10 Zoete foto's van Peter Weber & Kelley Flanagan (eindelijk) als koppel

Inhoudsopgave:

10 Zoete foto's van Peter Weber & Kelley Flanagan (eindelijk) als koppel
10 Zoete foto's van Peter Weber & Kelley Flanagan (eindelijk) als koppel
Anonim

Het is zo'n beetje een garantie dat elk seizoen van The Bachelor een groot deel van de berichtgeving en speculatie zal ontvangen, maar een groot deel van de Bachelor Nation-fans zijn het er misschien over eens dat het seizoen van Peter Weber een van de meest spraakmakende seizoenen in recente geschiedenis!

Meerdere deelnemers aan het seizoen van Peter hadden gedenkwaardige ervaringen met de hartenbreker van de piloot, ongeacht hoe ver ze in de competitie om zijn hart kwamen, maar één meid zou in het bijzonder de vliegtuigrit van haar leven maken! Kelley Flanagan won uiteindelijk Peter's hart, en het nieuwe stel heeft het onze gewonnen met deze tien foto's.

10 Oh Kapitein Haar Kapitein

Afbeelding
Afbeelding

Kelley en Peter's relatie heeft misschien lang geduurd, omdat Peter zijn hart moest geven aan twee andere mooie dames die in zijn seizoen te zien waren, maar Peter's hart lijkt eindelijk zijn gelijke te hebben gevonden in de postproductie.

Hier afgebeeld op Peter's arm, is Kelley Flanagan, een deelnemer uit Peter's seizoen die hij al had ontmoet voordat het filmen begon! Deze foto van het stel op de stoep van Kelley weerspiegelt een belangrijk thema in hun relatie; het duo begon in het openbaar te verschijnen in Kelley's geboorteplaats Chicago!

9 Hotties die rondscharrelen

Afbeelding
Afbeelding

Sinds ze hun relatie hebben bevestigd, hebben Peter en Kelley de overstap omarmd van het leven op de DL naar een extreem openbaar leven samen. Ze hebben zeker een lange weg afgelegd sinds Kelley's schijnbaar willekeurige verschijning in de seizoensfinale van Peter's After The Final Rose!

Kelley en Peter hebben elkaar misschien ontmoet in de 'Bachelor-bubbel', maar het paar weet dat de show die hen samenbracht slechts een hoofdstuk in hun leven samen is. Volgens Entertainment Tonight wil het paar uiteindelijk naar New York verhuizen.

8 Peter heft zijn vrouw op

Afbeelding
Afbeelding

Kelley en Peter hadden een duidelijke aantrekkingskracht op elkaar tijdens zijn seizoen van The Bachelor, waarbij Kelley het altijd goed deed tijdens de moeizame groepsafspraakjes, waaronder een bijeenkomst van Peter's meiden op het voetbalveld waar de meiden werden uitgedaagd om rond te gooien een varkensleer in een poging om een touchdown in Peter's hart te scoren.

Kelley en Peter's dates IRL als koppel lijken hetzelfde gevoel van plezier vast te leggen dat ze hadden terwijl de camera's draaiden. De respectievelijke Insta-accounts van het paar hebben al bewijs!

7 Peter 'scores' op woonplaatsdata

Afbeelding
Afbeelding

Of hij het nu leuk vindt of niet, de erfenis van Peter Weber in Bachelor Nation zal altijd worden gekenmerkt door een van de grootste momenten in het recente reality-tv-geheugen; De zaken thuis waren een beetje gespannen toen Peter het meisje mee naar huis nam dat eerder zijn hart had, Madison Weber, en het paar liet Peters moeder Barb uren wachten!

Peter heeft nu de mogelijkheid om die herinnering te wissen en te vervangen door een nieuwe. Onlangs ontmoette hij Kelley's hele familie voor een diner in Chicago.

6 Kelley accepteert deze roos

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto is misschien de foto om het allemaal mee te beginnen! Kelley en Peter kwamen er al snel achter dat ze elkaar eerder hadden ontmoet op de bruiloft van een vriend; Een complete en totale toevallige ontmoeting!

Peter was openhartig over de manier waarop het paar elkaar ontmoette en beschreef hun relatie met Today als 'organisch. De natuurlijke aard waarin hun relatie zich ontvouwde, is zeker een indicatie van hoe hecht en gemakkelijk hun relatie zich ontvouwt, en zou een voorbode kunnen zijn voor de toekomst; Het leven draait om plezier hebben.

5 In Peter's hart trappen

Afbeelding
Afbeelding

Op deze openhartige foto zien we Kelley en Peter fietsen. Als we van deze foto een metafoor zouden willen maken, zouden we hem misschien kunnen zien als het paar 'rijden in de toekomst!' Het idee van Peter en Kelley die verder gaan met hun dagen in Bachelor Nation is niet alleen een privéprioriteit geweest voor het paar, ze hebben het ook in het openbaar moeten ervaren.

Kelley riep onlangs publiekelijk Chris Harrison uit voor het opschudden van het verleden met Hannah Ann en Madison, en noemde zijn indringende 'respectloos'.

4 Peter en Kelley's liefde neemt vlucht

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto van Kelley en Peter die rondhangen op een van Peters 'gelukkigste plekken' waar hij zo natuurlijk mogelijk kan zijn; Kelley verkleedde zich als piloot terwijl het duo rond een vliegtuig hangt, als decor voor een van hun dates tijdens Peter's seizoen.

Ondanks de unieke manier waarop Peter en Kelley elkaar hadden ontmoet, was het proces niet altijd vol rozen voor Kelley. Ze was "ongemakkelijk" tijdens het deelnemen aan Peter's seizoen, en Peter legde uit en onthulde dat hun verbinding sterker mocht worden.

3 Een kus voor zijn Kelley

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen geheim dat Peter een grote fan van familie is! Zijn achtergrondverhaal over zijn seizoen benadrukte zijn nauwe relatie met zijn ouders en broer; een van zijn introductiefoto's toonde de familie Weber die rond de tafel danste. Het duurde niet lang voordat fans het belang van familie begrepen.

Kelley heeft het ook gemakkelijk gehad om bij de Webers te passen. Kelley en Peter filmden een video in de begintijd van hun relatie, samen met een belangrijke gast: Barb! Ze gaf Kelley een lovende recensie!

2 Schaatsen met lieve vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Kelley en Peter hebben misschien samen tijd doorgebracht in Kelley's thuisbasis in Chicago toen ze voor het eerst met elkaar gingen daten, maar ze waren niet alleen!

De vriendschapscirkel van het paar is eigenlijk extreem groot, en veel groter dan de zogenaamde Bachelor-bubbel. Er zijn veel gezichten geweest die zijn verschenen in de vroege TikTok-video's van het paar die ze maakten om de tijd te doden terwijl ze in Kelley's huis zaten. Een beroemd gezicht in het bijzonder van Bachelor Nation die met het stel omging, was Clay Harbor!

1 De perfecte harige familie

Afbeelding
Afbeelding

Wie weet wat de toekomst biedt voor de relatie van Peter en Kelley? De manier waarop het stel na de show samenkwam, vooral na een gespannen ruzie toen Peter zijn uiteindelijke verloofde Hannah-Ann verkoos boven Kelley, ondanks dat hij hun relatie 'een relatie waar hij het meest enthousiast over was' noemde. Kelley antwoordde: "Het is balen dat dit niet is gelukt."

Kelley's eliminatie bewijst dat er meerdere manieren kunnen zijn waarop de toekomst zich kan ontvouwen; Kelley en Peter lijken gewoon elke dag tegelijk te nemen en gewoon samen door het leven te dansen!

Aanbevolen: