Hoe de carrière van Topher Grace kelderde na het verlaten van 'That '70s Show

Inhoudsopgave:

Hoe de carrière van Topher Grace kelderde na het verlaten van 'That '70s Show
Hoe de carrière van Topher Grace kelderde na het verlaten van 'That '70s Show
Anonim

Destijds was That '70s Show een van de meest geliefde shows op het kleine scherm, omdat het een periodestuk was met een hoop hart en heel veel gelach. De show was het startpunt voor mensen als Ashton Kutcher en Mila Kunis, en de rest van de cast had veel talent. Onnodig te zeggen dat de cast tonnen geld verdiende, en hoewel ze niet allemaal dichtbij waren, was de show nog steeds fantastisch en inspireerde andere shows die sindsdien zijn verschenen.

Topher Grace was de ster van That '70s Show, maar hij zou niet tot het einde blijven hangen en ervoor kiezen de serie te verlaten om andere dingen te gaan doen. Soms werkt een gewaagde beslissing gewoon niet, en voor Topher Grace is het niet meer hetzelfde geweest sinds het achterlaten van de hitserie.

Laten we erin duiken en kijken wat hier precies is gebeurd!

'Die '70s Show' wordt een enorme hit

Topher Grace
Topher Grace

In 1998 was de wereld klaar voor een nieuwe serie die in de plooi zou komen en zich zou vestigen voordat het nieuwe millennium begon, en That '70s Show bleek precies te zijn wat de dokter bestelde voor het publiek thuis.

De serie sloeg snel aan bij fans, omdat het destijds totaal anders was dan al het andere op het kleine scherm. De casting van de show was uitzonderlijk, het schrijven was scherp en de verhalen waren interessant en leuk om naar te kijken. Natuurlijk kreeg de cast van de show veel aandacht, wat moet hebben gevoeld als een droom die uitkwam.

Terwijl hij op That '70s Show was, dompelde Topher Grace zijn tenen in de filmwereld en landde rollen in projecten als Traffic en Ocean's Eleven. Dit begon hem langzaam het vertrouwen te geven dat hij later zou kunnen uitgroeien tot een enorme filmster, wat hem ongetwijfeld in een grotere ster zou veranderen.

Het feit dat hij in de show was, betekende natuurlijk dat hij niet in staat was om de felbegeerde filmrollen te spelen waar hij zin in had, en uiteindelijk zou hij afscheid nemen van That '70s Show. De fans waren niet blij dat hij wegging, maar het was tijd voor hem om zijn geluk op het grote scherm te testen.

Wat Topher Grace echter snel zou leren, is dat iets zekers achterlaten niet altijd de beste zet is in Hollywood.

Tophers filmcarrière komt nooit van de grond

Topher Grace
Topher Grace

Nadat hij That '70s Show had gebruikt om naam te maken in Hollywood, zou Topher Grace uiteindelijk in 2006 de show verlaten met de hoop dat hij een enorme filmster zou kunnen worden.

Om de boel op gang te brengen, verscheen de acteur in de film Spider-Man 3, wat een enorm teleurstellende film bleek te zijn. Hoewel de film over de hele wereld $ 894 miljoen opleverde, kreeg hij een pak slaag van critici en is het verreweg een van de meest verachte stripboekfilms uit de jaren 2000.

Het begon niet geweldig voor Grace, hoewel de kassabonnen een heel ander verhaal vertelden. Volgens IMDb zou het nog een paar jaar duren voordat hij een rol kreeg in een andere grote film. Valentijnsdag was een succes, maar het had een ensemblecast die het droeg. Vanaf daar zou het niet beter worden.

Grace zou uiteindelijk deelnemen aan teleurstellende films als Predator, Take Me Home Tonight en Don Peyote. Op dat moment was het 2013, wat betekent dat hij 7 jaar lang niet bij That '70s Shows was geweest en nog de rol moest vinden die hem over de top zou brengen.

Hij zou rollen vinden in films als Interstellar en BlacKkKlansman, maar deze zouden weinig van hem een ster maken. Helaas zou het grote scherm niet de enige plek zijn waar hij moeite mee zou hebben.

Zijn televisiecarrière is nog niet helemaal hersteld

Topher Grace
Topher Grace

Topher Grace maakte geen golven op het grote scherm zoals hij had verwacht, en ondanks dat hij opnieuw zijn hand op televisie probeerde, zouden de resultaten nooit in de buurt komen van die show uit de jaren 70.

Door de jaren heen zou Grace kleine rollen krijgen in shows zoals Workaholics, The Muppets en Black Mirror, maar dit waren kleine vissen in vergelijking met zijn showdagen in de jaren 70. Natuurlijk, ze hebben zijn naam bekend gemaakt, maar ze waren nauwelijks een terugkeer naar de top.

Hij heeft hoofdrollen gekregen in shows, maar ze zijn nooit echt van de grond gekomen. Volgens IMDb speelde Grace een hoofdrol in The Hot Zone en The Beauty Inside, maar weinig mensen lijken zich die shows helemaal te herinneren.

In recenter nieuws laat IMDb zien dat hij in 2020 een rol speelde in The Twilight Zone, en hij verscheen ook in de film Irresistible. Het is geweldig om te zien dat hij nog steeds werk krijgt in solide projecten, maar we moeten ons afvragen wat er zou zijn gebeurd als hij gewoon op That '70s Show was gebleven.

Aanbevolen: