Chris Harrison en Hannah Ann wegen in op de vermoedelijke nieuwe romantiek van Peter Weber

Inhoudsopgave:

Chris Harrison en Hannah Ann wegen in op de vermoedelijke nieuwe romantiek van Peter Weber
Chris Harrison en Hannah Ann wegen in op de vermoedelijke nieuwe romantiek van Peter Weber
Anonim

Hoewel Chris Harrison zegt dat elk seizoen het meest dramatische seizoen tot nu toe is, kwam het seizoen van Peter Weber met een verrassend einde. Voor het grootste deel werd het seizoen niet verpest door Reality Steve omdat het onconventioneel eindigde. Nadat Weber Hannah Ann Sluss ten huwelijk had gevraagd tijdens de seizoensfinale, beëindigden ze de verloving twee maanden later. Toen op The Bachelor, "After the Final Rose", bleek dat Weber een losse relatie had met seizoensrunner-up, Madison Prewett. Maar zelfs korter dan zijn verloving, duurde het maar twee dagen voordat ze hun splitsing op sociale media aankondigden.

Nu lijkt het alsof Weber terug is verhuisd naar Kelley Flanagan, die week zes naar huis werd gestuurd.

De relatie van Peter Weber en Kelley Flanagan

Fans zagen Weber en Flanagan voor het eerst samen op 25 maart 2020 in Chicago, de geboorteplaats van Flanagan. De twee werden gezien terwijl ze liepen en Weber tilde Flanagan speels over zijn schouder.

Hun wandeling in Chicago is niet het enige bewijs dat ze misschien aan het daten zijn. De twee hebben samen talloze TikToks gepost sinds ze werden gespot. Fans denken zelfs dat de twee samen in quarantaine zitten in het huis van Flanagan. Als dat nog niet genoeg is, is hier een hele lijst met andere redenen die fans ertoe kunnen brengen te concluderen dat ze aan het daten zijn.

Weber en Flanagan's relatie dateert van voordat ze begonnen met het opnemen van het vierentwintigste seizoen toen ze elkaar ontmoetten in een hotellobby. Weber was daar voor een reünie terwijl Flanagan de bruiloft van haar vriend bijwoonde. Er werd gezinspeeld dat de twee die nacht wat tijd samen doorbrachten.

Deze hereniging van de twee is een beetje onverwacht, aangezien Flanagan niet de leukste dingen te zeggen had over Weber toen hij haar naar huis stuurde. In de auto nadat hij geen roos had gekregen, zei Flanagan: "Ik twijfel aan zijn bedoelingen omdat ik niet echt weet in welke fase hij zich in het leven bevindt. De vier [deelnemers] die over zijn, zijn als kleine baby's. weet wie ze zijn. Ben je een kind of een volwassene? Hij is het er duidelijk niet mee eens. Als hij niet in staat is om daar te zitten en beslissende beslissingen te nemen en dat soort dingen, is dat aan hem. Ik wil niet dat hij mijn tijd verspilt ook niet. Bedankt dat je niet bent gekomen om mijn familie te ontmoeten.' Ze sloot ook eerdere geruchten af dat ze aan het daten waren.

Het is duidelijk dat Weber en Flanagan zich sindsdien hebben verzoend.

Wat is Madison Prewett van plan?

Sinds Weber en Prewett hun relatie hebben beëindigd, is ze gespot met haar nieuwe vriendin, Selena Gomez. Ze heeft ook geruchten verworpen over het daten van Connor Saeli, een deelnemer aan het vrijgezellenseizoen van Hannah Brown.

Gisteravond ging ze live op Instagram Live met Sluss. De twee lijken vrienden te zijn, zelfs na wat ze hebben meegemaakt met Weber.

Hannah Ann Sluss's gedachten

Sluss ging op Lights Out met David Spade om te vertellen wat er gaande is in haar leven en Bachelor-Nation. Toen hem werd gevraagd naar Weber en Flanagan, ging Sluss in op haar gevoelens: "Toen ik de foto's [van Weber en Flanagan] zag, was ik er echt niet zo door verrast. Ik bedoel, ik ben verder gegaan, Peter is verder gegaan, we zijn allebei in staat om te doen wat we willen. Ook, met betrekking tot Kelley, ik ontmoette haar via de show. We waren vrienden en we gingen uit met dezelfde man, dus als ik haar zag met iemand met wie ik had gedate, is dat niet het geval. maak me echt zo van streek. Ze kunnen ervoor kiezen om te doen wat ze willen doen. Ik ben gewoon blij dat ik uit de liefdesdriehoek ben - het is nu een vierkant!"

Met betrekking tot de relatiestatus van Sluss zegt ze: "Op dit moment zit ik in quarantaine, dus ik kan het niet leuk vinden om op een date te gaan. Maar ik heb FaceTiming gedaan en heb verschillende mensen leren kennen. één persoon in het bijzonder - ik noem hem graag de 'mystery man', omdat ik niet wil dat iemand erachter komt. We zullen zien waar het heen gaat. Ik ben opgewonden."

Chris Harrison heeft ook zijn mening

In een exclusief voor PEOPLE werd Harrison gevraagd naar zijn reacties op Weber en Flanagan die samen rondhingen. Hij antwoordde door te zeggen: "Ik zou dit alleen maar zeggen, en niet over een specifiek paar, maar als een van deze mensen liefde kan vinden, als een van hen een geweldige stabiele relatie vindt die elkaar gelukkig maakt, dan zegene God hen. je hebt iets geleerd van onze show, het is dat liefde op gekke manieren komt… Dus, hoe je het ook vindt, als je het tegenkomt, als iedereen gelukkig en veilig is, man, goed voor je. Omdat het moeilijk te vinden is. Het is gek En als je kijkt naar de Arie [Luyendyk Jr.]'s van de wereld of de Jason Mesnick's van de wereld, en zelfs Colton [Underwood], en hoe ze liefde vonden op zo'n onconventionele manier, en alle wendingen en draait, er is geen enkele manier. Er is geen magische pil. Dus hoe deze mensen het ook vinden, goed voor hen en ik wens ze het beste."

Andere Bach-alumn zijn ook betrokken

Dustin Kendrick, ook van Brown's Bachelorette-seizoen, plaatste een TikTok met Weber en Flanagan.

De TikToks gemaakt door Kendrick, Weber en Flanagan lijken te lijken op die van @thequarantinecrew's, die wordt gerund door Weber's ex, Brown, en haar vermoedelijke nieuwe vriend, Tyler Cameron van haar seizoen.

Als dit nog niet genoeg was, bevestigde Clay Harbor, van Becca Kufrin's vrijgezellenseizoen, op Instagram Live dat Weber en Flanagan inderdaad aan het daten zijn.

Nu wachten fans gewoon op een officiële aankondiging van Weber en Flanagan zelf.

Aanbevolen: