Versace Fever: Bruno Mars is de grootste Versace-fan, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Versace Fever: Bruno Mars is de grootste Versace-fan, hier is waarom
Versace Fever: Bruno Mars is de grootste Versace-fan, hier is waarom
Anonim

Iconische artiest Bruno Mars rockt sinds 2010 het podium met zijn muziek uit verschillende genres zoals R&B, funk, soul, reggae, pop en disco. Hij kreeg bekendheid met zijn retro showmanschap, energieke optredens en talent om kwaliteitsliedjes te produceren en te zingen. Sinds hij in de muziekindustrie begon, is zijn modespel zeker geëvolueerd naar een veel meer funky en fantastische stijl die perfect past bij zijn muziekstijl.

Hij is gespot met een aantal zijden trainingspakken, gelaagde kettingen en bedazzelde jassen die perfect werden verzorgd door het luxe merk Versace. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de 15-jarige Grammy-winnaar zoveel van het merk houdt als hij vrijuit zijn modestijl met het merk kan uiten. Kijk eens naar de keren dat Bruno Mars zijn geliefde merk droeg.

8 Super Bowl 50 Performance

Fenomenale artiesten Beyonce en Bruno Mars voegden zich bij Coldplay tijdens hun optreden voor de Super Bowl 50 Halftime Show in 2016. Terwijl ze samen met iconisch modefiguur als Beyonce optrad, moest Bruno Mars passen bij haar modestijl, en hij koos ervoor om Versace te dragen kleding. De Just The Way You Are-zanger zorgde ervoor dat hij zijn A-game naar zijn mode-stijl bracht op de Super Bowl 50 door zich te kleden in een klassieke zwarte leerlook en enkele Versace-signaturen te gebruiken, zoals Griekse sleutelversieringen en Medusa-knoppen. Hij versloeg zeker zijn uiterlijk en zelfs Beyonce is onder de indruk van zijn outfit.

7 MTV VMA's Outfit

In 2015 won Bruno Mars de prijs voor beste mannelijke video op de MTV VMA's voor het nummer Uptown Funk. De zanger van de groovy 2015-hit met Mark Ronson heeft zijn prijs voor beste mannelijke video in ontvangst genomen met een groovy zwart-gouden shirt van Versace en met gouden kettingaccessoires. Hij voegde ook een donkere zonnebril en zwarte hoed toe aan zijn uiterlijk, wat bewees dat zijn funkiness alleen wordt overgebracht door zijn liedjes, maar ook door zijn mode-stijl. Zijn funkiness van de Versace-outfit die hij droeg, past perfect bij zijn persoonlijkheid.

6 24k Magic-muziekvideo

Na vier jaar muziekdroogte van de fans van Bruno Mars, had hij een iconische comeback met 24K Magic, uitgebracht in 2016. Zodra hij de nieuwe videoclip voor 24K Magic uitbracht, ging het internet meteen los en begon het te zoemen over het. De zanger die bekend staat om zijn ongelooflijke optredens op het podium, zorgde ervoor dat hij een indrukwekkende comeback maakte en wat is een betere manier om dat te doen dan de meest verbluffende Versace-garderobe te gebruiken die hij heeft, aangezien een basisgarderobe dat niet doet. De videoclip is gevuld met talloze Versace-stukken die laag voor laag op elkaar zijn gezet. Zijn Versace omvatte niet alleen kledingstukken, er waren ook sieraden met een met diamanten ingelegde pinkring en een gouden Medusa-ketting. Bruno Mars gelooft dat het dragen van deze stukken een bewijs is van zijn succes terwijl hij pronkt met zijn weelderige levensstijl.

5 Versace dragen, zelfs bij het promoten van album

Toen Bruno Mars zijn album 24k Magic uitbracht, moest hij natuurlijk wat optredens en shows doen om zijn nieuwste muziekrelease te promoten. Terwijl hij zijn ronde deed om het album te promoten, werd hij gespot met iconische Versace-stukken, waaronder de Versace-bommenwerper. Hij droeg het Versace-stuk met een T-shirt, een spijkerbroek en combineerde het met Versace-loafers. Hoewel deze lagen misschien overdreven lijken, ziet het er gedurfd uit, maar is het degelijk en lijkt het niet overdreven.

4 Versace Jewelries dragen

De zanger van Locked Out of Heaven pronkte opnieuw met zijn liefde voor bling- en luxemerken toen hij een foto plaatste van zijn luxe merkketting. Hij liet iedereen op Instagram zijn favoriete sieraden zien toen hij een foto deelde van zijn nek met een kruisketting, een ketting met het Chanel-logo en natuurlijk zijn Versace Medusa waarmee hij talloze keren is gespot. Mars zorgde er gewoon voor dat hij zal schitteren en doet het niet subtiliteit.

3 Versace On The Floor Song

Wat is een betere manier om je liefde voor je favoriete merk te tonen dan er gewoon een liedje over te maken. Bruno Mars gelooft dat het luxe merk Versace het merk is dat symbool staat voor succes en door het dragen van het genoemde merk wilde Mars een boodschap naar de wereld sturen dat hij het al gemaakt heeft. Het nummer Versace on The Floor brengt een boodschap van liefde, romantiek en intimiteit over.

2 Aangepaste Versace-outfit voor muziekvideo

Bruno Mars zocht de hulp van de getalenteerde Amerikaanse actrice Zendaya om de hoofdrol te spelen in de videoclip voor Versace On The Floor. Voor de muziekvideo droegen Mars en Zendaya mooie Versace-stukken die speciaal zijn gemaakt en aangepast voor het maken van de muziekvideo. Bruno Mars droeg een zijden overhemd met korte mouwen en een zwarte broek met pantoffels en natuurlijk zijn gouden Medusa-emblemen, terwijl Zendaya een gouden maliënkoldermini-jurk droeg. Terwijl de verleidelijke muziek Zendaya deed dansen, belandde haar jurk uiteindelijk op de grond waardoor de Versace letterlijk op de grond viel.

1 24k Magische Tour

Terwijl Bruno Mars op tournee was voor zijn album Uptown Funk, werd hij opgemerkt door de enige echte Donatella Versace die talloze Versace-stukken droeg. Dit is een geweldige werkrelatie voor de twee begonnen, aangezien de twee zijn gaan samenwerken, en het was vrij duidelijk op het 24k Magic-album van Mars. Versace was niet alleen te zien in de muziekvideo van Mars, zoals hierboven vermeld, hij droeg ook tal van Versace-stukken terwijl hij op tournee was om concerten te geven voor het genoemde album. De zanger van Talking To The Moon droeg meerdere Versace-stukken tijdens zijn 24k Magic-tour. Mars wilde de stijl van de jaren 90 laten zien en de Versace-stukken passen perfect bij zijn stijl.

Aanbevolen: