Met wie heeft Tom Sturridge een date gehad? (En 9 andere feiten over de Sandman-acteur van Netflix)

Inhoudsopgave:

Met wie heeft Tom Sturridge een date gehad? (En 9 andere feiten over de Sandman-acteur van Netflix)
Met wie heeft Tom Sturridge een date gehad? (En 9 andere feiten over de Sandman-acteur van Netflix)
Anonim

Terwijl Netflix' bewerking van Neil Gaiman's "The Sandman" voor veel opschudding zorgt, wordt Tom Sturridge geprezen om zijn vertolking van Morpheus, ook bekend als Dream, in de show. Hij heeft veel credits van zijn schermwerk en op het podium; voordat hij in The Sandman speelde, verscheen de 36-jarige acteur in tv-shows als Irma Vep, The Hollow Crown en Sweetbitter. Hij speelde ook in verschillende films, waaronder Journey's End en Remainder, maar The Sandman is zijn grootste rol tot nu toe.

Sturridge zit al meer dan de helft van zijn leven in de branche en heeft een zekere mate van populariteit gewonnen. Ondanks dat hij een behoorlijk grote schare fans heeft, is hij relatief ingehouden als het gaat om het delen van zijn leven met fans. We hebben enkele details over de acteur samengesteld die je misschien wilt weten, sommige zullen je verrassen.

10 Tom Sturridge's aanwezigheid op sociale media

Hoewel Tom Sturridge redelijk populair is in zijn beroep, heeft hij geen geverifieerde aanwezigheid op sociale media. Tom is enorm populair op internet, met honderden fanaccounts op zijn naam op verschillende platforms met cumulatief miljoenen volgers. In televisie en film kan het handhaven van privacy een uitdagende taak zijn voor acteurs met zulke belangrijke rollen. Tom handhaaft waarschijnlijk dat evenwicht in zijn leven door van sociale media af te blijven.

9 Tom Sturridge staat dicht bij deze acteur, ze doen zelfs auditie voor dezelfde Twilight-rol

Het was via de broers en zussen van Tom Sturridge dat Robert Pattinson en Tom Sturridge elkaar ontmoetten, en ze zijn nu heel goede vrienden. De twee zijn al vrienden sinds ze 13 jaar oud waren. Hun relatie wordt niet openlijk besproken, maar de twee zijn meerdere keren samen in het openbaar verschenen.

Zoals Eddie Redmayne opmerkte tijdens de Tonight Show With Jimmy Fallon, hadden zowel Sturridge als Pattinson een zeer unieke auditietechniek waarbij ze samen repeteerden terwijl ze samenwoonden met andere beroemde gezichten. Ze leken bij elkaar te blijven en elkaar te helpen, ook al waren ze worstelende acteurs in Hollywood.

8 Toen Tom Sturridge begon te acteren

Beide ouders van Tom Sturridge werkten voor de televisie; Tom mocht samen met zijn moeder meespelen in de televisiebewerking van Gulliver's Travels. Dit was zijn eerste optreden op het scherm en het begin van zijn acteercarrière in 1996, hij was pas 11. Bovendien schreef en regisseerde zijn vader het project. Hij beschouwt die kans echter als een kans. Omdat hij op dat moment nauwelijks wist wat hij deed, beschouwt Sturridge dat niet echt als zijn eerste baan, omdat hij daar vooral voor de lol was.

7 Tom Sturridge speelde bijna in deze film uit 2008

Ondanks dat het middelmatige recensies kreeg toen het in 2008 werd uitgebracht, werd Jumper populair onder het publiek. De Sci-Fi-actiefilm met Hayden Christensen in de hoofdrol sprak het reguliere publiek aan. Tom Sturridge werd aanvankelijk gecast als het hoofdpersonage David Rice, maar werd later vervangen door de Star Wars-acteur omdat hij een vrij nieuwe acteur was. Destijds was Tom Sturridge niet de gevierde ster die hij nu is.

6 Tom Sturridge komt uit een familie van publieke figuren

De familie van Tom Sturridge is al generaties lang actief in de branche. Toms vader is de beroemde regisseur Charles Sturridge die is genomineerd voor drie Emmy Awards. Zijn moeder is actrice Phoebe Nicholls, bekend van films als The Elephant Man, The Scapegoat en Transformers: The Last Knight. Tom's zus Matilda Sturridge is ook een actrice. Zijn grootvader was de Britse acteur Anthony Nicholls en zijn overgrootvader was fotograaf Horace Nicholls uit de Eerste Wereldoorlog.

5 Tom Sturridge was in deze Broadway-producties

Tom Sturridge speelde in verschillende theaterproducties, waaronder 'Punk Rock', 'Wastwater', 'Orphans', 'The Trial', 'American Buffalo', '1984' en 'Sea Wall/A Life'. Hij werd genomineerd voor een Tony Award voor beste acteur in een toneelstuk voor zijn uitvoeringen in 'Orphans' en 'Sea Wall/A Life'. Hij speelde samen met Jake Gyllenhaal in "Sea Wall/A Life."

4 Met wie is Tom Sturridge gedate?

Tom Sturridge heeft naar verluidt in de loop der jaren verschillende relaties gehad. Hij had een relatie met Sienna Miller van 2011 tot 2015. Het paar dat samen een dochter deelt, was op een gegeven moment zelfs verloofd. Sturridge zou ook een relatie hebben gehad met Stranger Things-actrice Maya Hawke, Scream Queens-ster Abigail Breslin en actrice Camilla Belle.

3 Heeft Tom Sturridge nu een relatie?

Tom Sturridge lijkt een relatie te hebben met het Britse model, schrijver en modeontwerper Alexa Chung. De twee werden in juli 2022 gespot terwijl ze op Wimbledon zaten. E News meldde dat Chung en Sturridge kussend werden gezien tijdens het evenement; de PDA werd gevangen genomen door paparazzi. Geen van de twee heeft hun relatie bevestigd, hoewel dit niet de eerste keer is dat ze samen worden gezien.

2 Hoe kunnen Tom Sturridge en Sienna Miller nu met elkaar opschieten?

Tom Sturridge's ex-verloofde Sienna Miller werd ook gespot op Wimbledon, blijkbaar op een dubbele date met Sturridge en Alexa Chung. Miller zat voor Tom en Alexa met haar nieuwe vriend, Oli Green. Er is nooit kwaad bloed geweest tussen de voormalige geliefden, maar het is hartelijk. Het is verrassend om ze allebei zo samen te zien met hun nieuwe partners.

1 Wat is het vermogen van Tom Sturridge?

Tom Sturridge heeft een geschat vermogen variërend van $ 1 miljoen tot $ 5 miljoen. Sturridge heeft rijkdom kunnen verdienen door zijn meerdere bronnen van inkomsten, voornamelijk zijn acteercarrière. Buiten acteren doet Tom niet veel, maar hij wordt gecrediteerd als regisseur van Marcus Foster's videoclip voor "I Was Broken".

Aanbevolen: