heeft gekregen van Thompson.

"Tristan heeft me niet financieel geholpen met mijn zwangerschap of met onze baby", beweert ze. "Ik heb 100 procent betaald voor de onkosten van mijn zoon. Ik heb Tristan niet om geld gevraagd en ik heb ook geen geld aangenomen dat mij werd aangeboden."

Tristan heeft toegegeven met Nichols naar bed te zijn geweest, hoewel het vaderschap van de kleine jongen die ze ter wereld bracht niet is onthuld.

Thompson deelt driejarige dochter True met Kardashian, en zoon Prince, vijf, met ex Jordan Craig.

Aanbevolen: