Van afkickkliniek tot rode lopers: het inspirerende verhaal van TikTok-ster Chris Olsen tot roem

Inhoudsopgave:

Van afkickkliniek tot rode lopers: het inspirerende verhaal van TikTok-ster Chris Olsen tot roem
Van afkickkliniek tot rode lopers: het inspirerende verhaal van TikTok-ster Chris Olsen tot roem
Anonim

TikTok is nu een van de meest populaire apps voor sociale media op de markt. Gekocht en gewijzigd van de eerder bekende Bit.ly-app, stelt deze service gebruikers in staat om video's van enkele seconden tot maximaal tien minuten te plaatsen en te bekijken. App-leden kunnen elke vorm van inhoud vinden; van meer populaire markten zoals kunst, Marvel en huisdieren tot nichevideo's zoals haken met kikkers en Harry Potter x New Girl-crossovers, er is iets voor iedereen.

Met zoveel vrijheid om te creëren, namen veel gebruikers snel in populariteit toe vanwege hun sympathie en herkenbare inhoud. Een van deze makers is Chris Olsen, die al zo'n twee jaar TikTok-video's maakt. Hij deelt een breed scala aan video's, waaronder momenten uit zijn dagelijks leven en zijn iconische reisvideo's 'I'll bring you coffee'. Zijn leven is echter niet altijd glorieus geweest en hij heeft hard gewerkt om zijn huidige status te bereiken. Hier is het inspirerende verhaal van Chris Olsen tot roem, van revalidatie tot het lopen op de rode loper.

8 Wie is TikTok-ster Chris Olsen?

Chris Olsen is een TikTok-ster die momenteel slechts 24 jaar oud is. Hij kwam in 2020 bij de app en kreeg al snel aanhang vanwege zijn komische aanwezigheid en het feit dat hij openlijk op het podium stond om homo te zijn en de mensen in de gemeenschap met hem te ondersteunen. Olsen is geliefd om zijn authenticiteit, want hij zal delen delen van zijn online therapiesessies en video's die hij opneemt op emotioneel belastende dagen.

7 Zijn moeder worstelde met verslaving toen hij jong was

Chris Olsen werd als kind blootgesteld aan verslaving. Toen hij nog maar 14 was, gaf zijn moeder toe dat ze naar een afkickkliniek ging om hulp te zoeken voor haar verslaving. Dit veroorzaakte zo'n druk op het huis dat slechts een jaar later zijn ouders scheidden. Met zoveel strijd in zijn thuisleven, kreeg Chris uiteindelijk zijn eigen strijd terwijl hij opgroeide.

6 Chris Olsen begon te drinken als tiener

Op 16-jarige leeftijd wendde Chris Olsen zich tot alcohol. Hij worstelde met de splitsing van zijn ouders en begon, al dan niet opzettelijk, in de voetsporen van zijn moeder te treden. Tegen de tijd dat hij 17 was, werd hij geconfronteerd met het feit dat hij een ernstige alcoholverslaving had ontwikkeld. Hij dronk constant en gebruikte die stof om met zijn moeilijkheden om te gaan.

5 Chris Olsen's ervaring met revalidatie

Toen hij op 18-jarige leeftijd officieel volwassen werd, besloot Chris Olsen de eerste stap te zetten om hulp te zoeken. Hij liet zich opnemen in een afkickkliniek en werkte in het verleden aan het stoppen met alcoholisme. Een paar maanden bleef hij nuchter, maar viel uiteindelijk van de wagen toen hij ging studeren. Op 19-jarige leeftijd ging hij voor de tweede keer terug naar de afkickkliniek, vastbesloten om zijn leven een andere wending te geven.

4 Chris Olsen studeerde in 2021 af aan de universiteit

Chris Olsen stopte met studeren toen hij 19 was om al zijn energie in een afkickkliniek te steken. Toen zijn tijd om was, schreef hij zich opnieuw in op school om aan zijn diploma te werken. Na drie jaar hard werken vierde Olsen zijn afstuderen met een bachelor's degree in Fine Arts in Musical Theater van de Boston Conservatory Berklee School of Music. Hij kijkt ernaar uit om zijn carrière in entertainment voort te zetten.

3 Ian Paget en Chris Olsen waren het favoriete koppel van TikTok

Een van de belangrijkste trekpleisters van het TikTok-kanaal van Chris Olsen was de relatie-inhoud die hij zou delen. Een tijdje was hij bevriend met mede-contentmaker Ian Paget, en de twee waren alom geliefd vanwege de grappen die ze met elkaar uithaalden en hun komische geklets. Het stel kondigde begin januari hun splitsing aan, en hoewel fans kapot waren van de breuk, waren ze blij om te zien dat het beminnelijk was.

2 Chris Olsen werkt samen met 'Meta'

Terwijl hij zich in zijn entertainmentcarrière bleef verdiepen, is hij onlangs gevraagd om samen te werken met 'Meta' voor het zesde nummer van het tijdschrift Metamorphosis. Dit bedrijf wordt gerund door leden van de AAPI-gemeenschap, en Chris Olsen vond het geweldig om niet alleen het covermodel te zijn, maar ook om te praten over zijn ervaringen als AAPI-maker en zijn lidmaatschap van de LGBTQ+-gemeenschap.

1 Chris Olsen loopt nu over de rode lopers

Hoewel Chris Olsen uit een bescheiden achtergrond kwam en tijdens zijn tienerjaren veel beproevingen en worstelingen doormaakte, heeft hij gepusht en is hij als beste uit de bus gekomen. In de afgelopen vier jaar heeft hij de revalidatie met succes afgerond, is hij begonnen en studeerde hij af, ontwikkelde hij een TikTok-aanhang van meer dan 7,6 miljoen mensen en begon hij over de rode loper te lopen. Zijn meest recente rode loper-look was voor het amfAR Gala dat vorige maand in Frankrijk werd gehouden.

Aanbevolen: