The Bachelor': Kelley Flanagan's Shady TikTok gaat hoogstwaarschijnlijk over Peter Weber

Inhoudsopgave:

The Bachelor': Kelley Flanagan's Shady TikTok gaat hoogstwaarschijnlijk over Peter Weber
The Bachelor': Kelley Flanagan's Shady TikTok gaat hoogstwaarschijnlijk over Peter Weber
Anonim

Kelley Flanagan had net een groot mic drop-moment op TikTok. Ze zong mee met een lied dat zwaar naar haar ex Peter Weber knikte zonder een woord te hoeven zeggen.

Nadat Webers ontrouw en vreemde familiedynamiek tussen zijn relatie met Flanagan zouden komen, hebben we niet veel van haar kant gehoord. Dat is vandaag veranderd.

TikTok Drama

Flanagan lip-gesynchroniseerd met de songtekst van een liedje terwijl ze haar lepel doopte in wat lijkt op een salade, "Cuz you're just a fckboy, you're just a fckboy! Don't need another f ckboy."

Als de ongestoorde koningin die ze is, hoefde haar houding van klasse Weber niet door het slijk te slepen. Hij heeft dat werk goed genoeg gedaan in zijn eigen tijd. Wel, terwijl ze die van haar verspilt.

Fans konden niet geloven hoe sterk ze haar ex-vriendje schaduwde. Ze heeft de honderden gissingen dat haar video over hem ging niet erkend, dus dit wordt technisch beweerd. Maar kom op, het gaat zeker over de beruchte Piloot Pete.

Multi-miljonair Barbara Corcoran van Shark Tank steunde de Bachelor Nation ster met haar twee cent: "We probeerden het je eerder te vertellen!" Dat helpt nu niet Barbara! Soms zien rode vlaggen er roze uit als je verliefd bent.

Zou dit een reactie kunnen zijn op de ongevraagde "zegen" die Weber aan Bennett Jordan gaf om haar te achtervolgen? Zijn flirten op Instagram was een beetje ineenkrimpend, maar daar gaat het niet om.

Fans hebben Kelley's rug

Dus, moet iemand in de bachelorwereld Weber om toestemming vragen om met Flanagan te flirten? We zullen de spanning bewaren; Nee. Misschien is het een goed idee om zijn moeder Barb te vragen.

TikTok-gebruikers hadden zelfs woordspelingen in petto voor een klein moment als dit TikTok. Dezelfde opgraving bij Weber's moeder werd een paar keer genoemd. Ze stelden voor om "fckboy" te veranderen in "mama's boy". Au!

Anderen namen een intense "ik zei het je toch"-agenda op in de commentaren. Een fan zei: "Nou, verdomme Kelley, waarom luisterde je niet naar Amerika?"

Een ander voegde citroensap toe aan de papercut: "Hij koos jou letterlijk nadat niemand anders hem zou nemen, deze is voor jou."

Voor iedereen die loos advies geeft dat ze deze uitkomst had moeten verwachten, wacht voordat je spreekt. Als je nog nooit bent gevallen voor de hersenspelletjes van een f-boy, dan mag je op je hoge paard gaan zitten. De andere 99% van ons kunnen haar gewoon prijzen omdat ze uit die puinhoop is gekomen.

Aanbevolen: