Het verhaal van TikTok Star Bella Poarch's Rise To Fame

Inhoudsopgave:

Het verhaal van TikTok Star Bella Poarch's Rise To Fame
Het verhaal van TikTok Star Bella Poarch's Rise To Fame
Anonim

Bella Poarch heeft 84,2 miljoen volgers op TikTok verzameld sinds haar video in 2020 viraal ging. De 24-jarige social media influencer die zangeres werd, is momenteel de vierde meest gevolgde figuur in de app. Een video van haar lipsynchronisatie met Millie B's "Soph Aspin Send" is momenteel de meest gelikete video op het platform. De video heeft maar liefst 53,4 miljoen likes en zette Poarch in feite op de kaart. Op zo'n jonge leeftijd heeft ze al een platencontract getekend en beklimt ze de muzikale ladder. Haar platencontract bij Warner Records omvat haar debuutsingle 'Build a Bch'. De videoclip bevatte andere bekende gezichten, waaronder Valkyrae, Mia Khalifa, Bretman Rock en ZHC.

Na haar TikTok-succes lanceerde ze ook een YouTube-kanaal en een beperkte kledinglijn genaamd 'RIPNDIP x Paca Collaboration'. De connectie van de TikTok-ster met haar alpaca knuffel kwam goed van pas voor deze samenwerking. Ze heeft ook haar eigen Fortnite-emote-serie samen met andere grote makers zoals Marshmello, Ninja en Lachlan. Het lijkt alsof de lucht de limiet is voor Miss Bella Poarch. Ze is niet alleen een internetmagnaat, maar ook een echt getalenteerde singer-songwriter. Bella gaat dit najaar op tournee en de fans kunnen niet wachten om haar live te zien optreden en niet via een app.

6 'Build A Bch' Solo

Bella's eerste single was een hit met meer dan 300 miljoen streams. De teksten spraken echt tot deze generatie vrouwen die de druk voelen om perfect te zijn in deze wereld van sociale media. De huidige standaard van schoonheid is een onmogelijke lat om te bereiken en Poarch zong wat we allemaal dachten!

Bella Poarch zei: "Het nummer gaat over het omarmen van onvolkomenheden en je gebreken. Ik heb het gevoel dat de maatschappij en het internet mensen onder enorme druk zetten om er perfect uit te zien of perfect te zijn. Mijn hele boodschap is dat ik wil dat mensen beseffen dat je niet perfect hoeft te zijn. En dat het ook oké is om dat niet te zijn. Ik wil mensen inspireren om lekker in hun vel te zitten en trouw te blijven aan zichzelf, wat er ook gebeurt."

5 Sub Urban & Bella Poarch 'INFERNO'

Bella bracht een collab uit met Sub Urban, waarmee ze weer een duister popnummer voor de mensen serveert. Poarch duikt diep in haar bewogen verleden met aanranding. Dit is de meest kwetsbare Poarch ooit geweest en het heeft haar fans een andere kant van haar laten zien.

"Dit is iets waar ik nog niet klaar voor was om met jullie te delen. Het is erg moeilijk voor mij om over te praten. Maar ik ben er nu klaar voor. Ik besloot mezelf uit te drukken door een nummer en video te maken met Sub Urban gebaseerd op hoe ik wenste dat mijn ervaring verliep. Het is een fantasie waarvan ik wou dat het waar was. Ik kijk er naar uit om dit met jullie allemaal te delen, "zei ze.

4 Warner Records Label

Bella kan niet enthousiaster zijn om deel uit te maken van de Warner Records-familie. Artiesten als Prince, Dua Lipa en Madonna hebben allemaal een platencontract getekend bij dit bedrijf, en kijk eens waar ze terecht zijn gekomen! Het label zelf kan niet gelukkiger zijn met Bella in het team. Ze is creatief, getalenteerd en brengt zoveel waarde voor deze generatie.

3 Bella is een veteraan van de Amerikaanse marine

In 2015 nam Bella dienst bij de marine omdat ze vrijheid en onafhankelijkheid zocht. Haar huiselijk leven was giftig en ze moest aan die omgeving ontsnappen. Ze was gestationeerd in Hawaï en vervolgens in Japan, waar ze leerde verliefd te worden op zowel de cultuur als de mode en de kunst. Dat is iets wat ze in haar carrière heeft overgenomen, aangezien ze de Japanse cultuur in haar werk wil bijbrengen.

Sprekend over haar tijd bij de marine, zei Bella: "De marine heeft me één ding geleerd: dat je niet alles alleen kunt doen - je moet een geweldige familie van mensen om je heen hebben om te vertrouwen en te presteren geweldige dingen."

2 Bekijk haar meest gelikete TikTok

Deze video van Bella die nonchalant haar hoofd schudt op het ritme van dit aanstekelijke deuntje, heeft 648,7 miljoen views. De ironie van deze video is hoe weinig ze eigenlijk doet, maar hoeveel ze echt te bieden heeft. Fans wisten toen nog niet dat ze een ongelooflijke zangstem had, dus gelukkig ging deze saaie video met lipsynchronisatie viraal, anders hadden fans misschien nooit haar potentieel gekend!

1 Bella bedankt haar trouwe fans

Bella vertelde over haar eerdere ervaring met pesten en hoe dat haar heeft gebracht waar ze nu is. Haar droom was om zangeres te worden en als ze ooit de kans zou krijgen om dat te doen, wilde ze dat haar liedjes betekenis zouden hebben.

"Toen ik opgroeide, werd ik gepest en zo, hoe ik eruitzie", zei Poarch in een podcast en zei dat ze al van kinds af aan zangeres wilde worden. "Ik wilde dat mijn eerste nummer een goede betekenis had en veel mensen zou helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen."

Tot nu toe zijn beide nummers van Bella hits geweest en het beste moet nog komen!

Aanbevolen: