Wat doet Kenneth Petty voor de kost (en hoeveel is hij waard zonder Nicki Minaj?)

Inhoudsopgave:

Wat doet Kenneth Petty voor de kost (en hoeveel is hij waard zonder Nicki Minaj?)
Wat doet Kenneth Petty voor de kost (en hoeveel is hij waard zonder Nicki Minaj?)
Anonim

Sinds hij in 2018 met Nicki Minaj begon te daten, is Kenneth Petty een bekende naam geworden, maar om veel van de verkeerde redenen. Terwijl ze met Nicki aan het daten waren, hebben fans de zanger bekritiseerd vanwege zijn eerdere strafblad, waaronder een veroordeling voor verkrachting in 1995, waardoor hij een geregistreerde zedendelinquent in New York is.

Hoewel ze slechts een jaar later in oktober gingen trouwen, hebben veel fans de tijd genomen om hun kritische mening te geven over de nieuwe man van hun favoriete artiest. Anderen zijn echter in zijn verdediging gesprongen, waaronder Nicki zelf, die de feiten voor de ogen van fans neersloeg in haar gedeelte met Instagram-opmerkingen.

Ondanks zoveel opschudding, lijkt het erop dat het verzet hun relatie niet publiekelijk heeft beïnvloed, en het lijkt erop dat Nicki meer verliefd is op Petty dan ooit tevoren, en beschrijft hoe 'geld geen geluk kan kopen'. '

Dus, zonder een achtergrond van beroemdheden te hebben, wat doet Petty precies voor de kost?

Wat is het netto vermogen van Nicki Minaj?

Volgens Celebrity Net Worth is Nicki Minaj in totaal $ 100 miljoen US dollar waard. Dit is grotendeels te danken aan haar ongelooflijk succesvolle muziekcarrière, waardoor de Super Bass-zangeres een leger van fans over de hele wereld heeft opgebouwd, naast talloze prijzen en verschillende zeer succesvolle singles. Enkele van haar meest populaire nummers zijn Anaconda, Starships, Super Bass, Your Love en Beez In The Trap.

Naast de verkoop van albums en platen, heeft de 39-jarige rapper ook verschillende andere inkomstenbronnen, waaronder tal van merkdeals met bedrijven zoals H&M, Mac en Pepsi en de lancering van haar eigen succesvolle geurlijn. Ze verdient waarschijnlijk ook geld met gesponsorde Instagram-berichten en streamingplatforms.

Een groot deel van haar inkomen wordt waarschijnlijk besteed aan onroerend goed en haar luxueuze levensstijl, waaronder een breed scala aan luxe modeartikelen en haarproducten zoals weefsels en pruiken. Ze heeft ook enorme hoeveelheden contant geld op auto's en sieraden gespat.

De ster is eigenaar van een Bentley Continental GT en heeft meer dan $ 200.000 dollar uitgegeven om hem aan te passen. Haar huis is naar verluidt ook een waarde van in totaal $ 11,8 miljoen US dollar.

Wat doet Kenneth Petty voor de kost?

Volgens The Sun is Kenneth Petty een 'professional uit de muziekindustrie' en werkt hij actief binnen de industrie. Hij verscheen zelfs in twee van Nicki Minaj's muziekvideo's - Megatron en Hot Girl Summer. Nadat hij in de muziekvideo's was verschenen, kreeg Petty al snel andere aanbiedingen om betrokken te zijn bij andere muziekvideo's en liedjes.

De details over zijn carrière lijken echter grotendeels onder de radar te blijven. Sommige fans hebben zelfs gespeculeerd dat dit misschien komt door zijn relatie met de Super Bass-zanger.

Dus, hoeveel is Petty's vermogen precies? En hoeveel zou hij waard zijn zonder zijn vrouw Nicki Minaj?

Wat is Nicki's man Kenneth Petty waard?

Op het moment van schrijven heeft Kenneth Petty een gerapporteerd vermogen van $ 500.000, met een jaarsalaris van $ 250.000, volgens Bio Overview. De belangrijkste bron van dit inkomen is naar verluidt zowel zijn muziekproductiebedrijf als investeringen in onroerend goed.

Gecombineerd heeft het controversiële paar een totale nettowaarde van $ 85 miljoen. Een groot deel van hun geld wordt besteed aan het ondersteunen van hun luxueuze levensstijl, waaronder frequente reizen met privévliegtuigen, vakanties, auto's, onroerend goed, modeartikelen zoals kleding en sieraden, evenals aan hun kind, dat ze samen verwekten in september 2020.

Haar autocollectie omvat in totaal meer dan $ 1 miljoen US dollar, en omvat een Rolls Royce, Lamborghini Aventador, Mercedes, Ferrari en een Range Rover. Veel van haar auto's zijn aangepast in haar favoriete roze tint.

Het paar ontmoette elkaar toen ze tieners waren toen Nicki nog maar 14 jaar oud was. Het paar vormde snel een vriendschap met elkaar, waarbij Nicki zelfs een keer vertelde dat Petty ruzie kreeg met een van haar ex-vriendjes.

Tijdens hun tienerjaren werden ze zelfs zo close dat ze uiteindelijk samen eindigden tijdens hun middelbare schooltijd.

Ondanks het feit dat hij samen met zijn vrouw een succesvolle carrière heeft opgebouwd, heeft Petty ook een twijfelachtig verleden, wat heeft geleid tot reacties van veel van Nicki's fans.

Kenneth Petty's eerdere veroordelingen hebben fans in rep en roer

Hoewel Nicki haar vriend bij vele gelegenheden publiekelijk heeft verdedigd, lijkt het erop dat sommige fans nooit hun goedkeuring zullen geven aan de bloeiende relatie van de zangeres. Ondanks dat ze nu in de muziekindustrie werken, hebben veel fans het gevoel dat Nicki's man een twijfelachtig verleden heeft.

Sommige van deze controversiële gebeurtenissen omvatten eerdere veroordelingen van mishandeling en doodslag, waardoor fans in rep en roer zijn over de beslissing van de zanger om met Petty te daten.

Hij zat in totaal zeven jaar in de gevangenis en werd voorwaardelijk vrijgelaten in 2013. Een bron vertelde US Magazine echter dat Nicki 'gelooft dat hij is veranderd sinds zijn moeilijke dagen', ondanks het feit dat veel van haar vrienden (en fans) zijn nog steeds bijzonder voorzichtig over de situatie.

Aanbevolen: