Een kijkje in de huidige relatie van Usher met vriendin Jenn Goicoechea

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de huidige relatie van Usher met vriendin Jenn Goicoechea
Een kijkje in de huidige relatie van Usher met vriendin Jenn Goicoechea
Anonim

Usher heeft het druk gehad met zijn carrière en heeft fans betrokken bij al zijn projecten en entertainmentnieuws, maar er is ook veel gebeurd in zijn persoonlijke leven. Hij is erg stil geweest over zijn leven thuis, maar er gebeuren een aantal grote dingen in zijn wereld en fans beginnen zich echt af te stemmen op alle grote updates die hij tegenwoordig niet echt heel openlijk heeft gedeeld. Zijn huidige relatie met huidige vriendin Jenn Goicoechea heeft de laatste tijd echt de aandacht getrokken, terwijl fans schreeuwen om alle sappige details over hoe hun leven achter gesloten deuren eruit ziet. Veel van de informatie die we hebben ontdekt, zal je echt choqueren …

8 Alles over Jennifer Goicoechea

Usher heeft zijn privéleven de laatste tijd erg bewaakt en privé gehouden, maar fans zijn erg benieuwd naar zijn huidige situatie met Jennifer Goicoechea, en ze willen weten wat er aan de hand is met dit super hete, zeer rustige stel. Jennifer is ook zwaar ondergedompeld in de muziekwereld en is toevallig de Vice President van A&R bij Epic Records. Onder de grote artiesten die door dit kamp worden vertegenwoordigd, zijn Travis Scott, Camilla Cabello en Mariah Carey. Ze draaien zeker in dezelfde kringen.

7 Usher en Jennifer Goicoechea Low-Key gedateerd

Bronnen hebben bevestigd dat alles over deze relatie erg laagdrempelig is gebleven en geheim is gehouden, terwijl niemand precies weet waarom dat het geval is. De twee doen niet geheimzinnig over daten, sterker nog, ze zijn een aantal keer samen gespot. Ze zijn echter gestopt met het bekendmaken van hun officiële status op sociale media en hebben hun relatie met de pers niet bevestigd. Ze hebben gekozen voor een rustiger datingprofiel.

6 Privacy is een groot probleem

Ondanks dat ze zijn gespot op een aantal grote evenementen en spraakmakende sociale bijeenkomsten, hebben Usher en Jennifer niets onthuld over hun leven achter gesloten deuren. Er is altijd aangenomen dat ze op de een of andere manier met elkaar verbonden waren en ze hebben vaak afbeeldingen van elkaar gepost, maar ze zorgen ervoor dat ze niet op de pda stoppen of te veel van hun persoonlijke leven weggeven aan het nieuwsgierige publiek dat altijd lijkt te wil meer weten.

5 Usher's zwangerschapsonthulling

Zonder enige waarschuwing, kennisgeving of eerdere aanwijzingen, kondigden Usher en Jennifer plotseling aan dat ze een baby verwachtten, vroeg in 2020. Ze leken allebei opgewonden en leken enthousiast voorbereid om een kind in hun leven te verwelkomen, hun toewijding aan elkaar als formeel paar verder verstevigen. Fans waren verheugd te horen dat er een kleintje was dat binnenkort de wereld zou betreden, en stemden religieus af op hun sociale mediakanalen, in de hoop meer glimpen op te vangen van de zwangerschap en de eerste foto's van de baby toen deze werd geboren.

4 De dochter van Usher en Jennifer Goicoechea werd geboren

Op 30 september 2020 straalden Usher en Jennifer van oor tot oor toen ze de eerste foto's van hun prachtige dochtertje met de wereld deelden. Usher ging naar Instagram en schreef; "We voelen ons gezegend en vol liefde met de komst van ons mooie meisje, Sovereign Bo Raymond," en hij plaatste een schattige foto van zichzelf met het piepkleine handje van zijn mooie kleine meisje. Dit was het officiële moment dat Usher en Jennifer officieel familie werden.

3 Schokkend nieuws over een nieuwe zwangerschap

Fans zijn altijd enthousiast over babynieuws van beroemdheden, maar ze hadden absoluut niet verwacht dat Usher en Jennifer hen zo snel na de geboorte van hun eerste kind met meer babynieuws zouden bereiken. Ze waren stomverbaasd toen Jennifer onthulde dat ze nog een baby verwachtte, slechts enkele maanden nadat ze Sovereign in de wereld had verwelkomd. Het blijft onduidelijk of dit een geplande zwangerschap was of een zeer opwindende misstap, maar zowel Usher als Jennifer leken enthousiast over het idee om baby 2 samen op de wereld te verwelkomen.

2 Hun zoon is geboren

Op 29 september 2021 werden Usher en Jennifer een gezin van vier en werd Sovereign de grote zus van de pasgeboren baby Sire Castrello Raymond. Usher was dolgelukkig om zijn stuiterende babyjongen aan de wereld voor te stellen, en zijn fans waren net zo opgewonden om deel uit te maken van deze ongelooflijke ervaring. Usher ging trots naar sociale media om een schattige foto te plaatsen en combineerde deze met het bijschrift; "Hallo mijn naam is Sire Castrello Raymond … Ik ben de nieuwste toevoeging aan de Raymond-crew. Ik ben geboren op 29 september 2021 om 18:42 en woog 7lbs 13oz. Hoor me brullen … A. K. A Ra Ra demraymondboys."

1 Het is een familieaangelegenheid

Mensen meldt dat het leven van Usher nu een heel huiselijk leven is. In alle opzichten lijkt het erop dat hij een toegewijde vader is voor zijn twee zeer jonge kinderen, en hij lijkt op een heel goede plek in het leven te staan met Jennifer. Usher leeft met volle teugen van het gezinsleven en heeft zelfs het familie-erfgoed van Jennifer in het leven van zijn pasgeboren zoon opgenomen. Het paar ging naar Instagram om te onthullen dat hun zoon een naam heeft die ter ere en herinnering is aan de overleden grootvader van Jennifer.

Usher, Jennifer en hun kleine pasgeboren baby's zijn nu gesetteld in het gezinsleven en lijken toegewijd om tijd te besteden aan hun nieuwe leven.

Aanbevolen: