Deze 'My Strange Addiction'-controverses zijn ronduit schokkend

Inhoudsopgave:

Deze 'My Strange Addiction'-controverses zijn ronduit schokkend
Deze 'My Strange Addiction'-controverses zijn ronduit schokkend
Anonim

Als je terugkijkt op het tijdperk waarin nieuwe afleveringen van My Strange Addiction-afleveringen werden uitgezonden van 2010 tot 2015, is het vermeldenswaard dat de show erg populair was. Om die reden is het in ieder geval zakelijk gezien logisch dat TLC 51 afleveringen van My Strange Addiction heeft uitgezonden, evenals een paar spin-off-specials.

Hoewel My Strange Addiction vroeger zo populair was, lijkt het alsof veel mensen de show helemaal zijn vergeten. Bovendien is het feit dat er geheimen waren over My Strange Addiction die TLC wilde begraven, inclusief de tijden dat de show controversieel was, ook grotendeels vergeten.

6 De My Strange Addiction Special die over kinderen ging

Gezien het feit dat My Strange Addiction centraal stond in een lange lijst van controverses, lijkt het er zeker op dat de producenten van de show hadden moeten proberen de negatieve pers te minimaliseren. In plaats daarvan werd de beslissing genomen om een toch al controversiële show nog verder te brengen door een special over kinderen te produceren die was geïnspireerd door My Strange Addiction. Getiteld My Kid's Obsession, de special uitgezonden op TLC in 2016 en gericht op vier kinderen die vreemde dingen verzamelden. Hoewel het niet zo destructief is om beelden uit te zenden van een kind dat praat over hun fancollectie, is het nog steeds verkeerd dat TLC profiteerde van misbruik te maken van dat kind en een ander die kakkerlakken verzamelt.

5 The My Strange Addiction Star die bijna zijn neus verloor

Helaas worden mensen tegenwoordig overspoeld met redenen om te denken dat ze een schoonheidsniveau moeten bereiken dat de meeste mensen nooit zullen kunnen bereiken. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar naar de aflevering van My Strange Addiction te kijken met Rodrigo Alves, een man die veel plastische chirurgie heeft ondergaan in een poging om op een Ken-pop te lijken. Het feit dat de aflevering over Rodrigo bestaat, is echter om twee redenen verontrustend. Ten eerste, door mensen in de schijnwerpers te zetten die een operatie hebben ondergaan om eruit te zien als een pop, bestendigt alleen een ongezonde verwachting van schoonheid. Ten tweede maakt Rodrigo alleen maar meer kans om door te gaan als hij Rodrigo in de schijnwerpers zet, en hij is al te ver gegaan aangezien hij bijna zijn neus verloor na een van zijn operaties.

4 Zag mijn vreemde verslaving kannibalisme?

Omdat het een feit is dat iedereen op een dag zal sterven, moeten mensen voortdurend de pijn doorstaan van het verliezen van iemand van wie ze houden. Als je bedenkt hoe moeilijk dat is, zou het niemand moeten verbazen dat sommige mensen een ongezonde manier hebben om met hun verdriet om te gaan. Toch is het idee dat een aflevering van My Strange Addiction zich concentreerde op een vrouw die gewoonlijk de as van haar overleden man at, buitengewoon schokkend. Die vrouw had immers hulp moeten krijgen, geen aandacht. Bovendien kan gemakkelijk worden beweerd dat ze zich bezighield met kannibalisme, dus het is ziek dat beelden van haar gedrag op televisie werden uitgezonden.

3 Hoe mijn vreemde verslaving ervoor zorgde dat deze taxidermist eruitzag als een griezel

Het is meteen de moeite waard om op te merken dat veel mensen taxidermie eng vinden. Dat betekent echter niet dat toen My Strange Addiction zich concentreerde op taxidermist Divya Anantharaman, ze haar eruit moesten laten zien als zo'n engerd. In werkelijkheid is Anantharaman een bekroonde taxidermist die de kost verdient met het maken van stukken die ze verkoopt aan "musea, high-end ontwerpers, galeristen en verzamelaars". Bovendien beoefent Anantharaman alleen "ethische" taxidermie, wat betekent dat ze niet zal werken met dieren die speciaal zijn gedood om te worden gevuld. Als je echter naar het My Strange Addiction-segment over Anantharaman kijkt, wordt ze afgeschilderd als een engerd die de drang om dode dieren open te snijden niet kan weerstaan.

2 Waarom Furry Lauren My Strange Addiction Out noemde

Tijdens de zevende aflevering van My Strange Addiction was een harige genaamd Lauren te zien en werd op een minder dan vleiende manier geportretteerd. Nadat haar aflevering was uitgezonden, nam Lauren deel aan een Reddit AMA waarin ze haar argument presenteerde waarom My Strange Addiction zo misleidend is. Op basis van Laurens meeslepende woorden hebben veel mensen geconcludeerd dat My Strange Addiction een voorbeeld is van een nep-realityshow.

“Het was zeker verdraaid. Ze schilderden me af als een werkloze, onderwijsloze opgesloten die een masker gebruikt om zich te verschuilen achter het feit dat ik de dood van mijn vader niet als een realiteit kan accepteren. Ik zat tijdens het filmen op school en hoewel ik soms een beetje introvert ben, ben ik op geen enkele manier in de buurt van wat ze hadden laten zien. Het overlijden van mijn vader drukt nog steeds een zware last op mijn hart, maar het belemmert mijn leven op geen enkele manier. Ik heb nooit "ontelbare uren" doorgebracht in mijn kamer om kostuums te bouwen, noch "draag ik het kostuum naar familie-evenementen en kan mezelf niet in het openbaar zien zonder."

1 De opmerkelijke YouTuber die mijn vreemde verslaving aan de kaak stelde

De afgelopen jaren is Trisha Paytas een van de meest spraakmakende YouTubers ter wereld geworden dankzij haar vermogen om bij elke beurt controversiële dingen te zeggen en te doen. Echter, lang voordat ze YouTube stormenderhand veroverde, verscheen Paytas in een aflevering van My Strange Addiction uit 2010 waarin ze beweerde geobsedeerd te zijn door tot het uiterste te zonnen. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Paytas tijdens haar aflevering van My Strange Addiction extreem gebruind was, liet haar latere roem zien hoe nep de show kan zijn. Paytas is tenslotte de afgelopen tien jaar constant voor de camera verschenen en ze is nog nooit zo extreem bruin geworden.

Aanbevolen: