De waarheid over de relatie van Bruno Mars en Cardi B

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Bruno Mars en Cardi B
De waarheid over de relatie van Bruno Mars en Cardi B
Anonim

Bruno Mars en Cardi B zijn creatief op elkaar afgestemd. Ze zijn meer dan alleen labelgenoten van Atlantic Records: het zijn creatieve krachtpatsers en ze hebben veel respect voor elkaar als collega-artiesten. De twee kwamen voor het eerst samen in 2018 voor de remix van Mars van "Finesse" van het meervoudig Grammy-winnende 24k Magic-album en een jaar later voor de flirterige hit "Please Me" van de rapper.

Dus, hoe is hun gezonde vriendschap begonnen? Klopt het dat Cardi B ooit haar show met Bruno Mars heeft moeten afzeggen vanwege haar zwangerschap? Wie heeft de eerste stap gezet en wat zijn de volgende twee van de grootste muzieksterren?

9 Hun vriendschap begon op sociale media

Cardi B noch Bruno hebben gesproken over hoe hun vriendschap is ontstaan. In 2017 vroeg een fan de R&B-ster naar wie de huidige new-schoolartiest is waar hij naar had geluisterd, waarop hij antwoordde: "Cardi B." Natuurlijk, als iemand zo groot als Bruno Mars je mede-ondertekent op Twitter, blijven de dingen niet onopgemerkt. Ze ging later naar Instagram in een nu verwijderde post over de Twitter-uitwisseling: "Dit is zoooo gek. Ik kan niet geloven dat hij me zelfs kent @brunomars zoooo Dope !!!!!"

8 Fast Forward Een jaar later werkten de twee samen aan 'Finesse - Remix'

Niet lang daarna kwamen de twee creatief samen voor de remixversie van "Finesse", de funky jam van het 24k Magic-album van Bruno Mars. De twee brengen hulde aan de klassieke komische sketchshow In Living Color uit de jaren 90 voor de begeleidende videoclip van de hit. De twee lijken dezelfde chemie te delen en hebben veel plezier tijdens de opname van de video, die tot aan dit schrijven oploopt tot maar liefst 750 miljoen views op YouTube!

7 Het lied vergaarde een overvloed aan lofbetuigingen

Bovenop die fantastische aantallen YouTube-views, werd "Finesse" genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de MTV VMA's voor beste samenwerking en Billboard Music Awards voor Top R&B-nummer. Het leverde de twee krachtige creatievelingen een America Music Awards-overwinning op voor Favorite Song - Soul/R&B en iHeartRadio's Titanium Awards.

6 De twee maakten hun debuut op het podium tijdens de Grammy Awards van 2018

De Grammy Awards 2018 was een bijzondere avond voor Bruno Mars. Ten eerste won de krachtpatser alle zes categorieën waarvoor hij was genomineerd, waaronder Record of the Year, Album of the Year en Song of the Year. Ten tweede deelde hij het podium met Cardi B om de remixversie van "Finesse" uit te voeren in een zeer kleurrijke, op In Living Color geïnspireerde uitvoering. Cardi betrad de arena in een outfit met kleurblokken voor haar couplet voordat Bruno en zijn Hooligans-band zich bij haar voegden.

5 Bruno Mars heeft altijd positief over haar gesproken

Dat gezegd hebbende, heeft Mars altijd veel waardering gehad voor de rapper. In een Instagram-bericht haalde de zangeres herinneringen op aan de keer dat hij Cardi B ontmoette om haar couplet voor "Finesse" voor het eerst op te nemen. "Ik ontmoette Cardi B om 3 uur 's nachts na mijn show in LA backstage waar we haar couplet voor Finesse opnamen", schreef hij, terwijl hij enkele bemoedigende woorden uitsprak. "Ze liep de kamer binnen en ze was alles wat ik hoopte dat ze zou zijn. Verander Cardi nooit! Laat deze gekke muziekbusiness niet veranderen wie je bent."

4 Ze moest haar '24k Magic World Tour' met Bruno Mars annuleren vanwege zwangerschap

De twee zouden zelfs samen optreden tijdens de tweede Amerikaanse etappe van Mars' 24k Magic World Tour in 2018. Helaas moest de rapper zich destijds terugtrekken uit de show om haar pasgeboren baby op te voeden. Ze werd later vervangen door mensen als Boyz II Men, Ciara, Ella Mai en Charlie Wilson. "Bedankt Bruno voor je steun en begrip", zei ze op sociale media.

3 Dit hield hun creatieve samenwerking niet tegen

Een jaar later beëindigde Cardi B haar tweejarige pensionering, de twee kwamen weer bij elkaar en werden stomend voor "Please Me", een zijdezachte R&B-jam over verleiding. Het is brutaal plagen en het neemt je mee terug naar de oude R&B-stijlen uit de jaren 90. Het nummer met driemaal platina stond zelf bovenaan de hitlijsten in verschillende landen, waardoor 2019 opnieuw een legendarisch jaar werd voor Mars en Cardi.

2 'Please Me' was genomineerd voor verschillende prijzen

Over lofbetuigingen gesproken, "Please Me" bezorgde de twee supersterren nog een prijswinnende nacht. Naast de nominatie van de BET Awards voor Beste Samenwerking, ontving "Please Me" twee trofeeën van ASCAP voor Popmuziek en R&B. In hetzelfde jaar scoorde Cardi haar allereerste Grammy-triomf voor Beste Rap Album dankzij haar debuut Invasion of Privacy.

1 Dit jaar streden de twee creatieve krachtpatsers om 1-plek

Nu, hoewel het paar hun eigen weg is gegaan (Bruno Mars is bezig met het bouwen van zijn Silk Sonic-superduo met Anderson. Paak en Cardi B maken zich op voor haar tweede album), ze concurreren nog steeds gezond in de hitlijsten. Dit jaar vocht het Silk Sonic-duo van Mars om bovenaan de hitlijst te komen met hun eerste single "Leave the Door Open" tegen Cardi B's "Up" en Olivia Rodrigo's "Drivers License". Hoe dan ook, we willen nog steeds graag een nieuwe Mars x Cardi-combo horen, en hopelijk zullen er meer volgen!

Aanbevolen: