Het leeftijdsverschil tussen Leonardo DiCaprio en zijn vriendinnen is ronduit schokkend

Inhoudsopgave:

Het leeftijdsverschil tussen Leonardo DiCaprio en zijn vriendinnen is ronduit schokkend
Het leeftijdsverschil tussen Leonardo DiCaprio en zijn vriendinnen is ronduit schokkend
Anonim

Hollywood-ster Leonardo DiCaprio is een van de meest bekende en getalenteerde acteurs van zijn generatie, en hij krijgt zeker een indrukwekkend bedrag betaald voor zijn rollen. Door de jaren heen zagen fans de acteur naast talloze prachtige vrouwen en een ding dat al snel duidelijk werd, is dat Leo - die op het moment van schrijven 47 jaar oud is - graag met jongere dames uitgaat.

Van tal van mooie modellen over getalenteerde actrices tot één muzikant - blijf scrollen om erachter te komen hoe groot de leeftijdsverschillen zijn tussen Leonardo DiCaprio en de vrouwen aan wie hij is gekoppeld!

10 Leonardo DiCaprio en Camila Morrone hebben een leeftijdsverschil van 23 jaar

De aftrap is de huidige vriendin van Leonardo DiCaprio, Camila Morrone. De twee sterren ontmoetten elkaar in 2017 en zijn sindsdien samen. Morrone - geboren in 1997 en momenteel 24 jaar oud - werkt als model. Dicaprio en zijn vriendin hebben een leeftijdsverschil van 23 jaar, het grootste leeftijdsverschil op de lijst van vandaag.

9 Leonardo DiCaprio en Nina Agdal hebben een leeftijdsverschil van 17 jaar

De volgende is model Nina Agdal, die momenteel 30 jaar oud is. Dicaprio en Agadal dateerden van mei 2016 tot mei 2017, waarna de acteur overstapte naar Camila Morrone. De beroemde Hollywood-ster is 17 jaar ouder dan Nina Agdal.

8 Leonardo DiCaprio en Rihanna hebben een leeftijdsverschil van 14 jaar

Laten we verder gaan met de Barbadiaanse muzikant Rihanna die tussen januari en maart 2015 gelinkt was aan Leonardo DiCaprio.

In die tijd werden de twee vaak met elkaar gezien tijdens concerten en nachtclubs, en het lijkt erop dat het 14-jarige leeftijdsverschil tussen hen niet iets was waar ze zich zorgen over maakten. RiRi is de enige muzikant op de lijst van vandaag.

7 Leonardo DiCaprio en Toni Garrn hebben een leeftijdsverschil van 18 jaar

Een ander model op de lijst van vandaag is Toni Garrn. Volgens Who's Dated Who heeft het Duitse model Leonardo DiCaprio gedateerd tussen mei 2013 en december 2014. Op het moment van schrijven is Toni Garrn 29 jaar oud, wat betekent dat er een leeftijdsverschil van 18 jaar is tussen de twee sterren.

6 Leonardo DiCaprio en Barbara Palvin hebben een leeftijdsverschil van 19 jaar

Het is inmiddels duidelijk dat Leonardo DiCaprio veel modellen heeft gedateerd, en een andere waarmee hij gelinkt was, is Barbara Palvin. Volgens Who's Dated Who werden de twee sterren in februari 2013 aan elkaar gekoppeld. Vandaag is Barbara Palvin 28 jaar oud, wat betekent dat er een leeftijdsverschil van 19 jaar is tussen haar en Leonardo DiCaprio.

5 Leonardo DiCaprio en Miranda Kerr hebben een leeftijdsverschil van 9 jaar

Een ander beroemd model waar Leonardo DiCaprio aan gekoppeld was, is Miranda Kerr. Volgens Who's Dated Who werden de twee sterren in 2012 kort aan elkaar gekoppeld en was Miranda Kerr toen nog getrouwd met acteur Orlando Bloom. Het lijkt er echter op dat de twee op het punt stonden uit elkaar te gaan, en in 2013 beëindigden ze hun huwelijk. Miranda Kerr en Leonardo DiCaprio hebben een leeftijdsverschil van negen jaar.

4 Leonardo DiCaprio en Erin Heatherton hebben een leeftijdsverschil van 15 jaar

Voordat hij werd gekoppeld aan Miranda Kerr, had de beroemde Hollywood-ster een relatie met model Erin Heatherton. De twee hadden bijna een jaar een relatie - tussen december 2011 en november 2012.

Erin Heatherton is onlangs 33 geworden en het leeftijdsverschil tussen haar en Leonardo DiCaprio is 15 jaar.

3 Leonardo DiCaprio en Blake Lively hebben een leeftijdsverschil van 13 jaar

Een van de weinige actrices op de lijst van vandaag is Blake Lively. Volgens Who's Dated Who gingen Blake en Leo vijf maanden met elkaar uit - van mei tot oktober 2011. Op het moment van schrijven is Blake Lively 34 jaar oud, wat betekent dat er een leeftijdsverschil van 13 jaar is tussen haar en Leonardo DiCaprio.

2 Leonardo DiCaprio en Lindsay Lohan hebben een leeftijdsverschil van 12 jaar

In 2011 werd Leonardo DiCaprio ook gelinkt aan actrice Lindsay Lohan. De twee sterren dateerden ondanks hun leeftijdsverschil van 12 jaar. Momenteel is Lindsay Lohan 35 jaar oud, terwijl Leonardo DiCaprio 47 is. Net als Blake Lively is Lindsay Lohan ook een van de weinige actrices met wie de Hollywood-ster een romantische band had - een meerderheid van DiCaprio's exen zijn modellen.

1 Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli hebben een leeftijdsverschil van 11 jaar

En tot slot, het afronden van de lijst is natuurlijk een ander model. Volgens Who's Dated Who dateerden Leonardo DiCaprio en het Israëlische model Bar Refaeli van december 2005 tot mei 2011. Tijdens hun relatie werden de twee vaak samen gespot - of het nu in New York City was, bij tal van sportwedstrijden of bij evenementen in de entertainmentindustrie. Het leeftijdsverschil tussen het model en de acteur is 11 jaar, wat zeker klein lijkt in vergelijking met het leeftijdsverschil tussen de acteur en zijn huidige vriendin.

Aanbevolen: