Kim Kardashian zegt dat ze er zal zijn voor Scott Disick 'No Matter What' in cryptische post

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian zegt dat ze er zal zijn voor Scott Disick 'No Matter What' in cryptische post
Kim Kardashian zegt dat ze er zal zijn voor Scott Disick 'No Matter What' in cryptische post
Anonim

Ze wordt gesleept voor onbetaalde lonen door haar personeel, en ze wordt ook beschuldigd van het hebben van een affaire met Travis Barker, die momenteel een hete en zware relatie heeft met haar zus Kourtney. Toen ze een afbeelding van de verjaardag van Scott Disick plaatste, verwachtten fans details van het uitbundige evenement te zien, maar in plaats daarvan kregen ze een serieus cryptische boodschap te zien die iedereen scherp houdt.

Kim Kardashian wordt cryptisch met Scott Disick

Kim Kardashian genoot onlangs van een zeer luxe verjaardagsfeestje ter ere van Scott en ze plaatste een foto van de clan naast het bijschrift; "Gelukkige Verjaardag Heer!!!! OMG het is gek om te denken dat we zoveel verjaardagen samen hebben doorgebracht. Van Vegas tot Calabasas, onze herinneringen zijn eindeloos en ik ben zo dankbaar dat ik een broer zoals jij heb om het altijd echt bij me te houden, wat er ook gebeurt en onze mijlpalen samen te vieren! Ik ben er altijd voor je, wat er ook gebeurt!!! Ik hou altijd van je @letthelordbewithyou"

Gezien het feit dat Scott tijdens zijn feest met zijn veel jongere vriendin, Amelia Hamlin, knuffelde, lijkt het erop dat het goed met hem gaat.

Fans willen weten waar Kim precies op doelt.

Wat bedoelde ze toen ze zei; "Ik ben er altijd voor je, wat er ook gebeurt!!"?

Fans moeten het weten, en gezien de recente buzz waarin ze wordt beschuldigd veel te close te zijn met het vriendje van haar andere zus, doet dit bericht meer dan een paar wenkbrauwen fronsen.

Waar verwijst Kim naar?

Gebeurt er iets achter de schermen dat Kim geheim houdt? Het lijkt onduidelijk waarom ze de behoefte zou voelen om een verjaardagsbericht te beëindigen op de manier waarop ze deed, vooral als ze weet dat ze op dit moment zwaar in de gaten wordt gehouden.

Een fan schreef in met de opmerking; "Haal je ogen niet af️?," en een ander zei; "Kim is een slang, ze heeft ook goederen op Scott."

Een andere fan was het eigenlijk eens met de post en was blij dat Scott Kim in zijn hoek had sinds ze zei; "goed nieuws? hij is te raar!" wat inhoudt dat hij misschien wel de steun van Kim nodig heeft.

Gezien de explosieve aard van Kim's recente verleden, verwachten fans dat als er iets is dat ze achterhoudt in haar relatie met Scott, het de fan snel zal raken en over sociale media zal worden gesleept. Tot die tijd zullen ze blijven proberen de betekenis achter deze cryptische post te achterhalen.

Aanbevolen: