Liam Neeson heeft nog steeds zijn lichtzwaard uit 'The Phantom Menace

Inhoudsopgave:

Liam Neeson heeft nog steeds zijn lichtzwaard uit 'The Phantom Menace
Liam Neeson heeft nog steeds zijn lichtzwaard uit 'The Phantom Menace
Anonim

De legendarische Taken-acteur had de beste verrassing voor Star Wars-fans!

Voordat Liam Neeson indruk maakte op het publiek met zijn vertolking van een CIA-agent in Taken, en Aslan, de leeuwenkoning (letterlijk) in The Chronicles of Narnia uitsprak, was hij een lichtzwaard zwaaiende Jedi-meester opStar Wars.

In een speciaal segment van The Late Late Show vroeg presentator James Corden aan Liam Neeson of hij een speciaal item in zijn huis had dat hij wilde delen met het publiek dat keek. De Ierse acteur stemde onmiddellijk in en pronkte met een eenvoudig ogend stuk hout dat, wanneer het wordt gedraaid, ronduit buitengewoon is.

Liam Neeson pronkt met Qui-Gon Jinn's Lightsaber Belonging

"Dit is vele, vele keren naar Tatooine en terug geweest", vertelde de acteur, verwijzend naar de houten plaquette. "Als ik het op deze manier draai, zal het een bepaald lichtzwaard laten zien", voegde Neeson eraan toe, terwijl hij de prop liet zien die zijn personage Qui-Gon Jinn in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace gebruikte.

De acteur onthulde dat de film oorspronkelijk "Star Wars: The Beginning" zou heten en toonde de gravure van "juli-oktober 1997".

"Dus dat is mijn lichtzwaard als Qui-Gon Jinn, een Jedi-meester… die plug ik gewoon in."

Neeson maakte ook grapjes over de algemene overtuiging van sommige fans dat lichtzwaarden eenvoudig konden worden geactiveerd met de gedachten van de Jedi. Gelukkig is dat niet hoe de kracht werkt.

"Nee, dat is een rode knop," zei hij, wijzend naar het lichtzwaard.

Zijn personage Qui-Gon Jinn stierf door toedoen van Sith Lord Darth Maul, nadat hij dodelijk gewond was geraakt in een duel. Neeson maakte daarna verschillende cameo's in het Star Wars-universum, van de Clone Wars-serie tot The Rise Of Skywalker.

Onlangs toonde de acteur zijn interesse om zijn rol als Qui-Gon Jinn opnieuw te spelen in de komende Disney+ serie met Obi-Wan Kenobi en Darth Vader. Hayden Christensen en Ewan McGregor hebben zich al bij de cast gevoegd.

De serie speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Revenge of the Sith af en zal naar verwachting personages terugbrengen die cruciaal zijn voor de legendarische Jedi-meester Obi-Wan en de grootste schurk die ooit in de ruimte is geweest, Anakin Skywalker.

De serie is momenteel in ontwikkeling bij Disney+, net als de Ming-Na Wen en Temuera Morrison met Star Wars spin-off, The Book of Boba Fett.

Aanbevolen: