Khloé Kardashian reikt uit naar vermeende SideChick op sociale media

Khloé Kardashian reikt uit naar vermeende SideChick op sociale media
Khloé Kardashian reikt uit naar vermeende SideChick op sociale media
Anonim

De vrouw in het centrum van het nieuwste Khloé Kardashian/Tristan Thompson-schandaal, Sydney Chase, heeft een screenshot op IG geplaatst, naar verluidt van de realityster.

De snap toonde een melding van Khloé's geverifieerde Instagram-account die het model direct berichten stuurde. De vermeende DM zei: "Hé Sydney, dit is Khloé. Ik zou het op prijs stellen als ons gesprek vertrouwelijk kan blijven."

The Shade Room betrapte het bericht voordat Sydney besloot het van haar Instagram-verhaal te verwijderen. Vorige week verscheen Chase op Adam 22's No Jumper-podcast, waar ze onthulde dat ze een affaire had met Thompson.

Toen las Chase in een onbedekte Instagram Live, oorspronkelijk uitgezonden op 8 april, sms-berichten voor die ze naar verluidt had ontvangen van de Boston Celtic-forward.

Sydney leek aanvankelijk niet te weten dat ze te zien was in de Live van haar vriend. In het fragment dat door The Sun werd verkregen, werd Chase gezien die openhartig sprak over de vader van twee.

"Tristan Thompson zei net: 'Stuur me een foto van je [onhoorbare]', "' las ze hardop voor, terwijl ze naar haar mobiel staarde.

"Tristan zei letterlijk: 'Ja schat, dat vind ik leuk. Ik wil zien hoe ze eruit zien. Ik ben nieuwsgierig. Je hebt me enthousiast gemaakt om terug te komen.'"

Toen ze merkte dat ze werd gefilmd, reageerde Sydney snel nonchalant door te zeggen: "Oh ja, dit is op Live. Ik sta op het punt mezelf in de a te neuken. Ach ja, het is prima."

Ze vervolgde: "Misschien, op dit punt is het leven. Ik teken niets, je deed wat je deed, dat is op jou. Tristan sloeg me. Ik heb hem niet geslagen."

Chase beweerde vervolgens dat Thompson zei dat ze op zijn ex Jordan Craig leek, die toevallig de moeder is van zijn eerste kind, zoon Prince.

"Blijkbaar is Khloe niet zijn type, maar ik ben zijn type en [onhoorbaar.] Hij wilde de status en die status kunnen behouden, maar ik leek precies op zijn ex en ben zijn type," beweerde ze in de duistere video.

"Zijn baby mama. Maar hij belde me net en zei: 'Je bent wat ik leuk vind' en ik zei: 'Je bent met iemand.'"

Tegen het einde van de video begon Sydney af te dwalen, maar op een gegeven moment hoorde ze zeggen: 'Ze weet het echt niet.'"

Sydney bekende vorige week in een openhartig TikTok-clipje met Tristan naar bed te zijn geweest. Maar ze beweerde in die clip dat de NBA-speler haar had verteld dat hij vrijgezel was.

Sydney ging verder: "We hadden eerdere relaties, ik kwam er toen achter dat hij een relatie had en ik maakte een einde aan dingen. In het interview werden dingen verkeerd geïnterpreteerd terwijl we dronken."

"We ontmoetten elkaar voor het eerst op 11 november om precies te zijn en toen begon alles. En de laatste keer dat we contact hadden - naast toen hij me een bericht stuurde nadat hij over het interview had gehoord - was de dag na het verjaardagsfeestje van zijn dochter toen hij net thuiskwam uit Boston."

Aanbevolen: