Wat Jim Carrey echt van Brad Pitt dacht tijdens het filmen met Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Wat Jim Carrey echt van Brad Pitt dacht tijdens het filmen met Jennifer Aniston
Wat Jim Carrey echt van Brad Pitt dacht tijdens het filmen met Jennifer Aniston
Anonim

Zowel Jim Carrey als Jennifer Aniston hebben gedurende hun hele carrière met veel A-list acteurs en actrices gewerkt. De twee sloten perfect op elkaar aan in 'Bruce Almighty'. De film genoot niet alleen enorm veel succes aan de kassa, maar de twee konden het ook goed met elkaar vinden achter de schermen, ondanks hun zeer verschillende werkstijlen. De film genereerde bijna $ 500 miljoen, $ 486,6 miljoen om precies te zijn. Een verrassing voor weinigen, er wordt gesproken over een vervolg met dezelfde iconische cast die hun rollen opnieuw vertolkt.

Tijdens de release van de film maakte Aniston deel uit van Hollywood's it-koppel, samen met Brad Pitt. De twee waren dol op elkaar en de fans voelden hetzelfde. Tot op de dag van vandaag willen supporters dat de twee herenigen, maar dat is een verhaal voor een andere dag.

In dit artikel zullen we de relatie tussen Jim en Jennifer bekijken, samen met hoe Carrey zich voelde toen Brad Pitt af en toe op de set verscheen.

Tegengestelden trekken aan

aniston en carrey
aniston en carrey

De film was een groot succes, zowel op als buiten het scherm. Jim kon zich voeden met de kalme manieren van Aniston. Carrey zou ook stellen dat Jen alles was waarvoor ze achter de schermen werd geadverteerd, de twee konden met het grootste gemak met elkaar omgaan, "Ze is geweldig. We werken goed met elkaar omdat Jennifer een heel ander persoon is dan ik "Ik ben een persoon die mezelf gewoon naar buiten gooit en wilde dingen doet en zij is als het middelpunt van het wiel. Ze is het type persoon dat daar kan zitten en dingen naar haar toe laat komen. Ik zoek ze op en vernietig ze. Het is een prachtige mix."

"Ze is erg solide en erg gecentreerd. Je kijkt naar alle tijdschriften waar je haar in ziet en je vindt het gewoon geweldig. Voordat je haar kent, vraag je je af waarom mensen zo geïnteresseerd zijn in deze persoon. Ze lijken gewoon nooit genoeg van haar te krijgen en dan ontmoet je haar en daar is een reden voor. Ze is gewoon een heel cool-gecentreerd persoon. Soms, als je zulke mensen ontmoet, ben je teleurgesteld over de realiteit van hen. Het idee is altijd beter. Soms spelen ze een idee en is ze gewoon zichzelf."

Aniston had dezelfde positieve ervaring, het zou ook helpen dat ze zich voor het grootste deel als zichzelf gedroeg tijdens het filmen van de film.

''Ik denk dat mijn stilte die, zoals hij zo mooi zei, hem verankerde, absolute angst was voor 'wat ben ik aan het doen? Hoe ga ik een match maken en volleyen met Jim Carrey?' " voegt Aniston toe. Je ziet hem binnenkomen met de vraag 'wat wordt er vandaag grappig?' Hij nam ook fysieke komedie en bracht het naar een heel ander niveau voor mij. Ik had blauwe plekken en brandwonden op het tapijt, ik werd door kamers gegooid. Je wist niet wat je kon verwachten, "zegt ze.

De film behoorde tot de topverdieners van 2003. Met zo'n met sterren bezaaide cast, waaronder ook Morgan Freeman en Steve Carell, brachten alleen de betrokken acteurs de fans naar de theaters.

Achter de schermen was het een hectische omgeving en gevuld met meerdere A-listers. Onder de grote sterren die op bezoek zouden komen, was Brad Pitt, destijds de partner van Jen. Fans zouden teleurgesteld zijn als Carrey en Pitt niet met elkaar overweg konden gezien hun grote fanbases. Gelukkig was dat niet het geval.

Jim noemde Brad een heer

Carrey maakte grapjes zoals hij normaal doet en verklaarde dat Pitt boos was over zijn kusscènes naast Aniston. Maar in werkelijkheid was dat niet het geval en het klikte echt tussen de twee in de korte tijd dat ze elkaar zagen, ''Brad viel me constant aan. Heb je haar gekust, heb je haar gekust? Nee, hij kwam een of twee keer langs, erg aardige heer, echt coole kerel. Ze vormen een geweldig stel, heel lief.''

Jaren later heeft Carrey misschien zijn deuntje een beetje veranderd door een sarcastische opmerking te maken, gerelateerd aan de relatie van Brad en Angelina: Nou, je kunt echt niets zeggen over Brad Pitt. Angelina Jolie? Oh ja, dus zij is zeker het probleem, we vinden hem oké, serieus, want hij kan geen kwaad doen.”

De twee iconen zullen waarschijnlijk niet samen in een film verschijnen, wat een schande is gezien hun meer dan levensgrote persoonlijkheden. Ze konden het op zijn minst goed met elkaar vinden tijdens hun korte tijd samen.

Aanbevolen: