Zijn Luana en Lissio uit 'Love Is Blind: Brazil' nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn Luana en Lissio uit 'Love Is Blind: Brazil' nog steeds samen?
Zijn Luana en Lissio uit 'Love Is Blind: Brazil' nog steeds samen?
Anonim

Niets is belangrijker dan een connectie in termen van romantiek en relaties. Mensen verwarren het vaak met fysieke aantrekkingskracht, daarom bestaan shows als The Bachelor, Too Hot to Handle en Love is Blind om de status-quo uit te dagen. Vooral de laatste neemt het concept over door mensen te laten daten en trouwen zonder elkaar ooit te zien - een formaat dat de Braziliaanse bewerking, genaamd Love is Blind: Brazil, aangepast.

In Braziliaanse bewerking demonstreerden kandidaten als Lissio en Luana dat verliefd worden alleen op basis van iemands persoonlijkheid haalbaar is. Deze twee waren op zoek naar een echte connectie en die vonden ze, in elkaar! Hun huwelijk was een van de meest oprechte, met tranen en kussen in overvloed. Het stel zei van wel, en fans zouden niet gelukkiger voor hen kunnen zijn, maar zijn ze nu nog steeds samen?

Luana en Lissio's reis in 'Love Is Blind: Brazil'

"Geloof jij dat liefde echt blind is?" Ja! Dat was de unanieme reactie van de deelnemers aan Love Is Blind: Brazil, de bewerking van een van Netflix' meest populaire reality-tv-shows, die koppels vestigde en in het experiment naar het altaar bleven. Het stelt op de proef of het mogelijk is om verliefd te worden zonder elkaar ooit te ontmoeten.

En het lijkt erop dat liefde echt blind is nadat Luana en Lissio verliefd op elkaar werden. Op de eerste date begon Lissio Fiod, toen 34, een gesprek met Luana Braga, een 33-jarige psycholoog. Ze plaatsten weddenschappen om te voorspellen waar ze vandaan kwamen toen het probleem zich voordeed om het ijs te breken en het gesprek gaande te houden.

Terwijl Lissio zei dat als ze het goed zou krijgen, hij haar avondeten zou kopen, maar Luana zei dat ze zich zou voorbereiden als het andersom was. En hoewel ze het spel verloor, was de manier waarop hun gesprek daarna verder ging een succes voor beiden, vooral als het ertoe leidde dat ze vrijuit praatten en toekomstige datums plantten. Dat was het begin van hun verhaal.

Lissio deelde een soortgelijke band met een andere deelnemer, Carolina Stamatis, een 29-jarige advocaat, en hij leek open en eerlijk te zijn tegen beide vrouwen over hun situatie. Carolina werd echter na een paar dagen woedend en vertelde hem dat hij gedupeerd was voordat ze wegstormde. Dat gezegd hebbende, werden Lissio's plannen onaangetast omdat hij al van plan was om Luana ten huwelijk te vragen omdat hun waarden en toekomstige ambities verenigbaar waren.

Zijn voorstel was net zo dromerig als voorspeld, en hij liet opnieuw zien dat hij ongelooflijk aardig en extravert is en ieders eerste indruk van hem tartte. Luana en Liscio antwoordden allebei "ja" aan het altaar, en gaven toe dat niets ooit perfect is en dat ze de eeuwigheid willen doorbrengen in hun onvolmaakte wereld.

Zijn Luana en Lissio nog steeds samen?

Lissio en Luana zijn getrouwd en zijn nog steeds samen, volgens meerdere bronnen, die melden dat ze "gelukkig zijn en in hetzelfde huis wonen". Toen het duo elkaar van aangezicht tot aangezicht ontmoette, werd hun band nog sterker, en niets of niemand leek hen uit elkaar te kunnen halen.

Ze hebben het allemaal, van haar zelfverzekerdheid in wie ze is en wat ze hadden tot zijn besluit om dingen te laten werken en zijn emoties te uiten door middel van eenvoudige gebaren, om nog maar te zwijgen van hun Instagram-accounts vol met hun liefdesfoto's. Bovendien gaf Lissio toe dat hij Luana's vurige persoonlijkheid niet als een gebrek zag; hij bewonderde het eerder. Ze hebben hun deel van de argumenten gehad, zoals in elke echte relatie, maar ze staan te popelen om het uit te spreken omwille van hun liefde en mogelijke toekomst.

Worden de stellen betaald om een partner te kiezen?

Alle deelnemers hebben een unieke reis. Over één ding zijn ze het echter eens: het experiment is een serieuzere manier om een partner te vinden dan populaire methoden zoals dating-apps. Deze methode heft de oppervlakkige stereotypen op. Luana en Lissio van Love Is Blind: Brazil zijn het erover eens dat het experiment zo ongelooflijk is. Mensen op straat vragen hen vaak of ze acteurs waren die betalingen ontvingen om verliefd te worden.

In het interview legde Lissio uit waarom hij meedeed aan de reality-tv-show. Hij zei: "…Ik heb ook het hart dat veel mensen zeggen: 'We zijn wanhopig [om liefde te vinden]'. Dus waarom ging je voor zoiets?'"

Hij zei verder: Ik ben 35. Ik heb veel levenservaring. Ik dacht dat als het leven op je deur klopt met een kans als deze, het een enorme groei-ervaring zou kunnen zijn … misschien zelfs voor mijn ziel. Ik dacht: ‘Waarom niet? Ik wil mijn vrouw, dus waarom niet? Wat zou ik hier kunnen verliezen? Ik had alleen maar iets te winnen. Dus ik geef niet om die opmerkingen, want nu heb ik hier een enorm cadeau voor het leven.”

Hoewel het lijkt alsof de koppels in Love Is Blind: Brazil geen salarissen kregen, klinkt het alsof velen van hen een goede ervaring hadden. En voor Lissio en Luana gaat het naar de show niet om het geld, maar om het vinden van de liefde van hun leven.

Aanbevolen: