Henry Cavill en Dwayne Johnson gebruiken dezelfde personal trainer

Inhoudsopgave:

Henry Cavill en Dwayne Johnson gebruiken dezelfde personal trainer
Henry Cavill en Dwayne Johnson gebruiken dezelfde personal trainer
Anonim

Het is echt opmerkelijk hoe de elite in Hollywood de tijd vindt om te trainen, ondanks hun gekke schema's. Als je Dwayne Johnson bent, is het een non-issue, hij neemt in feite die duizenden en duizenden ponden apparatuur mee en reist ermee … Henry Cavillis niet zo intens… nou ja, zoals we zullen onthullen, is hij nog niet zo intens, hoewel hij wel van plan is een soortgelijke structuur te creëren als die van DJ.

Ja, beide personen zijn extreem gedreven en hardwerkend, hoewel ze achter de schermen enige begeleiding krijgen. De man achter hun lichaamsbouw is niemand minder dan Dave Rienzi, die ook de echtgenoot is van de ex-vrouw van The Rock, Dany Garcia. We bespreken alles wat hij doet om twee van Hollywood's besten het hele jaar door in vorm te houden.

Dwayne Johnson en Henry Cavill eten en trainen intens religieus

Het is inmiddels geen geheim meer, Dwayne Johnson en Henry Cavill zijn allebei behoorlijk intens als het op hun training aankomt. DJ ging niet meer naar openbare sportscholen, gezien alle aandacht die hij normaal gesproken krijgt, in plaats daarvan heeft hij zijn eigen 'Iron Paradise', dat open is op elk uur dat hij wil, of het nu om 4 uur 's ochtends is of in de late uren van de avond.

Wat Henry Cavill betreft, hij onthulde samen met Men's He alth dat hij op zoek is naar een soortgelijke structuur als die van Dwayne.

"Ik heb pieken en dalen in mijn lichamelijkheid doorgemaakt, afhankelijk van hoe zwaar een baan is geweest, hoeveel fysiek werk ik erin heb gestoken en daarna tijd vrij moet hebben en geen toegang heb tot hetzelfde faciliteiten om in te trainen", zegt Cavill in het interview wanneer hem wordt gevraagd hoe zijn fitnessprioriteiten zijn verschoven. "Een van de grote dingen nu is dat ik investeer om ervoor te zorgen dat ik die faciliteiten altijd tot mijn beschikking heb."

We weten niet zeker of hij tot het uiterste zal gaan door daadwerkelijk met zijn sportschool te reizen… iets wat DJ meestal doet als hij op een andere locatie in het buitenland filmt. Wat we wel weten, is dat beide mannen gedreven individuen zijn en veel ervan had te maken met de begeleiding die ze allebei achter de schermen kregen.

Dave Rienzi is de man achter de lichaamsbouw van Dwayne Johnson en Henry Cavill

Dave Rienzi is de man achter de vaak besproken lichaamsbouw van zowel Dwayne Johnson als Henry Cavill. In werkelijkheid hebben beide verschillende structuren nodig.

Voor Cavill was het tijdens zijn tijd bij 'The Witcher' een van zijn grootste doelen om zijn vaardigheden op het gebied van stunts te verbeteren. Daarom behoorden zijn mobiliteit en versterking van de achterste ketting tot de topprioriteiten van zijn coach. Hij kreeg een aantal Roemeense Deadlifts voorgeschreven, met een langzaam en gecontroleerd tempo.

Wat Dwayne betreft, het grootste doel is om zijn conditionering en kijk op de zaak jaarlijks te houden, gezien het aantal projecten en optredens dat hij doorgaans heeft opgesteld. DJ's trainer lichtte de aanpak samen met Cinema Blend toe.

“Het is extreem belangrijk. We houden zijn conditionering in een zeer strak raam zodat hij op elk moment 'scèneklaar' kan zijn. Door hem op opvallende afstand te houden, hoeven we nooit drastische maatregelen te nemen om een bepaalde uitstraling te krijgen of zijn lichaam te overbelasten. Het komt erop neer dat hij altijd op zijn best moet kunnen presteren op het scherm. De uitvoering van zijn dieet en training moet zo genuanceerd en complementair mogelijk zijn om hem in staat te stellen dat consequent te doen.”

Hoewel de twee individuen het het hele jaar door hard hebben in de sportschool, hebben ze bepaalde punten wanneer het tijd is om het gas even los te laten.

Johnson en Cavill hebben wel respijtperiodes van hun intensieve training

Zelfs Dwayne Johnson heeft af en toe een pauze nodig. Hij zal altijd intensief trainen, maar hij heeft wel bepaalde momenten waarop het tijd is om te stoppen met eten.

Normaal gesproken gebruikt DJ dit op zondagavond, als hij de kinderen in bed stopt, een film of NFL-voetbal opzet en zich overgeeft aan een lekkere cheat-ma altijd. De acteur heeft verschillende favorieten, waaronder sushi, hamburgers, sandwiches, pannenkoeken en oh ja, chocolade-pindakaaskoekjes.

Cavill volgt een vergelijkbare reeks regels, zoals hij samen met Jimmy Fallon onthulde. Volgens de ster zal hij meestal het doel van zijn dieetplan veranderen.

Als hij zich niet voorbereidt op een rol of spiermassa moet opbouwen, is het dieet veel meer ontspannen, met vet voedsel als een hamburger. De toename van calorieën maakt niet alleen de ster sterker, maar het helpt ook voor het mentale aspect, door wat vrolijke vetten aan het dieet toe te voegen.

Aanbevolen: