Khloe Kardashian's 'definitieve vorm' is Tori-spelling, volgens vergelijkbare foto's

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian's 'definitieve vorm' is Tori-spelling, volgens vergelijkbare foto's
Khloe Kardashian's 'definitieve vorm' is Tori-spelling, volgens vergelijkbare foto's
Anonim

9021-wie? Khloe Kardashian tilt de trend uit de jaren 90 naar een hoger niveau door per ongeluk een echte koningin uit de jaren 90 te belichamen. Het is Tori-spelling!

Khloe en Tori zijn al een tijdje een jumelage, maar het was pas op hun meest recente foto's dat fans echt versteld stonden van de gelijkenis. Volgens de massale IG-aanhang van de vrouwen zouden ze zussen kunnen zijn.

Ze hebben behalve uiterlijk ook veel gemeen! Beiden hadden bekende Hollywood-vaders: Aaron Spelling was een producer die Tori haar eerste tv-optreden bezorgde, en Robert Kardashian was een advocaat van de sterren. Beiden hadden succesvolle optredens op reality-tv: Tori deed 'True Tori', 'Tori and Dean: Home Sweet Hollywood' en 'Tori and Dean: Inn Love', terwijl Khloe 'Keeping Up with the Kardashians' deed, 'Kourtney en Khloe Neem Miami, '' Kourtney en Khloe Take The Hamptons, '' Khloe en Lamar, ' en (dankzij E!, VEEL) meer.

Het zijn echter niet hun IMDbs waar mensen het over hebben. Dit is wat beide vrouwen vandaag trending maakte:

Tori lijkt op Khloe

Het is niet altijd zo geweest, maar op dit moment is het ONMOGELIJK om door Tori's socials te scrollen zonder opmerkingen over Khloe te zien. Je kunt ze vinden op berichten die meer dan een jaar oud zijn, maar degene die hierboven is gedeeld (van Tori met een bijpassende vriend in denim) kreeg net zoveel reacties die haar met Khloe vergeleken dat het de KhloeSpelling-trend op Twitter maakte.

"Tori Spelling stal de hele look van Khloe Kardashian en ze zag er ook goed uit", luidt een populaire Tweet.

Wie kan het er niet mee eens zijn?

Khloe lijkt op Tori

Khloe's nieuwste IG-foto's zijn ook mooi KhloeSpelling. De meeste recent geposte foto's tonen True's moeder met lange blonde golven en donkere wortels, super vergelijkbaar met Tori's go-to-stijl.

Zelfs met steil haar zijn Khloe's fans "het spel 'Is het Khloe Kardashian of Tori Spelling' aan het spelen", zoals een Twitter-gebruiker het uitdrukte. Kijk zelf wat ze betekenen.

Dezelfde filters?

Een reden waarom de vrouwen op elkaar kunnen lijken, is hun voor de hand liggende gebruik van filters op de meeste IG-berichten. Een voorbeeld is deze video met een topcommentaar van "Ik dacht dat het Khloe tho was", waar Tori het beste ha alt uit een IG-filter dat haar huid bruint en haar ogen lichter maakt:

Khloe heeft het in het verleden ook gehad over het houden van filters. Haar natuurlijke oogkleur is bruin, maar vaak heeft ze op IG glamourblauwe ogen die bij veel schoonheidsfilters van de app passen. Hier is een IG-verhaal met "Moge God je filter zegenen" dat Khloe in juni deelde, volgens The Sun:

Afbeelding
Afbeelding

Meer fans speculeren dat de vrouwen ook "dezelfde plastisch chirurg" en/of "dezelfde visagist" zouden kunnen hebben. Redelijk! We geven de voorkeur aan het maken van meme's …

Aanbevolen: