Dit is wat 'Batwoman'-fans te zeggen hadden over Javicia Leslie

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'Batwoman'-fans te zeggen hadden over Javicia Leslie
Dit is wat 'Batwoman'-fans te zeggen hadden over Javicia Leslie
Anonim

Leslie trekt de cape van de fictieve superheld aan nadat de hoofdrolspeler van het eerste seizoen, de Australische actrice Ruby Rose, de show in mei vorig jaar verliet. Rose speelde Kate Kane, ook bekend als Batwoman, de neef van Bruce Wayne en een out-lesbienne. Haar personage wordt vermist na een vliegtuigcrash aan het begin van het tweede seizoen.

De eerste serie kreeg gemengde recensies, maar werd geprezen om zijn LGBTQ+-representatie.

Fans reageren op het debuut van Javicia Leslie als de nieuwe Batwoman

In het nieuwe seizoen vindt Leslie's personage Ryan Wilder het Batsuit in het wrak van Kate's vliegtuig.

Ryan, een voormalig drugsrunner, is een zeer bekwame maar ongedisciplineerde vechter die de identiteit van Batwoman aanneemt na de verdwijning van Kate Kane.

Degenen die de queer-weergave van het eerste seizoen op prijs stelden, zullen niet teleurgesteld zijn in de nieuwe aflevering. Leslie identificeert zich in feite als biseksueel en het is veilig om te zeggen dat dit element in haar verhaal zal worden opgenomen.

Fans van de show zijn aan boord met het nieuwe seizoen dat op 17 januari in première gaat.

“De première van seizoen 2 van Batwoman was best goed! Ik zie dat Javicia Leslie de rol echt in handen heeft. Opgewonden voor mij, zei @Jay12678.

“ok, maar de seizoenspremière van batwoman was geweldig! ik ben al verliefd op ryan wilder,” schreef @xflashlynch.

“dacht dat javicia leslie fuckin' regeerde als de nieuwe Batwoman. altijd een grote fan van superhelden die het leuk vinden om superhelden te zijn”, schreef @give_me_gb.

Racistische trollen stilgelegd door 'Batwoman'-fans

Ondanks de positieve recensies en reacties van fans, hebben sommige racistische trollen de tijd genomen om Leslie als Batwoman te bekritiseren. Gelukkig lijkt de actrice een behoorlijk solide schare fans te hebben die haar kant staat te kiezen.

“Laten we niet eens ingaan op het raceprobleem. [bewerkte] nerds zijn de ergste soort racisten. Ze halen Javicia neer op sociale media en zorgen er vervolgens voor dat mensen niet kijken. Allemaal omdat ze zwart is', schreef @DecodnLyfe.

“De incels hebben de hele zomer een kruistocht tegen Javicia geleid als batwoman. Ook is CW slecht in promoten. En zwarte twitter was een en al gepraat toen het voor het eerst werd aangekondigd als Javicia als batwoman, schreef @DamnUdum.

“Hoe kende ik Batwoman niet zwart en lesbisch? Racistische / onverdraagzame DC-fans moeten angstnachtmerries hebben. Ik kijk er naar uit om Javicia het te zien doden, schreef @misspauwrites.

Batwoman wordt uitgezonden op zondag op The CW om 8/7c

Aanbevolen: