Katie Holmes was nooit bedoeld als de ster van 'Dawson's Creek

Inhoudsopgave:

Katie Holmes was nooit bedoeld als de ster van 'Dawson's Creek
Katie Holmes was nooit bedoeld als de ster van 'Dawson's Creek
Anonim

Tegenwoordig doet de naam van Katie Holmes waarschijnlijk denken aan haar spraakmakende relaties (waaronder één huwelijk), of mogelijk haar dochter met Tom Cruise. Maar Katie verdiende haar bekendheid door meerdere seizoenen van 'Dawson's Creek' in de late jaren '90.

Daarna was Katie een televisie- en filmliefhebster, en ze rende door tot ze tegen de bakstenen muur opliep die de faam van haar ex-man was. Hoewel Katie haar vermogen tijdens en na haar huwelijk leek te beschermen, overtrof Toms kaskraker vaak het hare.

En toch zijn er nog steeds fans die geobsedeerd zijn door hoe geweldig Katie is, en niet alleen hoe indrukwekkend haar acteerprestaties zijn. Sterker nog, een Reddit-discussie over hoe knap de actrice is, bracht een interessant punt naar voren over de manier waarop ze roem vond.

Fans hielden van Joey Potters uiterlijk, maar was dat alles?

Om eerlijk te zijn, een groep Redditors begon Katie Holmes voor het eerst te bespreken omdat ze het hadden over hoe goed ze eruitzag op tv. Hoewel dat niet bepaald de meest intellectuele conversatie over de ster is, deelden veel kijkers de mening dat Katie alleen maar mooier werd naarmate haar tijd als Joey vorderde.

Maar het blijkt dat het gesprek ook leidde tot speculaties over hoe Katie Holmes het middelpunt van de tv-serie werd, hoewel dat vanaf de eerste dag misschien niet de bedoeling was. Of het nu aan Katie's uiterlijk of haar acteervermogen lag, of misschien een andere factor, staat ter discussie.

Eén detail suggereert dat Katie niet de originele ster van de show was

Dat ene veelbetekenende bewijs dat Katie Holmes niet bedoeld was als de lieverd van 'Dawson's Creek'? Fans zeggen dat in de eerste afleveringen van de show de credits van Katie Holmes verschenen na die van een andere acteur.

Een fan wees erop dat Jen, gespeeld door Michelle Williams, bedoeld was om de ster van de show te worden. Natuurlijk, denk aan fans die van Katie zijn gaan houden in 'Dawson's Creek' en het gevoel hebben dat ze de hele serie belichaamt, maar hoe dan?

De fan verklaarde dat "je het duidelijk kunt zien aan de openingstitels": Dawson zelf kreeg de eerste eer, dus de naam van James Van der Beek werd als eerste vermeld. Maar daarna, in ieder geval in het eerste seizoen, stond de naam van Michelle Williams op de tweede plaats.

Fans zullen zich herinneren dat Jen, de 'transplantatie in New York City', oorspronkelijk een wat zwaardere rol speelde in de serie. Maar in seizoen twee verscheen de naam van Katie Holmes naar James' naam, omdat 'Joey zo goed was dat Jen een stapje terug moest doen', suggereren fans.

Katie werd oorspronkelijk als vierde gefactureerd, dus het leek er echt op dat ze in de loop van de tijd op de lijst was gestegen. Fans beschouwen dit als een eerbetoon aan haar acteerprestaties, omdat Joey super populair werd, wat ertoe leidde dat de WB Katie gebruikte in tonnen van hun promo's, merkten fans op.

En hoewel niet iedereen enthousiast was over de finale van de show, kunnen ze Katie in ieder geval blijven bekijken in alle projecten die daarna voor haar opkwamen.

Aanbevolen: