Miley Cyrus richt zich op griezelige oude mannen met hilarische Adam Sandler-meme

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus richt zich op griezelige oude mannen met hilarische Adam Sandler-meme
Miley Cyrus richt zich op griezelige oude mannen met hilarische Adam Sandler-meme
Anonim

Miley Cyrus heeft de draak gestoken met enge, oude mannen die een hekel hebben aan haar popmuziek, maar sommige van haar rocknummers waarderen in een nieuwe Instagram-post.

The Party in the USA-zanger heeft de beruchte Adam Sandler running meme opnieuw gepost. De acteur speelt de rol van Howard Ratner, de charismatische juwelier met een voorliefde voor gokken met hoge inzetten die hij speelde op Uncut Gems. Op de afbeelding jaagt Ratner een blonde vrouw op. De foto van de film is sindsdien veranderd in een meme over machtsdynamiek.

Miley Cyrus houdt van deze door fans gemaakte meme over haar oudere fans

Cyrus plaatste een door fans gemaakte afbeelding opnieuw waarin Sandler is "Volwassen mannen die zeggen 'Ik ben geen fan [van Cyrus] maar…'" die Cyrus achtervolgt wanneer ze een vertolking van "een oud rocknummer" zingt.

“Ik ben aan het plassen. LOL. Wie heeft dit gedaan?!” Cyrus ondertitelde de afbeelding, die gisteren (26 mei) op haar Instagram werd geplaatst.

Fans waren in op de grap.

"LMAO IK HEB VEEL VAN DEZE GEZIEN", schreef een fan.

“Ik ben een oude man en een totale fan van de steeds evoluerende Miley Cyrus. Niet griezelig, merkte een gebruiker op.

"Het spijt me, maar smilers claimen de titel van de meest hilarische fandom," was een andere opmerking.

Cyrus bracht in november vorig jaar haar zevende studioalbum uit, Plastic Hearts. In oktober had ze onthuld dat ze aan een Metallica-coveralbum werkte, nadat ze in 2019 de powerballad van de band Nothing Else Matters op Glastonbury had gecoverd.

Eerder deze week heeft de voormalige Disney-ster aangekondigd dat ze zal optreden op het Austin City Limits Music Festival. De line-up omvat onder meer Billie Eilish, Stevie Nicks en Erykah Badu.

Miley Cyrus-fans smijten ex Liam Hemsworth na onhandige video weer opduikt

In mei van dit jaar is een clip opgedoken waarin Cyrus en ex-man Liam Hemsworth de première van Avengers: Endgame in 2019 bijwoonden.

De twee hadden een knipperlichtrelatie tussen 2008 en 2019, toen ze hun scheiding aankondigden. Hun scheiding werd begin 2020 afgerond.

In de clip die wordt gedeeld door Twitter-account @beysupdates, poseren Cyrus en Hemsworth op de rode loper. Wanneer Cyrus haar toenmalige echtgenoot likt, lijkt hij zichtbaar geïrriteerd op haar te zijn. De acteur mondt de woorden uit: "Zou je je een keer kunnen gedragen?" slakken van Cyrus. De ster van Hannah Montana leek ongemakkelijk, maar bleef poseren terwijl ze Hemsworth knuffelde.

"Ik kan niet geloven dat hij echt van de Miley Cyrus hield die we kennen, hij wilde haar altijd transformeren, zo ziet het er tenminste uit", reageerde een fan op Twitter. Ze plaatsten ook een korte video van Hemsworth die verlegen keek terwijl hij met Cyrus op de rode loper werd geïnterviewd.

Aanbevolen: