Lauren Graham en Peter Krause splitsen zich na tien jaar romantiek

Inhoudsopgave:

Lauren Graham en Peter Krause splitsen zich na tien jaar romantiek
Lauren Graham en Peter Krause splitsen zich na tien jaar romantiek
Anonim

Peter Krause en Lauren Graham hebben de tijd genomen voor hun relatie.

Peter Krause en Lauren Graham beëindigden vorig jaar hun romance

Een vertegenwoordiger van Graham bevestigde aan People dat zij en Krause "hun relatie vorig jaar stilletjes hebben beëindigd". Hun relatie duurde tien jaar, maar ze zijn nooit getrouwd en hebben nooit kinderen gekregen. Krause heeft een 20-jarige zoon genaamd Roman met zijn ex-vriendin Christine King.

Peter Krause en Lauren Graham waren aanvankelijk terughoudend om een relatie te beginnen

Gilmore Girls-ster Graham, 55, en 9-1-1-ster Krause, 56, ontmoetten elkaar voor het eerst in 1995 terwijl ze allebei terugkerende rollen speelden in de sitcom Caroline In The City. Pas toen ze broer en zus speelden in de show Ouderschap van 2010 tot 2015 sloegen de vonken over. Het paar werd een echt stel tijdens het eerste jaar van de serie, maar twijfelde aanvankelijk of ze een romance op het werk zouden beginnen.

"Op onze leeftijd hadden we waarschijnlijk allebei "showmances" meegemaakt die naar het zuiden gingen en het werk een ongemakkelijke plek maakten", onthulde Graham in haar memoires van 2017: "Praten zo snel als ik kan: van Gilmore Girls aan Gilmore Girls en alles daartussenin."

"Uiteindelijk bezweek onze wederzijdse behoedzaamheid - het gebeurde gewoon", bekende Graham.

Graham vertelde Good Housekeeping ook over het daten met Krause: "Toen we eenmaal bij elkaar waren, was er geen gameplay. Het was alsof je me leuk vindt en ik jou. Het gaf me inzicht in het leven: dit is hoe dingen gebeuren, en het is volkomen willekeurig."

Lauren Graham en Peter Krause werden gescheiden tijdens de pandemie

Tijdens de COVID-19-pandemie moest Graham bijna vijf maanden weg van Krause terwijl ze in Canada werkte. Graham schittert in de Disney+ show The Mighty Ducks: Game Changers.

"Normaal gesproken is dat een vlucht van twee uur. Je komt in het weekend thuis", legde de in Honolulu geboren actrice uit in The Ellen DeGeneres Show. "Maar dat kon ik niet, dus we waren bijna vijf maanden gescheiden, wat nog nooit eerder was gebeurd."

Toen ze thuiskwam, ontdekte ze dat Krause en zijn zoon echt een band hadden.

Graham grapte: "Zoals, het was meer alsof zij het getrouwde stel waren en ik de persoon was die - ze zeiden: 'We doen het niet meer op die manier.'"

Aanbevolen: