Acht redenen waarom 'New Girl' zo lang populair is gebleven

Inhoudsopgave:

Acht redenen waarom 'New Girl' zo lang populair is gebleven
Acht redenen waarom 'New Girl' zo lang populair is gebleven
Anonim

Fox' hitshow, New Girl, is sinds de finale jarenlang een favoriete show van fans gebleven. En het zijn meer dan alleen de herkenbare personages, constante grappen en improvisatie, en geweldige gaststerren die ervoor zorgen dat fans blijven terugkomen om deze show opnieuw te bekijken. Netflix heeft deze hitserie op hun platform toegevoegd, er is een gloednieuwe podcast met castleden uitgebracht en consistente Instagram- en TikTok-berichten van de castleden houden fans in leven voor deze cast, zowel binnen als buiten de show.

De castleden hebben geweldige dingen gedaan en gaven fans zelfs een kleine reünie in 2021. Hoewel ze misschien niet altijd fysiek dichtbij zijn, houden ze allemaal op de een of andere manier contact. Een zeven jaar durende show zal ongetwijfeld een aantal levenslange relaties creëren en fans zien het graag.

8 De 'Welkom bij onze show'-podcast

Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris hebben onlangs een nieuwe podcast uitgebracht genaamd Welcome To Our Show. Elke week komen de drie samen na het zien van een aflevering, van de pilot tot de finale (fans hopen), en praten dan over hun persoonlijke ervaringen, wat er in hun leven achter de schermen gebeurde en momenten waarop het moeilijk was om niet karakter te breken. Het zijn nog maar een paar afleveringen, maar fans hopen dat deze podcast de laatste aflevering zal bereiken.

7 De kracht van sociale media

Zooey Deschanel maakte haar grote debuut op het enorme platform, TikTok, en verwelkomde de fans van New Girl het beste. Haar eerste video op de app was Zooey die zong, danste en poseerde op het themalied van de hitshow. Fans waren geobsedeerd door haar versie en creativiteit.

6 Het 'New Girl'-spel Echt Amerikaans

True American is een van de topmomenten uit de show geworden die fans graag naspelen. Hoewel niemand de regels van dit spel echt kent of wat de castleden doen als ze het spelen, proberen fans het graag na te maken. True American is een spel dat de castleden op het hok spelen, waar ze willekeurig op verhoogde oppervlakken moeten springen (omdat de vloer natuurlijk gesmolten lava is), bier moet drinken en teams moeten kiezen door nummers naar hun hoofd te brengen. Fans hebben zelfs gemaakt wat zij denken dat de regels zijn en hebben ze online gezet zodat iedereen mee kan doen. True American is een half drinkspel en een half levensgroot Candy Land-spel, en het is geen wonder dat fans graag een manier vinden om te spelen met hun vrienden.

5 Een deel van de cast van 'New Girl' blijft dichtbij, en fans vinden het geweldig

De meeste castleden zijn niet meer fysiek bij elkaar geweest sinds de show eindigde, maar velen blijven hecht. Zooey en Hannah, die beste vrienden op het scherm speelden, lijken een heel hechte vriendschap te hebben buiten de show. Op hun nieuwe podcast, Welcome To Our Show, delen ze veel gelach en vertellen ze hoe geweldig het was om met elkaar samen te werken. Hannah Simone heeft zich relatief onopvallend gehouden sinds de show eindigde, ze vond het heerlijk om thuis te zijn met haar man, katten en nu baby, en Zooey gaf haar zelfs enkele tips over het moederschap toen ze haar eerstgeborene ter wereld verwelkomde.

4 Hoewel niet elke relatie op het scherm soepel was buiten de camera – maar fans houden van het drama

Het gerucht ging dat Jake Johnson en Zooey Deschanel heimelijk een hekel aan elkaar hadden, maar sinds de show is afgelopen, zijn de spanningen behoorlijk gedaald. Ze speelden minnaars in de show en eindigden getrouwd met kinderen in de toekomstige scène van de seriefinale. Een ander gerucht dat de ronde doet, is dat Zooey geloofde dat Jake jaloers was op haar salaris van de show. De mannen van het hok hebben ook gezegd dat ze alleen met elkaar rondhingen terwijl ze aan het werk waren, maar er was geen spanning tussen hen.

3 Netflix bracht 'New Girl' naar hun platform

Netflix werd al snel een van de beste streamingplatforms voor zowat iedereen die een maandelijks abonnement kon betalen. Nu New Girl aan hun lijst met shows is toegevoegd, hebben fans de serie steeds opnieuw kunnen bekijken. Van een achtergrondshow nadat ze er zo vaak naar hebben gekeken tot het zitten en bingewatchen van de hele serie, fans zijn dolblij dat ze weer toegang hebben tot deze show.

2 De cast van 'New Girl' keerde terug om een zevende seizoen te maken

Seizoen zeven speelt zich drie jaar na de finale van seizoen zes af. Fans snakten naar een echt einde van een geweldige show, dus de cast en crew keerden samen terug voor nog acht afleveringen, om de fans het perfecte einde te geven.

Zooey Deschanel is lovend over New Girl en hoewel het een bitterzoet moment was, voelde ze zich uiteindelijk klaar om afscheid te nemen van de show. De seriefinale flitst vooruit naar de drie getrouwde stellen en hun kinderen die hun favoriete spel, True American, spelen.

1 De reünie van de cast van 'New Girl'

De cast van New Girl is virtueel herenigd in de zomer van 2021. Hoewel veel fans een echte reünieshow of spin-offserie wilden, waren ze nog steeds blij om die cast weer bij elkaar te zien, hoewel niet fysiek. Ze worden vergezeld door de maker van de show, Elizabeth Meriwether. Fans kregen een beetje nostalgie door te zien hoe hun favoriete castleden allemaal lachten en weer genoten van hun tijd samen.

Aanbevolen: