Is 'Love Is Blind Brazil' goed? Reddit zegt nee

Inhoudsopgave:

Is 'Love Is Blind Brazil' goed? Reddit zegt nee
Is 'Love Is Blind Brazil' goed? Reddit zegt nee
Anonim

Love Is Blind is een reality-datingshow die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De show probeert singles te matchen zonder dat ze elkaar ooit van aangezicht tot aangezicht zien. Dit betekent dat singles gedwongen worden een emotionele band op te bouwen op basis van persoonlijkheid en de andere singles te leren kennen in plaats van te oordelen op uiterlijk en alleen een partner te kiezen in plaats van zich aangetrokken te voelen tot de manier waarop ze eruitzien.

Maar ondanks dat Love Is Blind draait om de geest en wie een persoon is in plaats van hoe fysiek aantrekkelijk ze zijn, staat dit niet gelijk aan gemakkelijke matchmaking. De singles overwinnen nog steeds veel obstakels en drama tijdens de show, en de Braziliaanse versie van Love Is Blind is geen uitzondering.

Is 'Love Is Blind Brazil' goed?

Ondanks het succes van de show, heeft de originele Love Is Blind behoorlijk wat klachten gehad, en de Braziliaanse versie lijkt fans enorm in de steek te hebben gelaten en zeer gemiddelde beoordelingen te ontvangen. Veel Love Is Blind-fans gingen naar Reddit om hun frustraties te uiten tijdens de show. Dus volgens Reddit, nee - Love Is Blind Brazil is verschrikkelijk.

"ZO BOOS! DE MANNEN OP DEZE [expletieve] SHOW ZIJN ABSOLUUT VERSCHRIKKELIJK EN SEXISTISCH EN HEBBEN BREEKBARE EGO'S!" een Love Is Blind-fan woedde op Reddit. "De dames zijn geweldig en sterk en ik haat het om ze te zien omgaan met deze BS!"

"Eerlijk!!!!!!! De meisjes zijn 100% en dan zijn de mannen gewoon!!!!" een andere Redditor stemde vol ongeloof in.

Veel van de fans op Reddit bespraken hun haat en frustratie bij de mannelijke deelnemers aan de show en hadden medelijden met de vrouwen. Fans zijn dol op de vrouwelijke deelnemers aan Love Is Blind Brazil, maar zijn woedend op de mannelijke deelnemers en noemen de mannen 'seksistisch' en 'manipulators'. Een Redditor noemde ze zelfs 'walgelijke varkens'.

"Zo verdrietig", zei de Redditor. "[We] hebben al deze jongens die vreselijk seksistisch en walgelijk zijn en niemand kijkt er zelfs maar naar. Ik snap het niet, maar het was zo teleurstellend. Elke vrouw in die show verdiende zoveel beter, [allemaal] geweldig sterke vrouwen die lief en oprecht waren en gepaard gingen met totale idioten."

Er waren meer Redditors die een seksgrap bespraken die Ro in de show maakte, die blijkbaar zo slecht was dat Dayanne geschokt was en wilde dat de grap verborgen bleef. De meeste Redditors worden afgewezen door de mannen van Love Is Blind Brazil en kunnen niet geloven dat deze mannen helaas echt zijn.

Is 'Love Is Blind Brazil' gescript?

Omdat de persoonlijkheden van de mannen zo echt verschrikkelijk zijn en een grote afknapper voor zowel de vrouwelijke deelnemers als fans van de show, roept het de vraag op of de show een script is. Fans hebben er op Reddit op gewezen dat zonder deze enorme ego's die zijn samengesteld voor een show die is ontworpen om entertainment te brengen, de show misschien saai en minder interessant zou zijn om naar te kijken zonder het schokkende drama.

"Maar zouden dit soort mannen niet meer views krijgen dan aardige? Drama verkoopt, toch?" Een Redditor wees erop. "Ik denk alleen vanuit het oogpunt van een producer, ik heb geen idee van de echte wereld. Misschien niet omdat ik graag naar Lauren en Cameron keek."

Maar blijkbaar, ondanks speculatie, is Love Is Blind niet gescript. Volgens een interview dat de maker van Love Is Blind, Chris Coelen deed met Entertainment Weekly, waren sommige deelnemers aan de show zo nerveus dat hij bang was dat de show "te echt" zou worden. Blijkbaar hadden de producenten van Love Is Blind slechts twee voorstellen voor één seizoen gepland, omdat ze ervan overtuigd waren dat het niet succesvol zijn van Love Is Blind een duidelijke mogelijkheid was.

Dit betekent helaas dat de onaangename persoonlijkheden van de deelnemers heel reëel zijn. De producers van Love Is Blind weten precies wat ze doen als ze de slechtste mensen kiezen, wetende dat ze meer kans hebben om meer drama te veroorzaken en meer obstakels te creëren als het gaat om het vinden van liefde.

Net als bij films en tv-shows, gedijt een publiek bij het voelen van sterke emoties en het vertellen van een verhaal met veel wendingen. Wil een reality-tv-programma hetzelfde niveau van entertainment bieden, dan moet het een aantal 'grote' persoonlijkheden vinden, zelfs als ze de show op de slechtst mogelijke manier vullen.

Is er iemand bij elkaar gebleven na 'Love Is Blind Brazil'?

Hier is een veel aangenamere Love Is Blind Brazil-spoiler - ja, er is een succesvol stel geweest van de Braziliaanse show.

Het is niet allemaal kommer en kwel als het gaat om Love Is Blind Brazil - Lissio Fiod en Luana Braga hebben nog lang en gelukkig leven en gaan nog steeds goed!

Laten we echter hopen dat de Love Is Blind-producenten hun lesje leren, en dat Love IS Blind Brazil luistert naar de smeekbeden van de fans voor betere mannen - want wat fans echt willen vinden, is een succesvol liefdesverhaal dat beloofde een "nog lang en gelukkig."

Aanbevolen: