Hoeveel is de dochter van Farrah Abraham waard? Wat we weten over Sophia's uitgaven

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de dochter van Farrah Abraham waard? Wat we weten over Sophia's uitgaven
Hoeveel is de dochter van Farrah Abraham waard? Wat we weten over Sophia's uitgaven
Anonim

Farrah Abraham geniet nog steeds van alle roem en fortuin die haar tijd op Teen Mom haar heeft opgeleverd. In feite is ze al heel lang bezig met geld uitgeven, en haar dochter, Sophia, is aan de ontvangende kant geweest van haar weelderige geschenken en extreem luxueuze levensstijl. Als enige kind van deze beroemde alleenstaande moeder, zal Sophia hoogstwaarschijnlijk de enige ontvanger zijn van al Farrah's rijkdom, en haar moeder zit momenteel bovenop een vermogen van $ 1 miljoen.

De manier waarop Sophia is opgevoed, zorgt ervoor dat fans zich afvragen of ze ooit grip zou kunnen krijgen of zelfs dit fortuin kan behouden. Zoals het nu gaat, kunnen zij en haar beroemde moeder er doorheen blazen en zonder geld komen te zitten. Op de prille leeftijd van slechts 13, heeft Sophia al de smaak te pakken gekregen van het goede leven en heeft ze behoorlijk grote uitgaven opgestapeld, waardoor haar leven erg duur is om te onderhouden.

10 Sophia Abraham wint elke keer dat ze een tand verliest

De meeste volwassenen herinneren zich de opwinding van het verliezen van een tand en het wachten tot de tandenfee kwam en op magische wijze wat geld afleverde in de kleine uurtjes van de nacht. Onder het kussen graven was een bijzonder lucratieve ervaring voor Sophia Abraham, aangezien ze elke keer dat ze een tand verliest de jackpot lijkt te winnen. Op de prille leeftijd van slechts 6 jaar heeft dit overgangsritueel haar een verbazingwekkende $ 1.400 per tand opgeleverd, wat de lat behoorlijk hoog legde voor toekomstige mijlpaalmomenten. Het jaar daarvoor kreeg Sophia $600 voor het verliezen van haar twee voortanden.

9 Sophia Drinkt 24-karaats Appelsap

Een van de vele over-the-top uitgaven waaraan Sophia Abraham zich heeft overgegeven, is haar zeer dure appelsap. Tijdens een zeer dure reis naar Dubai met haar moeder in 2018, genoot Sophia van appelsap dat $ 150 kostte, maar dat was niet het enige dat dit sap speciaal maakte. Het had eigenlijk echte gouden vlokken die erin dreven. Natuurlijk dronk dit moeder-dochterduo deze ongelooflijk luxe traktatie in een van 's werelds meest luxueuze hotels.

8 Sophia Abrahams dure musthaves

Toen het tijd was om naar de middelbare school te gaan, keek Sophia ernaar uit om haar eigen kluisje te hebben en zichzelf uit te drukken door het te versieren zoals alle kinderen in deze levensfase doen. Ze ontwierp haar ruimte echter niet met simpele magnetische spiegels en pennenhouders of posters van haar favoriete boyband. Sophia's uitgaven zijn veel luxer dan dat. Ze vulde haar nieuwe ruimte met haar favoriete dure parfum, designer-sneakers, een luxe merkportemonnee en eersteklas koptelefoons.

7 Sophia Abraham's Super Yachts

Fans maken zich al lang zorgen over de opvoedingsstijl van Farrah, en ze zijn zich nog meer zorgen gaan maken nadat ze Sophia's levenshouding op haar socialemediakanalen hebben zien ontwikkelen. De jonge tiener is al aangetrokken tot alles wat luxe is en plaatste onlangs een verontrustend bericht op Instagram. Tijdens een zomervakantie naar Mexico schreef ze: "Wie heeft er een zomerkamp nodig als je een jacht krijgt", wat benadrukte dat ze nu een uitbundige levensstijl mag verwachten en is uitgegroeid tot een aantal zeer volwassen gewoonten en gedragingen.

6 Sophia heeft serieus haar eigen pony

Veel kleine meisjes zouden willen dat ze een pony hadden, maar toen Sophia nog maar 7 jaar oud was, kreeg ze er eigenlijk een voor Kerstmis. Ook op haar lijst dat jaar stonden een jacuzzi, haar eigen Apple-computer en een golfkar, en misschien niet zo schokkend, ze kreeg al die items cadeau. Wanneer grote dromen, zoals het krijgen van een pony, op zo'n jonge leeftijd werkelijkheid worden voor Sophia, zal ze waarschijnlijk veel andere luxe, dure items in haar leven verwachten, waardoor haar leven op het goede spoor komt te staan en zeer onderhoudsvriendelijk is.

5 Sophia Abrahams salaris

Als van Sophia wordt verwacht dat ze opduikt of een product promoot bij haar talrijke fans en volgers, zal ze geen genoegen nemen met slechts een gemiddeld salaris. Ze realiseert zich al haar status en de nieuwsgierigheid die fans in haar leven hebben, en probeert haar publiek te verleiden meer te leren door veel geld te betalen voor de ervaring.

4 Sophia is een luxe wereldreiziger

Farrah Abraham heeft altijd genoten van de fijnere dingen in het leven en heeft haar dochter meegenomen voor de rit. Elke keer dat ze reizen, genieten ze op alle mogelijke manieren, en Sophia is al een behoorlijke wereldreiziger geworden. Na een verblijf in enkele van de duurste, meest luxueuze hotels ter wereld, wordt verwacht dat ze altijd met hoge rekeningen te maken zal krijgen als ze op reis gaat. Ze is al in Mexico, Venetië, Fiji, Hawaii en Atlantis geweest, om er maar een paar te noemen.

3 Sophia Abrahams schoonheidsregime

Farrah Abraham is gefixeerd op haar esthetische uiterlijk en staat erom bekend dat ze zich overgeeft aan verschillende cosmetische behandelingen. Sophia is in haar voetsporen getreden en wordt vaak gezien met haar nagels en haar gedaan, evenals haar make-up. Haar Instagram-pagina onthult een verscheidenheid aan verschillende make-up- en haartransformaties waarmee ze heeft gespeeld, en ze zal waarschijnlijk grote rekeningen blijven verdienen door ervoor te zorgen dat ze er altijd op haar best uitziet.

2 Hoe Sophia Abraham geld verdient

Sophia is misschien een grote verdiener, maar ze is ook een grote verdiener. Deze jongedame weet toevallig wat ze waard is en is van plan geld te verdienen met de bekendheid van haar moeder door haar er op alle mogelijke manieren van te laten profiteren. Onlangs probeerde ze fans te verleiden haar $ 25.000 te betalen in ruil voor een knikje op de sociale media, waarin ze verklaarde dat de prijs haar ertoe zou brengen hen te volgen op het sociale platform van hun keuze.

1 Sophia Abrahams ondernemersinspanningen

Sophia is toevallig ook een startende ondernemer. Haar website promoot de verkoop van een van Farrah's zeer controversiële producten. Ze is volledig toegewijd aan het verkopen van "poepslijm" en online verkopen zijn slechts één klik verwijderd. Ze biedt ook handig alle soorten van haar koopwaar aan via haar website. Sophia's fans krijgen een aantal manieren aangeboden om meer geld in haar zak te steken, en als de verslaving van deze jongedame aan luxe leven een indicatie is, zal ze zoveel mogelijk van deze verkopen moeten verwerken om haar dure levensstijl bij te houden.

Aanbevolen: