Zijn Cheyenne van tienermoeder nog steeds bij Zach of zijn er dingen uit elkaar gevallen?

Inhoudsopgave:

Zijn Cheyenne van tienermoeder nog steeds bij Zach of zijn er dingen uit elkaar gevallen?
Zijn Cheyenne van tienermoeder nog steeds bij Zach of zijn er dingen uit elkaar gevallen?
Anonim

Toen 16 and Pregnant in 2009 in première ging, vermaakte en boeide de show een groep mensen, terwijl ze ook een ander schandalig maakte. Na verloop van tijd stopte de laatste groep met de zorg en de eerste groep bleef rondhangen om de hit-spin-off van die serie, Teen Mom, te bekijken. Sinds Teen Mom in première ging, heeft de show zich gericht op verschillende jonge moeders die met de stress, strijd en vreugde in hun leven omgingen.

Natuurlijk heeft elke Teen Mom-fan zijn eigen mening over de sterren van de show. Veel mensen houden bijvoorbeeld niet van Farrah Abraham om verschillende redenen, terwijl anderen van haar genieten vanwege de verrassend zoete feiten over haar en haar bereidheid om controversieel te zijn. In tegenstelling tot Abraham wordt er niet zoveel over Cheyenne Ford gesproken. Als gevolg hiervan lijken veel Teen Mom-fans minder te weten over Ford. Sommige fans weten zelfs niet eens of Ford nog steeds betrokken is bij Zach Davis of dat ze allebei verder zijn gegaan.

Zijn Cheyenne Ford en Zach Davis van Teen Mom nog steeds samen?

Nadat fans hoorden dat Farrah Abraham weg was van Teen Mom, was het voor iedereen duidelijk dat ze grote schoenen achterliet die iedereen kon vullen. Als gevolg hiervan werd de beslissing genomen om iemand in dienst te nemen die op dat moment al in de schijnwerpers stond, de dochter van Sarah Palin die als tiener moeder werd, Bristol Palin. Naast het toevoegen van Bristol aan de cast, huurden de producers van Teen Mom ook Cheyenne Ford in en hoewel haar casting haar een behoorlijke hoeveelheid geld opleverde, kreeg het veel minder aandacht.

Aangezien ze deel uitmaakte van de cast van een show genaamd Teen Mom, gingen de meeste mensen ervan uit dat Cheyenne Ford een tiener was toen ze moeder werd. Het bleek echter dat Ford in de twintig was toen ze moeder werd, een feit dat controversieel werd. Toch lijdt het geen twijfel dat Ford het soort drama in haar leven heeft meegemaakt dat zorgt voor goede 'reality'-tv. Ford en Cory Wharton, de vader van haar eerste kind, gingen uiteindelijk uit elkaar.

Toen Cheyenne Ford in 2017 een alleenstaande moeder werd, duurde het niet lang voordat ze de volgende man in haar leven vond. Ford en Zach Davis begonnen immers te daten in 2018. Helaas, sinds Ford en Davis begonnen te daten, is het voor het jonge stel niet altijd van een leien dakje gegaan. Het paar ging op een gegeven moment uit elkaar en volgens People waren ze bijna twee jaar uit elkaar voordat Ford en Davis weer bij elkaar kwamen.

Aangezien Cheyenne Ford en Zach Davis lange tijd uit elkaar waren voordat ze weer bij elkaar kwamen, gingen sommige waarnemers ervan uit dat hun verzoening geen stand zou houden. In plaats van uit elkaar te gaan kort nadat ze zich hadden verzoend, verloofden Ford en Davis zich in april 2021 en kregen ze ook samen een kind.

Natuurlijk zijn de enige mensen die echt kunnen weten hoe gezond de relatie van een paar achter gesloten deuren is, de betrokkenen. Als gevolg hiervan is het theoretisch altijd mogelijk dat Cheyenne Ford en Zach Davis op het moment van schrijven uit elkaar zijn gegaan. Dat gezegd hebbende, alle openbaar beschikbare informatie geeft aan dat dit niet het geval is. Er zijn tenslotte geen aankondigingen van een splitsing geweest en Ford blijft foto's van haar familie op sociale media plaatsen, inclusief Davis.

Zach Davis' recente problemen met de wet onthulden waarom Cheyenne Ford het eerder met hem uitmaakte

Op basis van alles wat bekend is over het persoonlijke leven van Zach Davis, lijkt het erop dat het goed met hem gaat. Begin 2022 was Davis echter het onderwerp van enkele zeer ongelukkige krantenkoppen toen de wereld vernam dat Davis was gearresteerd toen hij terugkeerde van een reis naar Mexico. Volgens rapporten waren de juridische problemen van Davis destijds het gevolg van uitstaande bevelschriften van diefstal in het verleden en aanklachten voor rijden onder invloed.

Onnodig te zeggen dat de arrestatie van haar verloofde en de vader van een van haar kinderen erg stressvol moet zijn geweest voor Cheyenne Ford, vooral omdat ze allebei beroemd zijn. Gezien hun publieke positie werden Ford en Davis door enkele van hun fans gevraagd naar zijn juridische problemen in een YouTube-video. Nadat Ford het onderwerp aanvankelijk had ontweken, pakte het paar de situatie aan. Ten eerste nam Davis de volledige verantwoordelijkheid voor zijn juridische problemen en beloofde hij dat zijn wandaden tot het verleden behoren.

“Alles heeft een consequentie. Zoals [Cheyenne's vader Kyle] zei: als je de tijd niet kunt doen, bega dan niet de misdaad. Ik weet het niet, het waren allemaal fouten die ik in het verleden heb gemaakt en die ik niet nog een keer zal maken. Ik heb nu een gezin. Ik heb een enorm ondersteuningssysteem dat ik niet probeer te saboteren. Na de opmerkingen van Zach Davis onthulde Cheyenne Ford dat zijn eerdere misdaden de oorzaak waren van hun eerdere breuk. Bovendien legde Ford haar mening uit dat Davis' juridische problemen en platform hem de kans geven om een verandering in de wereld aan te brengen.

“Ik zal de vraag beantwoorden. Mijn gedachten hierover zijn, een van de eerste redenen waarom Zach en ik jaren geleden uit elkaar gingen, was omdat ik zo boos op Zach was omdat ik alle mogelijkheden in de wereld bleef zien voor hem om deze geweldige, veelzijdige persoon te zijn. Hij had alles voor hem, maar ik had gewoon het gevoel dat hij zich niet op dingen toelegde. Ik heb het gevoel dat hij nu in een positie is en een platform heeft waar hij over dingen kan praten en met andere jonge mannen kan praten die misschien dat snelle geld denken, of denken dat deze levensstijl je deze look kan geven. Maar dat is het niet. Zo werkt het niet. Alle dingen hebben consequenties.”

Aanbevolen: