Duck Dynasty: 15 dingen die we niet wisten over de Robertsons en de show

Inhoudsopgave:

Duck Dynasty: 15 dingen die we niet wisten over de Robertsons en de show
Duck Dynasty: 15 dingen die we niet wisten over de Robertsons en de show
Anonim

De reality-tv-show Duck Dynasty vermaakte fans elf seizoenen voordat ze ermee ophielden. De populaire serie was gebaseerd op het vodden-tot-rijkdom-verhaal van een familie uit Louisiana, gebaseerd op hun innovatieve bedrijf Duck Commander. Patriarch Phil leidde het eendenjachtbedrijf en zijn bebaarde zonen Willie en Jase deden ook mee.

Voor we het wisten, zaten we ineengedoken rond onze televisieschermen, volledig gebiologeerd door deze uitgesproken, hilarische familie uit het zuiden. Er is veel om van te houden over de Robertsons, maar niet alles wat wordt getoond is gemaakt voor televisie-perfectie. Deze familie heeft, zoals de meeste reality-tv-families, zeker een aantal skeletten in hun kasten. Bekijk deze vijftien dingen die we niet wisten over de Robertsons.

15 De Robertsons gebruiken het woord 'gescript' niet, maar als het loopt als een eend, en praat als een eend…

De familie Roberson op Duck Dynasty
De familie Roberson op Duck Dynasty

Reality-tv-shows zoals Duck Dynasty komen vaak onder vuur te liggen omdat ze meer scripts bevatten dan kijkers zich zouden kunnen voorstellen. Terwijl de Robertsons terugschrikken om het woord 'gescript' te gebruiken om hun show te beschrijven, als het loopt als een eend en praat als een eend… is het waarschijnlijk een eend. Er vinden waarschijnlijk scènes plaats.

14 Phil's strijd met de fles kostte hem bijna alles

Phil Robertson van Duck Dynasty
Phil Robertson van Duck Dynasty

Ducky Patriarch, Phil Robertson, heeft jaren geleden zijn familie door de ring geholpen vanwege zijn problemen met drugsmisbruik. In de jaren dat hij op zijn laagst was, schopte hij zelfs zijn familie uit hun gedeelde huis op hun keesters! Gelukkig kreeg Phil gelijk met de man hierboven en slaagde hij erin zijn leven te veranderen.

13 Oom Phil verstopte zich ooit maandenlang voor wetshandhaving in het bos

Phil Robertson op jacht in het bos
Phil Robertson op jacht in het bos

Toen Phil Robertson jonger was, maakte hij overal tumult. Zijn vrouw Kay beschreef die jaren als tumultueus en zei dat Phil gemeen en wreed was. Een woordenwisseling met een stel in de stad zorgde ervoor dat Phil op de vlucht sloeg. Hij verstopte zich maandenlang in het achterland, terwijl de zaken werden gladgestreken met de mensen met wie hij ruzie had.

12 Geestesziekte komt voor in de familie Robertson

Si Robertson en zijn zoon
Si Robertson en zijn zoon

Psychische aandoening is iets waar veel van de Robertson-familieleden al jaren mee worstelen. Reed Robertson, de zoon van Jase, maakte een depressie door die behoorlijk ernstig werd. Si vertoonde al op zeer jonge leeftijd tekenen van een psychische aandoening, en zijn zoon Scott heeft er ook mee te maken gehad.

11 Phil Robertson is een fan van heel, heel jong trouwen

Bruiloft van Phil en Kay Robertson
Bruiloft van Phil en Kay Robertson

Phil Robertson is niet het type man dat zijn gevoelens over dingen achterhoudt. Hij zegt wat hij denkt, ongeacht wat mensen ervan zullen maken. Veel wenkbrauwen werden opgetrokken toen hij zijn overtuiging besprak dat mannen jong met vrouwen trouwen … heel jong. Hij spreekt uit ervaring. Hij en Kay kregen een relatie toen zijn bruid nog maar vijftien jaar oud was.

10 Hun baarden zijn allemaal voor het merk

De mannen van Duck Dynasty en hun baarden
De mannen van Duck Dynasty en hun baarden

Een van de meest herkenbare eigenschappen van de Robertson-mannen zijn hun wilde, lange sjofele baarden. De jongens hebben allemaal veel gezichtshaar, en dat is geen toeval. Toen Duck Dy smerig aan het filmen was, waren Willie, Phil, Sy en Jase allemaal contractueel verplicht om hun baard op een bepaalde lengte te houden.

9 Alan en Lisa Robertson hebben een achtbaan van een huwelijk gehad

Alan en Lisa Robertson van Duck Dynasty
Alan en Lisa Robertson van Duck Dynasty

Lisa en Alan Robertson hebben de beste en de slechtste tijden doorgemaakt tijdens de duur van hun verbintenis. Het paar heeft ervoor gekozen om hun strijd met het publiek te delen, in de hoop dat anderen troost zullen vinden in religie. Hij vocht tegen een groot deel van zijn innerlijke demonen en zij stapte erop uit met een oude vlam.

8 Jep en Jess Robertson hebben een zoon geadopteerd

Jep en Jess Robertson met hun kinderen
Jep en Jess Robertson met hun kinderen

Jep en Jess Robertson hebben ook behoorlijk wat huwelijksproblemen doorstaan. Toch zijn ze er ondanks alles in geslaagd om een prachtig gezin op te bouwen, waaronder een geadopteerde zoon. De ironie hiervan is dat Jep's uitgesproken vader Phil in het verleden behoorlijk schandalige dingen heeft gezegd over een hele race.

7 Reed Robinson worstelde echt met de faam van zijn familie

Reed Robinson van Duck Dynasty
Reed Robinson van Duck Dynasty

Jase Robertsons zoon Jase was een van de familieleden die niet al te goed met roem en publiciteit omging. De jongere leed aan een opgeblazen ego tijdens de populariteit van zijn familie, waardoor sommige van zijn vriendschappen afbrokkelden. Op zijn dieptepunt overwoog hij zelfs het ondenkbare. Gelukkig is hij tegenwoordig weer op het rechte pad.

6 Si Robertson probeerde zijn hand op een universiteitsopleiding

Si Robertson van Duck Dynasty
Si Robertson van Duck Dynasty

Zany Oom Si lijkt ons niet het wetenschappelijke type, maar het blijkt dat hij vele jaren geleden zijn hand op de universiteitservaring heeft geprobeerd. Si ging korte tijd naar de Louisiana Tech University, maar drie semesters was alles wat hij aankon voordat het feest uit de hand liep. Hij stopte en nam dienst in het leger.

5 De Robertsons zijn een religieus stelletje kerels

Si Robertson met een jonge fan in de kerk
Si Robertson met een jonge fan in de kerk

De Robertsons zijn een stel religieuze kerels. Oom Si reist nooit zonder zijn vertrouwde Bijbel. Phil heeft op tal van congressen over religie gesproken en hij en zijn oudste zoon Alan dienen als kerkouderlingen in White's Ferry Road Church of Christ. De familie wordt vaak aan het einde van hun afleveringen in gebed gezien, maar veel van het religieuze materiaal wordt achtergelaten op de vloer van de montagekamer.

4 Phil Robertson heeft meer dan driehonderd mensen gedoopt

Phil Robertson van Duck Dynasty staat bij de rivier
Phil Robertson van Duck Dynasty staat bij de rivier

Phil Robertson, een vrome christen en ouderling van de familiekerk, is zeer uitgesproken over zijn religieuze gedachten en opvattingen. Hij is zo betrokken bij zijn geloof dat hij zelfs dopen verricht voor degenen die ook tot het geloof willen behoren. Naar schatting heeft Phil ongeveer driehonderd mensen in de Ouachita-rivier gedoopt.

3 Jase Robertson was er zeker van dat Duck Dynasty een grote flop zou worden

Jace Robertson van Duck Dynasty
Jace Robertson van Duck Dynasty

Jase Robertson had zeker zijn twijfels of de show en het bedrijf van de familie ooit een groot succes zouden worden. Jase dacht niet dat de show zelfs maar een tweede seizoen zou halen. Gelukkig voor de Robertsons en hun bankrekeningen, werd Duck Dy smerig een van de meest populaire realityshows aller tijden.

2 De cast verdiende veel geld aan de show, maar veel meer aan merchandise

Duck Dynasty-merchandise
Duck Dynasty-merchandise

Duck Commander werd een merk dat groter was dan de Robertsons ooit hadden kunnen bedenken! In 2012 haalde het bedrijf veertig miljoen dollar binnen, met commercials tijdens de show die voor bijna tweehonderdduizend dollar per slot verkochten! De merchandise voor Duck Commander heeft ook een aardige cent opgebracht. In 2012 alleen al verdiende de koopwaar de familie vierhonderdduizend dollar.

1 De jongens komen uit een zeer bescheiden begin

Phil Robertson in zijn huis
Phil Robertson in zijn huis

De familie Robertson is een echt verhaal van vod naar rijkdom. Phil Robertson kwam van een mager begin om miljonair en reality-tv-ster te worden. Wie had gedacht dat deze man, die opgroeide in een huis zonder stromend water, bad of elektriciteit, een echte baller zou blijken te zijn?

Aanbevolen: