Kim Kardashian-fans woedend nadat een van haar Parijse overvallers een boek heeft geschreven

Kim Kardashian-fans woedend nadat een van haar Parijse overvallers een boek heeft geschreven
Kim Kardashian-fans woedend nadat een van haar Parijse overvallers een boek heeft geschreven
Anonim

Kim Kardashian fans reageerden vol afschuw toen een van de vijf dieven die haar in 2016 in Parijs beroofden, een allesomvattend boek aankondigde.

Yunice Abbas, die in de zestig is, was een van de 11 verdachten die na de overval werden aangeklaagd.

Hoewel hij momenteel in afwachting is van zijn proces, wordt zijn boek volgende week in Frankrijk gepubliceerd.

De bende van vijf overvallers zou de realityster en de moeder van vier hebben vastgebonden en vastgebonden op 2 oktober 2016.

Kardashian verbleef voor Fashion Week in haar appartement in het luxe Hotel de Pourtalès-complex in Parijs. In totaal stalen ze naar schatting $ 10 miljoen aan sieraden, waaronder de verlovingsring van de ster, nadat ze een pistool tegen haar hoofd hadden gehouden.

Segmenten van het boek zijn geserialiseerd in het Franse tijdschrift Closer.

Abbas onthulde dat zijn bende per ongeluk de telefoon van de SKIMS-oprichter meenam toen ze het toneel verlieten.

Ze realiseerden zich pas toen de telefoon ging en het was zangeres Tracy Chapman.

Hij onthulde ook dat Kim en haar secretaresse in hun paniek 911 bleven bellen - ondanks dat ze in Frankrijk waren.

Abbas vertelt hoe de vijf mannen de overval met fietsen ontvluchtten.

"Op het moment dat ik een politieauto oversteek die de buurt verkent, spring ik op bij het geluid van een ongerijmde beltoon van een mobiele telefoon", schrijft hij.

"Voor mijn ongelovige ogen verschijnt een naam op het scherm terwijl het oplicht. Ik moet echt niet struikelen", voegt hij eraan toe, en hij legt uit dat het de zangeres Tracy Chapman was die de telefoon van Kim Kardashian belde.

Er wordt in Frankrijk lang naar het boek uitgekeken voordat het op 4 februari wordt gepubliceerd, meer dan vier jaar na de overval.

Kardashian was alleen gelaten in de suite terwijl haar lijfwacht met haar zussen, Kourtney en Kendall Jenner, naar een nachtclub op de Champs-Elysées ging.

Ze werd vastgebonden en in de badkamer van het hotel gelegd terwijl de dieven stukken van haar diamanten juwelen uitkozen.

De mannen stalen twee Cartier diamanten armbanden, een Jacob ketting in goud ingelegd met diamanten, oorbellen met diamanten en een halsketting van Loraine Schwarz.

Hoewel Kardashian niet ernstig gewond was, was ze naar verluidt 'erg geschud'.

Fans reageerden vol afschuw op het feit dat Abbas probeerde te profiteren van zijn gruwelijke misdaad.

"Behoorlijk ziek om dit soort boek te promoten", schreef een fan.

"Hoe mag hij profiteren van een overval en vervolgens profiteren van een boek waarin de overval wordt beschreven? Dit alles voordat hij terechtstaat voor de overval, hopelijk kan het boek tegen hem en de anderen worden gebruikt, deze man is niet erg helder, " een tweede toegevoegd.

"Heel vreemd. Waarom een boek schrijven? Is hij hier trots op?!?! Hij schaamt zich duidelijk niet", viel een derde in de rede.

Aanbevolen: