Hier is hoe Olivia Jade zichzelf oppakte na het toelatingsschandaal van de universiteit

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Olivia Jade zichzelf oppakte na het toelatingsschandaal van de universiteit
Hier is hoe Olivia Jade zichzelf oppakte na het toelatingsschandaal van de universiteit
Anonim

Social media-persoonlijkheid Olivia Jade werd beroemd op YouTube waar ze begon met het plaatsen van video's terwijl ze naar de middelbare school ging. In 2019 maakten de ster en haar familie deel uit van het omkopingsschandaal over toelating tot de universiteit, dat een hot topic was, niet alleen in de Verenigde Staten, maar over de hele wereld.

Vandaag bekijken we hoe Olivia erin slaagde zichzelf te herpakken na het schandaal. Van open zijn over haar ervaring tot deelname aan het nieuwste seizoen van DancingwiththeStars - blijf scrollen om te zien hoe ze erin slaagde in de schijnwerpers te blijven.

9 In 2019 werd ze lid van TikTok

In 2019 - het jaar waarin het toelatingsschandaal plaatsvond - maakte Olivia Jade een account aan op TikTok. Zoals de meeste liefhebbers van sociale media weten, is dat het jaar waarin TikTok opblies en hoewel Olivia in het begin traag was met posten, doet ze het tegenwoordig regelmatiger. Momenteel heeft de ster van de sociale media meer dan 270.000 volgers en bijna vier miljoen likes. Zeker niet te armoedig voor iemand die twee jaar geleden door een enorm schandaal ging.

8 Ze deed een interview over 'Red Table Talk'

Olivia Jade verbrak haar stilzwijgen over het toelatingsschandaal van de universiteit door te verschijnen op Red Table Talk, georganiseerd door actrice Jada Pinkett Smith; haar moeder, Adrienne Banfield-Norris; en haar dochter, Willow Smith. Tijdens de show opende Olivia over alles en ze had zeker een aantal moeilijke vragen te beantwoorden. Dit is wat ze zei over verder gaan:

"Ik denk dat wat niet superpubliek is geweest, is dat er geen rechtvaardiging of verontschuldiging is voor wat er is gebeurd, omdat wat er gebeurde verkeerd was. En ik denk dat elke persoon in mijn familie kan zijn als, dat was in de war, dat was een grote fout. Maar ik denk dat het voor mij belangrijk is om te leren van de fout, niet om nu beschaamd en gestraft te worden en nooit een tweede kans te krijgen. Omdat ik 21 ben, heb ik het gevoel dat ik een tweede kans verdien om mezelf te verlossen, om te laten zien dat ik ben gegroeid. Ik probeer mezelf niet tot slachtoffer te maken. Ik wil geen medelijden, ik verdien geen medelijden."

7 En ze kwam heel langzaam terug naar YouTube

Olivia Jade keerde in december 2019 even terug naar YouTube, maar ze realiseerde zich al snel dat de meeste mensen nog niet klaar waren voor haar comeback. De social media-ster nam opnieuw een lange pauze van het platform en begin 2021 maakte ze haar definitieve terugkeer. In haar dagelijkse vlog-video die ze op 21 januari plaatste, erkende de ster wat er gebeurde door te zeggen:

"Hé, een korte opmerking van de redacteur: omdat ik niet wilde dat dit op de verkeerde manier overkwam, en ik zou liever iets zeggen en de video er een beetje raar uit laten zien. Ik wil dat niet op een minachtende of pretentieuze manier zeggen. Ik denk dat wat ik probeerde over te brengen was dat wat ik het liefste wilde doen, mijn excuses aanbieden voor zo lang en ik had het gevoel dat ik dat moest doen bij Red Table Talk en dus hoewel ik het verleden niet kan veranderen, kan ik veranderen hoe ik handel en wat ik doe in de toekomst… ik wil gewoon verder gaan en het beter doen en vooruit gaan en terugkomen en doen waar ik van hou, namelijk YouTube."

6 Olivia erkende haar deel van het probleem

Een belangrijke reden waarom fans het schandaal wisten te omzeilen, was hoe Olivia ermee omging. De jonge ster bleef zich verontschuldigen en erkende hoe verkeerd het allemaal was en ze liet de tijd zijn werk doen. Tijdens haar optreden op Red Table Talk gaf Olivia ook toe dat ze nu haar voorrecht begrijpt:

"We hebben dit allemaal gedaan en waren zo onwetend, en ik heb het gevoel dat een groot deel van het hebben van privileges is niet weten dat je privileges hebt. Ik zat in mijn eigen kleine bubbel en concentreerde me op mijn comfortabele wereld, die ik nooit heb gehad om buiten die bubbel te kijken."

5 Ze is nog steeds erg populair op Instagram

Ja, het schandaal gebeurde en Olivia verloor merkdeals, fans en volgers, maar niet iedereen schreef haar volledig af. In de afgelopen twee jaar is Olivia langzaam weer gaan doen wat ze het liefste doet: sociale media. Tegenwoordig heeft de ster meer dan 1,3 miljoen volgers op Instagram, waar ze vrij vaak berichten plaatst. Brands is misschien nog steeds terughoudend om met de ster samen te werken, maar het lijkt erop dat veel fans het op prijs stelden hoe ze met het schandaal omging en besloten haar een tweede kans te geven.

4 Dit jaar deed ze mee aan 'Dancing With The Stars'

Dit jaar trad Olivia Jade toe tot seizoen dertig van Dancing with the Stars, dat op 20 september 2021 in première ging. De ster op de sociale media werkte samen met professionele danser Valentin Chmerkovskiy en ze lijkt erg enthousiast over haar deelname. Dit is wat ze vertelde aan People magazine:

"Ik zou mezelf in geen geval als danser beschouwen, maar het is zoveel meer werk dan je verwacht met de toewijding en het geduld dat je met jezelf moet hebben. De pro's laten het er zo moeiteloos en gemakkelijk uitzien, maar als je eenmaal binnen bent en ze je echt de stappen leren, is het veel moeilijker dan ik ooit had gedacht. Maar wat ik wil zeggen is dat de profs zo goed werk doen."

3 Het lijkt alsof ze eindelijk doet wat ze leuk vindt

Degenen die Olivia Jade bijhielden, jaren voordat het schandaal plaatsvond, weten dat ze de middelbare school wilde verlaten en dat sociale media haar prioriteit was. Olivia wilde niet eens naar de universiteit en nu alles zich zo heeft ontwikkeld, zal ze waarschijnlijk nooit meer teruggaan. Tegenwoordig concentreert de ster zich op haar carrière, sociale media en het accepteren van alles wat op haar pad komt. Dancing with the Stars is waarschijnlijk nog maar het begin.

2 Ze is dicht bij haar ouders gebleven

Hoewel velen misschien verwachtten dat de ster alle banden met haar ouders zou verbreken - zij waren tenslotte het meest verantwoordelijk voor het schandaal waarmee ze te maken had - bleef de ster dichtbij. Haar ouders Lori Loughlin en Mossimo Giannulli betaalden de prijs voor wat ze deden toen ze schuldig pleitten aan samenzwering om fraude te plegen. Olivia heeft ze duidelijk vergeven voor wat er is gebeurd en in zekere zin zagen fans dat graag op de camera van de sterrenfamilie - zelfs boven sociale media.

1 Ten slotte begint ze een podcast

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Olivia Jade in oktober een podcast uitbrengt met de titel Conversations with Olivia Jade. De ster op de sociale media zal open gesprekken voeren over haar persoonlijke en professionele ervaringen en fans kijken er ongetwijfeld reikhalzend naar uit.

Aanbevolen: