Scott Disick-fans geven hem 'advies' terwijl hij 'worstelt' met Kourtney's nieuwe romantiek

Scott Disick-fans geven hem 'advies' terwijl hij 'worstelt' met Kourtney's nieuwe romantiek
Scott Disick-fans geven hem 'advies' terwijl hij 'worstelt' met Kourtney's nieuwe romantiek
Anonim

Fans hadden gehoopt dat Kourtney Kardashian en Scott Disick op de een of andere manier bij elkaar zouden kunnen komen. Maar het lijkt erop dat Kourtney het goed heeft met haar nieuwe vriend, muzikant Travis Barker.

Nu suggereert een nieuw rapport dat Disick "worstelt" met de nieuwe romance van zijn babymoeder.

Volgens PEOPLE had de 37-jarige realityster hoge verwachtingen dat hij "zou eindigen" bij de moeder van zijn drie kinderen.

De bron vertelde dat Scott "jaloers was" op haar vroegere vriendjes, maar "een verschil in haar bloeiende band herkent" met de Blink 182-drummer.

"Met Travis worstelt hij nog meer", zei een insider. "Vóór Travis waren de relaties van Kourtney nooit serieus. Het was meer een flirt. Met Travis is het anders."

Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie
Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie

Disick - die in 2015 voorgoed eindigde met Kourtney - kreeg weinig sympathie toen het PEOPLE-rapport viraal ging.

"Hier is een suggestie. Stop met kleden als een tiener, gedraag je als een echte man, stop met daten met tieners en probeer Kourtney het hof te maken", schreef iemand.

"Dus je wilde dat ze op je wachtte, je kinderen opvoedde terwijl je weg was met vrouwen die half zo oud waren als jij???" een tweede toegevoegd.

"Om eerlijk te zijn lijken Kourtney en Travis best gelukkig…sorry Scott!!" een derde stemde in.

De Keeping Up With The Kardashians-ster lijkt echt van het leven te houden met haar nieuwe vriend - zelfs met hun seksleven. De realityster ging naar haar Instagram-verhalen om een link naar haar laatste artikel op haar gezondheids- en welzijnswebsite Poosh te plaatsen.

Via Life&Style
Via Life&Style

De moeder van drie deelde een foto van de privéregio van de vrouw, met het bijschrift: "Ruwe seks: hou je ervan of verlaat je het?" Het volgende artikel riep mensen op met "kinky voorkeuren" die kwamen nadat Barker, 45, de verjaardag van Kourtney markeerde.

De veelgeprezen drummer deelde een hele reeks sexy kiekjes en video's die wezen op hun gepassioneerde verbintenis.

Kourtney's 42e verjaardag was toevallig de eerste die ze deelde met Travis. De Blink 182-muzikant vierde zijn liefde op Instagram met een fotocollectie.

Een foto toonde de getatoeëerde handen van de Barker rond de taille van zijn Keeping Up with the Kardashians-vriendin, terwijl ze een tweedelig zwart zwempak droeg.

Het nieuwe stel, dat samen vijf kinderen deelt, is sinds februari met elkaar in verband gebracht.

"IK HOU VAN JE! JE BENT EEN ZEGEN VOOR DEZE WERELD GELUKKIGE VERJAARDAG @kourtneykardash," schreef Barker bij de diavoorstelling.

De eerste foto van de drummer toonde hoe hij Kourtney vasthield terwijl ze hartstochtelijk kusten terwijl ze op zijn schoot zat.

Maar het was de video die Travis deelde in zijn verzameling afbeeldingen die fans schokte.

De "Wat is mijn leeftijd ook alweer?" artiest toegevoegd in een wilde clip van de reality-ster die op zijn duim zuigt.

Hij nam het intieme moment met Kourtney op terwijl de camera in haar gezicht flitste en ze lachte en zei: "Travis!"

Aanbevolen: