Hoe is het huwelijk van Felicity Huffman en William H. Macy veranderd sinds het toelatingsschandaal van de universiteit?

Inhoudsopgave:

Hoe is het huwelijk van Felicity Huffman en William H. Macy veranderd sinds het toelatingsschandaal van de universiteit?
Hoe is het huwelijk van Felicity Huffman en William H. Macy veranderd sinds het toelatingsschandaal van de universiteit?
Anonim

Felicity Huffman en William H. Macy kennen elkaar sinds de jaren 80 en hebben momenteel een van de langste huwelijken in Hollywood.

De twee bekroonde sterren, vooral bekend van respectievelijk Desperate Housewives en Shameless, stapten in 1997 in het huwelijksbootje nadat ze een tumultueuze relatie hadden. Maar geen obstakel voor hun romance was groter dan het toelatingsschandaal van 2019, waarbij Huffman werd gearresteerd op verdenking van omkoping van haar en Macy's oudste dochter Sophia naar de universiteit.

Felicity Huffman en William H. Macy hadden 15 jaar een relatie voordat ze gingen trouwen

De actrice van Lynette Scavo ontmoette Macy toen ze in de jaren tachtig aan de NYU studeerde. Ze interviewde hem om deel uit te maken van de Practical Aesthetics Workshop (die sindsdien is veranderd in de Atlantic Theatre Company-school).

Huffman en Macy dateerden in de jaren tachtig en negentig, hoewel er was gemeld dat ze een aantal jaren uit elkaar waren voordat ze hun romance opnieuw oplaaiden. Ze trouwden uiteindelijk in 1997 en verwelkomden twee dochters, Sophia en Georgia, in 2000 en 2002.

Het paar is samen in veel theaterproducties verschenen en speelde samen met Jennifer Aniston in de film Cake uit 2014. In 2012 ontving het paar hun Hollywood Walk of Fame-sterren op dezelfde dag tijdens een gezamenlijke ceremonie.

Hoe Felicity Huffman betrokken was bij het toelatingsschandaal van de universiteit

In maart 2019 raakten Huffman en Macy de rotsen toen ze werd gearresteerd in verband met het toelatingsschandaal van de universiteit in het bijzijn van haar familie.

De American Crime-actrice werd ervan beschuldigd Rick Singer $ 15.000 te hebben betaald om Sophia's SAT-scores te corrigeren, wat een verbetering aantoont ten opzichte van haar Voorlopige SAT.

In mei van hetzelfde jaar pleitte ze schuldig aan een aanklacht van samenzwering om postfraude en eerlijke postfraude te plegen en werd ze veroordeeld tot 14 dagen gevangenisstraf, een boete van $ 30.000 en 250 uur taakstraf in september.

Hoewel genoemd in de gerechtelijke documenten, werd Macy niet beschuldigd van misdaden.

"Ik schaam me voor de pijn die ik mijn dochter, mijn familie, mijn vrienden, mijn collega's en de onderwijsgemeenschap heb veroorzaakt", zei Huffman in een verklaring in april 2019.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan hen en vooral mijn excuses aanbieden aan de studenten die elke dag hard werken om naar de universiteit te gaan, en aan hun ouders die enorme opofferingen maken om hun kinderen te ondersteunen en dat eerlijk doen."

William H. Macy stond bij Huffman en schreef een brief ter verdediging

Voordat Huffman in september werd veroordeeld, schreven haar dierbaren karakterreferentiebrieven in een poging haar gevangenisstraf te verkorten.

Haar man Macy en haar mede-ster Eva Longoria van Desperate Housewives behoorden tot degenen die de rechter schreven en Huffman prezen als een ouder en een professional.

Macy, in het bijzonder, ging in op de zorgen van Huffman over hun twee dochters en zei dat ze altijd hadden geprobeerd hen te beschermen tegen roem.

"Felicity maakte zich zorgen over het opvoeden van onze meisjes in Hollywood met werkende acteurs voor ouders, dus hebben we besloten om ze zo ver mogelijk van ons bedrijf weg te houden", schreef de Fargo-acteur.

"We namen ze zelden mee naar een Hollywood-evenement en probeerden te voorkomen dat ze door de pers werden gefotografeerd."

De Dropout-ster ging ook in op de complexe relatie van zijn vrouw met het moederschap en schreef dat moeder zijn altijd "Felicity bang had gemaakt en dat ze het moederschap niet gemakkelijk heeft gedragen."

Wat doen Felicity Huffman en William Macy na het schoolschandaal?

In zijn brief stond Macy schijnbaar achter zijn Twitter-verklaring van 2017 waarin hij publiekelijk zei dat 20 jaar eerder trouwen met Huffman de beste beslissing was die hij had genomen.

"Als ik mag, wil ik je nog één ding vertellen: al het goede in mijn leven is te danken aan Felicity Huffman", eindigde de acteur zijn brief aan de rechter.

Hoewel zijn relatie met Huffman zeker is veranderd, verdedigde hij haar niettemin en stond hij aan haar zijde. Hij gaf echter ook toe dat Huffmans band met hun dochters "op 12 maart explodeerde en dat het een lang proces zal zijn om die relatie weer op te bouwen", schreef hij.

"[Sophia] slaapt nog steeds niet graag alleen en heeft nachtmerries van FBI-agenten die haar die ochtend wakker maakten met getrokken wapens", zei de acteur over hun oudste.

"Nadat ze had gezien hoe de zes FBI-agenten haar geboeide moeder in een auto stopten en haar wegreden, huilde ze", zei Macy over Georgia. "De volgende dag zei ze dat ze naar school wilde, maar toen het nieuws van de zaak een storm werd, moest ze naar huis."

Ten slotte legde hij uit dat het gezin een therapeut bezocht om te verwerken wat er was gebeurd en om verder te gaan.

"Na haar arrestatie vond Felicity een geweldige gezinstherapeut en we zijn de afgelopen maanden allemaal (in verschillende combinaties) geweest. Er moet veel worden gedaan, en sommige pijn en woede zullen jaren duren door te werken, maar we boeken vooruitgang."

Na het schandaal hield het stel het een tijdje stil op Macy's sociale kanalen.

Terwijl Macy's socials actief bleven, verwijderde Huffman haar Instagram en verscheen ze geruime tijd niet op het raster van haar man.

Vorige maand plaatste Macy een reeks vakantiefoto's op Instagram met details over zijn reis naar Kenia met het hele gezin.

De acteur onthulde Huffman - die hij liefkozend 'Flicka' noemt - en hun dochters waren in 2021 op safari geweest en drongen erop aan dat hij op hun volgende reis zou komen. Hij nam toen wat paardrijlessen omdat hij weliswaar "geen paardenman" was voordat de hele familie in juli van dit jaar naar Afrika vertrok.

Beschrijvend de "diepgaande ervaring" die hij had, deelde Macy ook een zoete herinnering aan Huffman, die haar liefde voor Kenia had overspoeld toen ze elkaar in de jaren tachtig voor het eerst ontmoetten.

"De eerste keer dat ik met Felicity Huffman sprak, vertelde ze me over een reis die ze met haar moeder, zus en broer naar Kenia had gemaakt. Ze reden tien dagen op safari door de Maasai Mara en ze vertelde me geweldige verhalen over leeuwen en krokodillen en olifanten", schreef Macy op Instagram.

Aanbevolen: