Tristan Thompson's vermeende liefdeskind maakt kerst Instagram-debuut

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson's vermeende liefdeskind maakt kerst Instagram-debuut
Tristan Thompson's vermeende liefdeskind maakt kerst Instagram-debuut
Anonim

Tristan Thompson's vermeende nieuwe baby-mama Maralee Nichols heeft volgens The Daily Mail een foto van hun zoon die geniet van zijn eerste kerst op Instagram geplaatst. Het fitnessmodel deelde de schattige foto met haar 87.000 volgers, waarop de pasgeborene te zien was, gekleed in een piepkleine rode onesie met het script 'My First Christmas' erop geborduurd.

Nichols laat de foto al het woord doen, simpelweg met een emoji van een liefdeshart. Hoewel ze reacties op de post lijkt te hebben uitgeschakeld, heeft de lieve foto al meer dan 4k likes verzameld.

Het fitnessmodel heeft een paar andere kiekjes van de pasgeborene in haar 'Instagram'-hoogtepunten

Op het moment van schrijven is dit de enige foto van haar zoon die Nichols op haar Instagram-feed heeft, maar ze heeft het publiek nog een kleine glimp van hem gegeven in haar Instagram-hoogtepuntensectie - ze is te zien wiegen de kleine peuter, allebei met bijpassende kerstrompertjes voor moeder en zoon.

Tristan moet zijn vermeende nieuwe zoon nog erkennen op Instagram.

Dit komt nadat werd onthuld dat Maralee gelijk had in haar beweringen dat zij en Thompson al maanden een affaire hadden, wat bevestigt dat de basketballer zijn toenmalige vriendin Khloe Kardashian bedroog - met wie hij een dochter deelt True.

Het paar is het echter niet eens over de aard van hun rendez-vous, terwijl Thompson aandringt in gerechtelijke documenten. "Verzoeker [Nichols] vertelde me dat ze betrokken was geweest bij andere atleten en de beperkingen van onze relatie begreep; met andere woorden, dat we elkaar slechts sporadisch zouden kunnen zien voor informele, losse seks.”

“Van december 2020 tot maart 2021 zagen we anderen op een dergelijke basis. We hadden nooit telefoontjes, e-mails, en we wisselden geen sms-berichten uit. We communiceerden alleen via de Snapchat-applicatie.”

Maralee blijft volhouden dat haar relatie met Thompson niet 'casual' was

Nichols daarentegen heeft verklaard dat hun interacties geen 'casual sex' waren en dat ze 'geen seksuele relatie had met iemand anders'.

“We hadden ook geen afspraak. Tristan en ik communiceerden dagelijks en spraken aan de telefoon. We zouden elkaar meerdere keren per maand zien.”

De nieuwe moeder bevestigde ook dat ze niet op de hoogte was van hem en Khloe waren nog steeds romantisch betrokken. Hij vertelde me dat hij alleenstaand was en co-ouderschap had. Ik zou nooit een relatie met Tristan hebben gehad als ik dacht dat hij een relatie had.'

Ze onthulde toen: Tristan heeft me niet financieel geholpen met mijn zwangerschap of met onze baby. Ik heb 100 procent betaald voor de kosten van mijn zoon. Ik heb Tristan niet om geld gevraagd en ik heb ook geen geld aangenomen dat mij werd aangeboden.”

Aanbevolen: