Max Chmerkovskiy van Dancing With The Stars heeft een netto waarde die ronduit schokkend is

Inhoudsopgave:

Max Chmerkovskiy van Dancing With The Stars heeft een netto waarde die ronduit schokkend is
Max Chmerkovskiy van Dancing With The Stars heeft een netto waarde die ronduit schokkend is
Anonim

Toen Dancing with the Stars in 2005 in première ging op ABC, was het heel duidelijk dat mensen afstemden in de hoop een van twee dingen te zien. Ten eerste waren DWTS-fans opgetogen toen een beroemdheid naar de show zou gaan en ongelooflijk goed ter been zou blijken te zijn. Toen JoJo Siwa bijvoorbeeld een perfecte score behaalde, blies het fans weg. Aan de andere kant v alt niet te ontkennen dat fans vreemd genoeg gedwongen waren toen onwaarschijnlijke sterren zich bij de cast van DWTS voegden en vreselijk bleken op de dansvloer

Nu Dancing with the Stars al meer dan vijftien jaar in de lucht is, zijn veel fans van de show om een andere reden om de show gaan geven, de professionele dansers. Ongelooflijk getalenteerde artiesten, de pro's worden elk seizoen gevraagd om te werken met een nieuwe ster met verschillende vaardigheden en houding. Daardoor is het interessant om te zien hoe zij met die stress omgaan. Bovendien houden veel DWTS-fans van de pro's van de show vanwege hun eigen verdiensten en vanwege hun persoonlijkheden. Met dat in gedachten is het logisch dat veel fans van de show gefascineerd zouden zijn om te weten hoeveel geld Maksim "Max" Chmerkovskiy waard is.

Wie is Maksim Chmerkovskiy?

Om extreem tragische redenen besteedt de wereld op het moment van dit schrijven veel meer aandacht aan Oekraïne dan normaal het geval is. Als gevolg hiervan leren veel mensen voor het eerst dat sterren als Mila Kunis, Leonard Nimoy, Bob Dylan, Jack Palance en Steven Spielberg allemaal Oekraïense roots hebben. Eigenlijk geboren in Oekraïne toen het nog een deel van de USSR was, net als Kunis, ontdekte Maksim Chmerkovskiy zijn liefde voor dansen in zijn thuisland.

Verbazingwekkend genoeg begon Maksim Chmerkovskiy te dansen toen hij nog maar vier jaar oud was en zijn jongere broer Valentin volgde in zijn voetsporen. Sindsdien bleef Chmerkovskiy zijn vak perfectioneren en bleef hij naam maken nadat hij in 1994 samen met zijn familie naar Amerika was verhuisd toen hij een tiener was.

Veel meer dan alleen een Dancing with the Stars-artiest, Maksim Chmerkovskiy heeft in de loop der jaren een lange lijst danstitels gewonnen. Chmerkovskiy, ook een volleerd Broadway-artiest, heeft zijn spullen laten zien tijdens ensceneringen van toneelstukken als "Burn the Floor" en "Sway: A Dance Trilogy". Aan het eind van de dag lijkt het erop dat Chmerkovskiy vrijwel alles kan in de danswereld, hoewel hij die claim waarschijnlijk uit nederigheid zou betwisten.

Hoeveel geld is Maksim “Max” Chmerkovskiy waard?

Uiteindelijk is er geen manier voor het grote publiek om echt te weten hoeveel geld een ster waard is. Immers, zelfs in het zeldzame geval dat de financiën van een ster worden blootgelegd als gevolg van een juridische procedure of iets dergelijks, kunnen de meeste beroemdheden hun fiscale vooruitzichten van de ene op de andere maand drastisch zien veranderen. De reden daarvoor is dat veel beroemdheden alleen maar een nieuwe deal hoeven te ondertekenen en ze zullen plotseling een enorme toestroom van contant geld zien.

Hoewel het bijna altijd onmogelijk is om precies te weten hoe rijk een ster is, betekent dat natuurlijk niet dat hun financiën een compleet mysterie zijn. Aangezien publicaties zoals Forbes en websites zoals celebritynetworth.com alle openbaar beschikbare informatie over de sterren verzamelen, kunnen ze redelijk betrouwbare schattingen maken van het vermogen van de sterren.

Gedurende het grootste deel van de entertainmentgeschiedenis hadden mensen geen idee hoeveel professionele dansers opofferen om van hun gekozen ambacht te kunnen leven. Helaas, hoewel mensen zich nu veel meer bewust zijn van de tol die het danser zijn van iemands lichaam en geest eist, betekent dat niet dat de meeste artiesten dienovereenkomstig worden betaald. In plaats daarvan, omdat veel professionele dansers hun tijd besteden aan het optreden achter de ster waar mensen meer aandacht aan besteden, worden ze betaald als ondersteunende spelers.

Gelukkig voor Maksim Chmerkovskiy slaagde hij erin om de top van zijn bedrijf te bereiken. Nu een beroemde artiest op zich, dankzij zijn tijd als onderdeel van de cast van Dancing with the Stars, is Chmerkovskiy erin geslaagd zijn roem en het respect dat hij in het vak heeft te verzilveren. Per slot van rekening is Chmerkovskiy op het moment van schrijven $ 8 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Gezien het feit dat de beste 'reality'-sterren ter wereld miljoenen dollars per jaar worden betaald, zijn sommige mensen misschien niet zo verbaasd dat Maksim Chmerkovskiy $ 8 miljoen waard is. Als je echter in gedachten houdt hoeveel geld de meeste van Chmerkovskiy's collega's hebben en het feit dat hij het potentieel heeft om het komende jaar veel geld te blijven verdienen, is het echt verbazingwekkend.

Aanbevolen: