Wat doet de dochter van Kurt Cobain en hoeveel is ze waard?

Inhoudsopgave:

Wat doet de dochter van Kurt Cobain en hoeveel is ze waard?
Wat doet de dochter van Kurt Cobain en hoeveel is ze waard?
Anonim

In het begin van de jaren '90 werd de muziekbusiness plotseling overgenomen door grunge. Hoewel verschillende bands uit dat genre geliefd zijn, waaronder Soundgarden, Alice In Chains, Pearl Jam en Stone Temple Pilots, beschouwen de meeste mensen Nirvana als de beste grungeband aller tijden. Sterker nog, veel mensen houden nog steeds van Nirvana's topnummers en fans willen nog steeds alles weten wat ze kunnen over de band.

Zoals iedereen die bekend is met de muziekgeschiedenis al zou moeten weten, rouwden miljoenen mensen toen werd aangekondigd dat Nirvana-frontman Kurt Cobain in 1994 niet meer in leven was. Wat nog belangrijker is, Kurt liet veel dierbaren achter, waaronder zijn dochter Frances Bean Cobain die toen nog maar 1 jaar oud was. Nu het lang geleden is dat Kurt Cobain is overleden, vragen Nirvana-fans zich af wat zijn dochter Frances Bean van plan is en hoeveel ze waard is.

Wat doet Frances Bean Cobain?

Kurt Cobain, een van de grootste rock-'n-roll-legendes aller tijden, is een van die zeldzame muzikanten die zo belangrijk is dat mensen shirts dragen waarop een foto van hem staat. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Courtney Love tijdens haar leven een aantal dramatische ups en downs heeft doorgemaakt, blijft de waarheid dat ze niet genoeg krediet krijgt. De band van Love, Hole, bracht tenslotte verschillende hitnummers uit en ze was uitstekend in films als The People vs. Larry Flynt en Man on the Moon.

Gezien al het succes dat de ouders van Frances Bean Cobain als artiesten hadden, is het niet zo verwonderlijk dat ze op een bepaalde manier in hun voetsporen is getreden. Zo verzorgde Frances Bean gastvocalen voor het nummer "My Space" van het muzikale duo Evelyn Evelyn. Meer in het bijzonder is Frances Bean een beeldend kunstenaar wiens werk meer dan eens in galerijen is getoond.

Naast de artistieke inspanningen van Frances Bean Cobain heeft ze in het verleden als model gewerkt. Frances Bean is zelfs verschenen op de pagina's van Elle UK en Harper's Bazaar. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, werd Frances Bean aangekondigd als het gezicht van Marc Jacobs' lente/zomer-campagne in 2017.

Wie is Frances Bean Cobain dating?

Als dochter van een van de meest spraakmakende muzikanten uit de jaren 90, heeft Frances Bean Cobain altijd tot op zekere hoogte in de publieke belangstelling gestaan. Als gevolg hiervan is bekend dat Frances Bean in 2014 trouwde met de zanger en gitarist van The Eeries, Isaiah Silva. Helaas waren Frances Bean en Isiah niet in staat om dingen te laten werken en daarom hebben ze hun scheiding in 2017 afgerond. Aan de positieve kant, Frances Bean is sinds 2021 aan het daten met Riley Hawk en ze lijkt blij met de zoon van skateboardlegende Tony Hawk..

Naast het vinden van haar weg in de wereld, is Frances Bean Cobain ook verantwoordelijk voor het in stand houden van de erfenis van haar lang vervlogen vader. De reden daarvoor is dat Frances Bean de publiciteitsrechten op de naam en het imago van Kurt Cobain bezit. Als gevolg daarvan moet Frances Bean veel beslissingen nemen over hoe Kurts werk aan de wereld wordt gepresenteerd. Toen bijvoorbeeld het Nirvana-album 'Silver: The Best of the Box' werd uitgebracht in 2005, koos Frances Bean de omslagfoto, hoewel ze toen nog maar 13 jaar oud was. Gezien het feit dat Frances Bean heeft toegegeven dat ze geen Nirvana-fan is, is het grappig dat ze zoveel controle heeft over Kurts nalatenschap.

Frances Bean Cobain is $200 miljoen waard

Aangezien Frances Bean Cobain haar grote rijkdom te danken heeft aan een erfenis, is het meten van haar vermogen een beetje ingewikkelder dan de meeste sterren. De reden daarvoor is dat celebritynetworth.com meldt dat Frances Bean's momenteel $ 11,2 miljoen waard is. Celebritynetworth.com legt echter uit dat het uiteindelijke vermogen van Frances Bean $ 200 miljoen is, aangezien ze de rest van haar erfenis zal krijgen wanneer ze 30 wordt op 18 augustus 2022.

Hoewel de meeste mensen graag een enorme hoeveelheid geld zouden ontvangen, heeft Frances Bean Cobain onthuld dat haar erfenis ertoe heeft geleid dat ze zich nogal wat "schuld" voelt. Tijdens een optreden in 2019 in de podcast "RuPaul: What's the Tee", onthulde Frances Bean waarom ze zich schuldig voelt over het aannemen van haar vaders geld.

"Mijn relatie met geld is anders omdat ik het niet heb verdiend. Het is bijna als deze grote, gigantische lening waar ik nooit meer vanaf zal komen. Ik heb er een bijna buitenlandse relatie mee of schuldgevoel omdat het voelt zoals geld van iemand die ik nog nooit heb ontmoet, laat staan dat ik mezelf niet heb verdiend." Tijdens diezelfde podcastaflevering onthulde Frances Bean dat ze 11 miljoen dollar had verspild nadat ze haar erfenis had gekregen, maar voordat ze nuchter werd.

Aanbevolen: