‘Peaky Blinders’ is terug na grote uitdagingen, onthult regisseur Anthony Byrne

Inhoudsopgave:

‘Peaky Blinders’ is terug na grote uitdagingen, onthult regisseur Anthony Byrne
‘Peaky Blinders’ is terug na grote uitdagingen, onthult regisseur Anthony Byrne
Anonim

Cillian Murphy keert terug als Tommy Shelby in seizoen 6 van Peaky Blinders!

Peaky Blinders-regisseur Anthony Byrne deelde een glimp van het nieuwe seizoen met een foto van de Ierse acteur Cillian Murphy in zijn iconische Tommy Shelby-kapsel!

Byrne deelde ook hoe het een "uitdagende en veeleisende periode" was geweest voor de cast en crew die betrokken waren bij het opnieuw opstarten van de serie.

Peaky Blinders seizoen 6 was een enorme onderneming

Peaky Blinders volgt het verhaal van meester-manipulator Tommy Shelby en zijn gangsterfamilie tegen de achtergrond van Birmingham, Engeland. Het speelt zich enkele maanden na het einde van de Eerste Wereldoorlog af en toont de schade die de oorlog jonge mannen heeft aangericht vanuit Tommy's perspectief.

Het vijfde seizoen van de show ging in première in september 2019 en werd kort daarna verlengd met een zesde, maar de cast en crew van Peaky Blinders hebben grote moeite gehad om de opnames weer te hervatten.

Na verschillende vertragingen als gevolg van de pandemie, werd eerder vandaag bekend dat de Shelby's weer in actie zijn! Ze filmen met voorzorgsmaatregelen midden in een lockdown in het VK, wat geen gemakkelijke taak is, en serieregisseur Anthony Byrne zorgde ervoor dat hij zijn verhaal vertelde.

"Het is een ongelooflijk uitdagende en veeleisende periode geweest voor iedereen die betrokken is geweest bij het weer in actie krijgen van Peaky", schreef hij op Instagram, samen met een foto van Cillian Murphy.

"We hebben allemaal heel hard gewerkt om dit mogelijk te maken in een veilige werkomgeving, en ik ben erg trots op de vele teams van mensen die hebben bijgedragen om ons hier te krijgen."

"Het is een enorme onderneming. Maar we zijn voorbereid en we zijn er klaar voor. Blijf op de hoogte en blijf alsjeblieft veilig. Op bevel van …" concludeerde hij, verwijzend naar de beroemde slogan van de show, "In opdracht van de Peaky Blinders ".

De populaire dramaserie zal na het zesde seizoen een einde maken aan de televisieserie, maar maker Steven Knight heeft beloofd dat het "in een andere vorm zal doorgaan". In een interview met Deadline onthulde Knight zijn voornemens om afscheid te nemen van de serie met een nieuwe Peaky Blinders-film!

Hopelijk kan erelid van de Shelby-familie, Aaron Paul, meedoen.

Aanbevolen: