Kaley Cuoco onthult nieuwe romantiek met 'Ozark'-acteur

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco onthult nieuwe romantiek met 'Ozark'-acteur
Kaley Cuoco onthult nieuwe romantiek met 'Ozark'-acteur
Anonim

Kaley Cuoco heeft een nieuwe man in haar leven, minder dan een jaar nadat ze de scheiding van haar man Karl Cook heeft aangevraagd. In een nieuwe Instagram-post onthulde The Flight Attendant-ster dat ze aan het daten is met Ozark-acteur Tom Pelphrey.

Delen met haar 7,2 miljoen Instagram-volgers, plaatste de actrice een diavoorstelling met afbeeldingen van een recent uitje. Verschillende van de foto's bevatten selfies van Kaley en Tom die aanhankelijk zijn voor de camera.

"Het leven de laatste tijd", schreef ze bij de foto's. "De zon breekt door de wolken, gouden stralen glijden in mijn ogen en hart, stralen van geel om het grijs te breken."

Tom bevestigde de relatie ook op zijn eigen Instagram-pagina. Hij deelde een afbeelding met verschillende polaroids van hemzelf en Kaley, die in haar diavoorstelling was opgenomen.

Hij vervolgde: "Dan krijg je een briesje, zo warm en rijp dat je hoopt dat er iemand komt die jou ook niet kan redden, maar die denkt dat je het waard bent om te redden."

Ondanks Kaley's nieuwe relatie, is ze nog steeds legaal getrouwd

Het is onduidelijk wanneer Kaley en Tom begonnen te daten, maar Us Weekly merkt op dat hij de eerste persoon is met wie ze is gekoppeld sinds haar scheiding van Karl.

Het voormalige koppel bracht in september een gezamenlijke verklaring uit waarin ze hun beslissing om uit elkaar te gaan bevestigen en zei: "Ondanks een diepe liefde en respect voor elkaar, hebben we ons gerealiseerd dat onze huidige paden ons in tegengestelde richtingen hebben geleid."

Kaley en Karl werden voor het eerst gelinkt in 2016, voordat ze in 2018 in het huwelijksbootje stapten. Hoewel ze allebei verder zijn gegaan – en zelfs het huis hebben verkocht dat ze eerder samen hebben gekocht – is hun scheiding nog niet afgerond.

Ondanks haar nieuwe relatie, onthulde Kaley vorige maand dat ze geen plannen heeft om voor de derde keer te trouwen (ze was ook getrouwd met Ryan Sweeting van 2013 tot 2016)."Ik zal nooit meer trouwen", vertelde ze aan Glamour, hoewel ze duidelijk maakte dat ze niet tegen een langdurige relatie is.

"Ik zou graag een langdurige relatie of een partnerschap hebben. Maar ik zal nooit meer trouwen", vervolgde ze. "Absoluut niet. Dat kun je letterlijk op de omslag zetten."

Aanbevolen: