Hoe lang duurde het voordat Steve Carell zijn borsthaar teruggroeide na '40-jarige maagd'?

Inhoudsopgave:

Hoe lang duurde het voordat Steve Carell zijn borsthaar teruggroeide na '40-jarige maagd'?
Hoe lang duurde het voordat Steve Carell zijn borsthaar teruggroeide na '40-jarige maagd'?
Anonim

De komedie uit 2005 is misschien wel een van de allerbeste uit de jaren 2000. Terugkijkend werden kijkers verwend omdat de cast een gênante hoeveelheid elitetalent bevatte. Onder hen waren Steve Carell, Paul Rudd, Seth Rogen, Jane Lynch, Leslie Mann, Jonah Hill, Mindy Kaling en nog veel meer.

De film genereerde $ 177 miljoen aan de kassa, maar in werkelijkheid versterkte het zijn nalatenschap zelfs na de release.

Misschien is Kelly Clarkson de enige persoon die niet van de film heeft genoten vanwege een bepaalde scène… in werkelijkheid wordt ze nog steeds aan die scène herinnerd.

Het behoort tot de meest iconische scènes ooit en het bleek een behoorlijke opgave om het voor elkaar te krijgen.

We spoelen terug naar de scène zelf en hoewel het prima afliep, was er veel stress achter de schermen gezien de timing van dit alles. Daarnaast bekijken we wie met het idee kwam en hoe lang het duurde voordat Steve's haar na het feit teruggroeide. Laten we zeggen dat zijn vrouw niet zo enthousiast was over de nieuwe look.

Ze moesten het schot in één keer maken

De scène was niet alleen volledig rauw en organisch, maar het bleek dat ze alles in één keer moesten krijgen. Natuurlijk was er een terugkeer na de take, aangezien Carell zijn borsthaar zou laten aftrekken. We kunnen ons alleen maar de ontmoedigende taak voorstellen om dingen bij elkaar te houden tijdens de scène.

Carell herinnert zich de vijf verschillende camera's die aan het rollen waren om ervoor te zorgen dat de scène bij de eerste poging precies goed was.

"Dat was 100% echt. We hebben vijf camera's opgesteld omdat we wisten dat er één opname zou zijn. Er was geen manier om terug te gaan en het opnieuw te proberen. Dus richtten we een camera op de jongens, één boven mij, één specifiek op mijn borst, één op de waxer… En het was niet gescript. We hadden net een idee waar het heen zou gaan. We hebben een vrouw ingehuurd die actrice/waxer was, wat op zich al een beetje ontmoedigend was."

Volgens zijn interview met Radio Free was het idee dat de scène echt zou zijn eigenlijk van hem. Geen druk!

Het was Carells idee om het echt te laten zijn

Om het echt grappig te maken, had Carell het gevoel dat het zijn plicht was om de scène helemaal rauw uit te voeren, met echte wax en alles daartussenin.

Degenen op de set moedigden hem aan om zich voor de scène een beetje te scheren, zodat het proces minder pijn zou doen. Carell weigerde echter en kreeg er kort daarna spijt van.

"Toen ik het aan Judd gooide, zei ik dat het echt moest zijn. Het zou echt legitiem harsen moeten zijn. Omdat ik dacht dat ze me van de pijn uitlachten, waarschijnlijk het grappigste deel van de scène zou zijn. Omdat er een mannending is, deze sadistische aard die mannen hebben, om andere mannen te zien met niet-levensbedreigende pijn."

"En vooral zelf toegebracht. Je weet wel, als een schop onder je kont. Het is gewoon grappig. Je kan er niet om lachen als je een man bent, omdat je weet dat ze niet gaan om te sterven. Dus om dat op camera vast te leggen, dacht ik, zou heel grappig zijn."

Het was een van de vele geweldige niet-gescripte momenten uit de film. Samen met het harsen sprak Steve de "Kelly Clarkson" uit, wat blijkbaar een van de vele woorden was die op een bord waren geschreven. Seth Rogen zou de schuldige zijn voor de iconische lijn.

"Ik ga Seth Rogen de schuld geven, want ik denk dat je een foto hebt van een stuk papier met alle vloeken die we hem hebben gegeven om te schreeuwen als hij in de was wordt gezet."

Het duurde zeven weken om terug te groeien

Radio Free onthult dat het zeven weken duurde voordat Steve's haar eindelijk weer goed groeide. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe zijn borst eruit zag, met een pleister die eigenlijk ontbrak.

"Dat klopte. Eigenlijk duurde het ongeveer zeven weken, en mijn vrouw was erg blij toen het uiteindelijk gebeurde, want ik zag er lange tijd uit als een freak. [lacht]"

Het was het allemaal meer dan waard, want het tafereel wordt tot op de dag van vandaag herinnerd. Als het niet echt was geweest, hadden we dit soort reacties niet gekregen, wat de scène zoveel beter maakte.

Een groot compliment voor Carell voor het pitchen van het idee en het perfect krijgen van het idee in slechts één take.

Aanbevolen: