Hier is hoe Adam Sandler zichzelf in levensgevaar bracht

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Adam Sandler zichzelf in levensgevaar bracht
Hier is hoe Adam Sandler zichzelf in levensgevaar bracht
Anonim

In veel opzichten hebben filmsterren echt belachelijke banen. Professionele acteurs verdienen immers hun brood door zich voor te doen als iemand anders, iets wat kinderen voor de lol doen. Bovendien verdienen de grootste filmsterren zoveel meer geld dan de overgrote meerderheid van andere mensen dat het moeilijk te overschatten is hoe verschillend hun levensstijl is van gewone mensen.

Ondanks het feit dat beroemdheden kunnen genieten van het goede leven en velen van hen worden aanbeden door de massa, zijn het uiteindelijk mensen, net als de rest van ons. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat zoveel sterren op een of ander moment bijna hun leven hebben verloren. Sommige grote acteurs ontmoetten zelfs bijna hun vroegtijdige ondergang terwijl ze op de set stonden. Dat is gewoon ongelooflijk, aangezien er zoveel mensen zijn die hun tijd en moeite besteden aan het veilig houden van acteurs op de set.

Gedurende de carrière van Adam Sandler was de overgrote meerderheid van de projecten waaraan hij deelnam, ontworpen om de massa aan het lachen te maken. Dat betekent echter niet dat elk aspect van Sandlers leven een lachertje is. Sandler kwam bijvoorbeeld eens schokkend dicht bij het verlies van zijn leven op een behoorlijk griezelige manier.

Sandler's connecties

In Hollywood zijn er veel voorbeelden van beroemdheden die ooit bekend stonden als vrienden om later vijanden te worden. Het is natuurlijk volkomen normaal dat mensen die ooit dichtbij waren, om de een of andere reden plotseling ruzie krijgen. Aan de andere kant, aangezien beroemdheden door zoveel hoepels springen om het groot te maken, is het gemakkelijk voor te stellen dat sommige vermeende vriendschappen met beroemdheden alleen een oefening in loopbaanontwikkeling zijn.

Als het om Adam Sandler gaat, is het heel duidelijk dat de vriendschappen die hij heeft opgebouwd met veel andere beroemde acteurs oprecht waren. Per slot van rekening heeft Sandler door de jaren heen keer op keer zijn best gedaan om met zijn beste acteursvrienden samen te werken, en volgens alle verhalen is hij een buitengewoon loyale man. Naast sissende maatjes heeft Sandler twee dochters en is ze gelukkig getrouwd, en gebaseerd op de manier waarop Adam oplicht als hij over zijn familie praat, is hij absoluut dol op hen. Met dat alles in gedachten, zou het een tragedie zijn geweest als al die mensen waren gedwongen om te rouwen om het overlijden van Sandler als hij niet in staat was te ontsnappen aan het gevaar waarin hij zich ooit bevond.

Het ernstige incident

In 2013 verscheen Adam Sandler in Late Night with David Letterman. Op een bepaald moment in het gesprek laat Sandler het studiopubliek lachen terwijl hij verwijst naar zijn levensstijl als beroemdheid. Toen Sandler echter beelden begon te vertonen en te vertellen van iets echt gevaarlijks dat hem op vakantie was overkomen, kun je de menigte even horen schrikken.

Eerst begon Adam Sandler te beschrijven dat hij de kans kreeg om met een levend dier om te gaan terwijl hij op vakantie was in Afrika. Dit is een waargebeurd verhaal… er waren erg aardige mensen op deze plek, en ze lieten me binnen met de cheetah en de eigenaar zei dat ik de cheetah water met mijn handen kon voeren. Dus ik deed het, en er ging iets mis, Van daaruit legde Sandler uit waarom hij de schuld had van het incident.

"Wat er gebeurde was, ze zeiden dat je niet zo laag mocht buigen met water. Ik was erg nerveus. Het was snel. … Ik had destijds een stijve nek, dus toen hij op me sprong, ik was als, 'Oh, mijn nek.' … En toen hij op me sprong, liet ik hem alleen maar opeten. Ik zou niet terugvechten!"

Op basis van de beelden van de cheeta die op Adam Sandler's rug springt, kunnen sommige mensen concluderen dat hij nooit in ernstig gevaar is geweest. Er was tenslotte iemand om Sandler te beschermen en ze konden het dier vrijwel onmiddellijk van zijn rug krijgen nadat het bovenop de acteur was geland. Als je er echter goed over nadenkt, had Sandler in die korte tijd gemakkelijk zijn leven kunnen verliezen. Cheeta's gebruiken immers routinematig hun bliksemsnelle reflexen en scherpe tanden om dieren neer te halen die sneller kunnen dan mensen op de planeet wanneer ze op volle snelheid bewegen. Bestaat er, met dat in gedachten, enige twijfel dat Sandler, die op één knie voorovergebogen was toen de cheeta op hem landde, een dodelijke verwonding zou kunnen hebben opgelopen?

Aanbevolen: