Omar Sy onthult de betekenis achter de modekeuzes van 'Lupin

Inhoudsopgave:

Omar Sy onthult de betekenis achter de modekeuzes van 'Lupin
Omar Sy onthult de betekenis achter de modekeuzes van 'Lupin
Anonim

Een van de meest populaire Franse acteurs van dit moment, de ster Untouchables en X-Men: Days of Future Past, werd door productiebedrijf Gaumont gevraagd een personage te kiezen dat hij graag zou spelen.

“Acteurs krijgen deze vraag niet vaak. Het is iets dat zelden gebeurt', zei hij in een interview met Netflix Queue.

“Maar het duurde niet lang voordat ik Arsène Lupin bedacht. Hij is het perfecte personage voor een acteur. Hij is verleidelijk en slim, hij speelt meerdere rollen en maakt het mogelijk om allerlei avonturen te beleven. Als ik Brits was geweest, had ik James Bond gezegd. In Frankrijk hebben we Lupine!” hij voegde toe.

Omar Sy speelt een moderne lupine op nieuwe Netflix-show

Geïnspireerd door het personage gecreëerd in 1905 door Maurice Leblanc, ziet Netflix's Lupin Sy als Assane Diop, een professionele dief en de enige zoon van een immigrant uit Senegal die naar Frankrijk was gekomen om een beter leven voor zijn kind te zoeken.

Vijfentwintig jaar nadat zijn vader werd beschuldigd van de diefstal van een dure diamanten halsketting, zoekt Assane wraak op de rijke man die de reputatie van zijn familie heeft aangetast.

Assane's inspiratie komt uit een boek over Arsène Lupin die zijn vader hem gaf toen hij een kind was.

De serie is gemaakt door George Kay en François Uzan en wordt uitgebracht in twee delen van elk vijf afleveringen.

Wat Sy's outfits in 'Lupin' zeggen over zijn karakter

Terwijl de romans en korte verhalen van Leblanc zich afspelen in het begin van de 20e eeuw, is Assane een man die in het huidige Frankrijk woont.

“We hebben uitgebreid gepraat over het kostuumontwerp met de kostuumafdeling,” legde Sy uit.

“We waren ons ervan bewust dat het personage een rijke iconografie heeft. We moesten iets nieuws creëren en tegelijkertijd trouw blijven aan de geest van Lupos. We gaven hem een lange jas, die verwijst naar de iconische cape, 'voegde hij eraan toe.

Hij zei ook dat de hoed die zijn personage draagt hem een kenmerkende Franse allure geeft.

“We wilden dat hij een hoed droeg, en we kozen de baret zodat hij nog steeds elegant zou zijn en een Franse smaak zou behouden. En om onze moderne touch te brengen, gingen we voor de Jordan 1 sneakers, zei Sy.

Lupin streamt op Netflix

Aanbevolen: