Brad Pitt-fans komen tot zijn verdediging tijdens 'Bitter Custody Trial

Brad Pitt-fans komen tot zijn verdediging tijdens 'Bitter Custody Trial
Brad Pitt-fans komen tot zijn verdediging tijdens 'Bitter Custody Trial
Anonim

Sociale media zijn sterk naar voren gekomen voor Hollywood-ster Brad Pitt te midden van zijn bittere voogdijstrijd met ex-vrouw Angelina Jolie.

De rechter in de voogdijzaak heeft naar verluidt "geweigerd om de minderjarige tieners te horen" getuigen van hun wensen met betrekking tot hun "bevel tot voogdij", aldus Jolie.

De 45-jarige actrice diende maandag documenten in bij het Second District Court of Appeal van Californië. De AP meldt dat Jolie rechter John Ouderkirk probeert te diskwalificeren om over de zaak te beslissen.

In de rechtbankdocumenten zeiden advocaten van de met een Oscar bekroonde ster dat de rechter "niet voldoende rekening heeft gehouden met … input over hun ervaringen, behoeften of wensen, wat in strijd is met een wettelijke code van de staat die minderjarigen toestaat 14 tot 17 om te getuigen."

Angelina Jolie Evenement Brad Pitt
Angelina Jolie Evenement Brad Pitt

Jolie en Pitt, 57, zijn ouders van zes kinderen, waarvan vijf minderjarig: Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14 en de tweeling Vivienne en Knox, 12.

The Girl, Interrupted-actrice vertelde het hof van beroep dat de rechter heeft nagelaten haar bewijsmateriaal aan de rechtbank te laten voorleggen dat spreekt over de veiligheid en het welzijn van de minderjarigen, wat 'kritisch bewijs is om haar zaak te verdedigen'. '

Jolie vroeg in 2016 een echtscheiding aan - daarbij verwijzend naar "de gezondheid van het gezin".

Er kwam een verhaal naar voren dat Pitt na een privévlucht van Frankrijk naar Los Angeles, zoon Maddox, die toen 15 was, fysiek aanviel.

Angelina Jolie Brad Pitt kinderen
Angelina Jolie Brad Pitt kinderen

De Academy Award-winnende acteur werd niet aangeklaagd in verband met het incident te midden van onderzoeken van de FBI en sociale diensten. Commentaren op sociale media vonden het "onrechtvaardig" voor Angelina om "haar kinderen te dwingen" te kiezen tussen hun moeder en vader.

"Vreselijk wie zou proberen om hun kinderen in die positie in een rechtbank te plaatsen. Dat is te veel druk op een kind. Vreselijke ouder om het zelfs maar te suggereren", luidde een louche opmerking.

Angelina Jolie's zoon Maddox adresseert relatie met Brad Pitt
Angelina Jolie's zoon Maddox adresseert relatie met Brad Pitt

Ik moest kiezen met welke ouder ik wilde leven toen mijn 16 jaar oud was, toen mijn ouders uit elkaar gingen. Het was wreed. Ze heeft me nooit echt vergeven en het dreef een wig tussen mij en mijn zussen, waaruit onze relaties nooit hebben bestaan hersteld. Geen enkele ouder die echt van zijn kind houdt, zou hem dat ooit vragen', luidt een persoonlijke opmerking.

Brad Pitt en Angelina Jolie in 'Mr. en mevrouw Smith&39
Brad Pitt en Angelina Jolie in 'Mr. en mevrouw Smith&39

"Klinkt alsof de rechter gelijk heeft. Kinderen kunnen gemakkelijk worden beïnvloed en gebeurt zo vaak als ouders uit elkaar gaan. Onbetrouwbare getuigenis", schreef iemand anders.

"Ze is echt de belichaming van een bittere, afgematte vrouw. Laat het gaan en ga verder. Probeer in de tussentijd niet je kinderen te gebruiken, " lees een heel erg duistere opmerking.

Aanbevolen: