Dit waren de regels voor 'Love Is Blind' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Dit waren de regels voor 'Love Is Blind' seizoen 2
Dit waren de regels voor 'Love Is Blind' seizoen 2
Anonim

Nog een seizoen van Love is Blind, gehost door het echte echtpaar Vanessa en Nick Lachey, is nu beschikbaar op Netflix. Dit was een tweede proef om te zien of koppels dezelfde liefdestaal konden spreken en verliefd konden worden door een muur, waarbij ze de persoon pas na de verloving zagen. De producers leerden van het eerste seizoen, kwamen terug met een nieuwe groep deelnemers en inzichten, en produceerden weer een reeks succesvolle afleveringen vol evenementen.

De show verwijdert nog steeds de visuele en fysieke variabelen van het opbouwen van relaties om het belang van verbinding door middel van communicatie te demonstreren.

8 In seizoen 2 van 'Love Is Blind' hoeven deelnemers zichzelf geen grote vraag te stellen

Vorig seizoen was het concept van blinde liefde een experiment voor de wereld. Dit concept van daten zoals we het kenden, bestond niet. Aangezien het eerste seizoen succesvolle koppels voortbracht, hoefden de deelnemers van dit seizoen zichzelf niet de vraag te stellen: "Is liefde echt blind?" Er waren twee "I do's" in het eerste seizoen: Amber Pike en Mark Barnett, en Lauren Speed en Cameron Hamilton.

Lauren en Cameron hebben veel uitgespookt sinds de show. En het gaat goed met Amber en Mark. Het paar zei zelfs dat ze nog een bruiloft wilden. De show is niet langer een experiment dat zichzelf wil bewijzen.

7 'Love Is Blind'-deelnemers stemmen in met Hours Filming A Day

Op de set van de show stemmen de deelnemers ermee in om tot 20 uur per dag gefilmd te worden in de pods en gedeelde ruimtes. Het grootste deel van hun tijd wordt doorgebracht in de peulen. Je ziet deelnemers nooit koken of sporten totdat ze zeggen: "Ik hou van jou", en uit de pods stappen in de echte wereld.

6 Misschien heb je de gouden bekers opgemerkt

Of dit nu een streng afgedwongen regel was of niet, de producenten schonken dit jaar alle stellen gouden bekers en iedereen gebruikte ze. Dit was een esthetisch tintje dat dit seizoen anders was. Waarom kozen de producenten voor gouden bekers? Chris Coelen, de maker van de show, legt uit dat het opzettelijk was.

5 Er zijn geen drankbeperkingen op 'Love Is Blind'

De cast kon elke drank naar keuze drinken. Er was geen limiet op het aantal alcoholische dranken dat deelnemers mochten drinken. Je kunt aanbevolen recepten uitproberen wanneer je de reünie bekijkt terwijl je anticipeert op seizoen 3 van Love is Blind, dat al in de maak is. Zullen de drankbeperkingen veranderen? Sommige fans en toekomstige deelnemers vinden het misschien ontmoedigend dat deelnemers het alcoholgebruik van hun date niet kunnen volgen en vragen zich af of dit hun emoties en oprechtheid kan beïnvloeden. Vanaf nu bemoeit of coacht het productieteam de cast niet, om de show echt te houden.

4 Zelfliefde en het vinden van nieuwe liefde waren even belangrijk in seizoen 2 van 'Love Is Blind'

Lauren en Cameron waren de overduidelijke sterren van seizoen 1 na zo'n snelle verbinding. Hoewel dit seizoen opnieuw een succes was wat betreft het vinden van liefde, eindigden sommige vrouwen bovenaan omdat ze hun eigenwaarde kenden. Er waren enkele rode vlaggen en vrouwen die ze niet lieten glijden. Producenten doen hun best om deelnemers te onderzoeken die echt geïnvesteerd hebben in het vinden van blinde liefde, maar dit seizoen was het duidelijk dat sommige jongens door de kieren glipten.

Deepti Vempati koos zichzelf op een emotionele dag, toen ze besefte dat ze iemand verdiende die meer toegewijd was. Zelfs Shake Vempati's moeder vertelde haar dat ze iemand verdiende die haar meer kon geven. Ze liep weg en was niet de enige die dat op hun trouwdag deed. In de reünie-aflevering betuigde Kyle Abrams spijt dat hij niet achter Deepti aanging en de twee zijn misschien al aan het daten.

3 Geen verbinding=geen zendtijd

In beide seizoenen vormden 40-50 deelnemers de cast van de show, maar je ziet heel weinig mensen die geen verbinding kunnen maken. Tijdens de reünie maakte Shake een opmerking die door de cast werd stopgezet dat de drive om door te gaan met de show een factor was. Maar velen gaan na de show door met hun relatie en deze stellen zijn nog steeds samen, zelfs zonder aandacht van de camera.

2 Er is geen gebruik van mobiele telefoons toegestaan in de 'Love Is Blind'-pods

Dit liefdesexperiment was telefoonvrij, wat betekent dat de koppels de vrijheid hadden om contact te maken zonder afleiding. Singles kunnen de hele dag opscheppen over hun Instagram, maar ze nemen een pauze van het promoten van zichzelf op online sociale platforms om zich uitsluitend op dating te concentreren. Dit is een van die aspecten die werd geïntroduceerd toen stellen de pods verlieten en in het echte leven thuis in Chicago begonnen te daten.

1 Er is geen limiet aan hoe lang 'Love Is Blind'-paren kunnen chatten

Net zoals er geen limiet is aan hoe lang we kunnen binge, was er geen limiet aan hoe lang koppels konden daten. De eerste dates zijn een speedronde. Maar nadat iedereen 10 minuten met elke persoon heeft doorgebracht, is de rest van de tijd in het experiment een open spel. De langste gesprekken duurden tot vijf uur en werden alleen afgebroken vanwege pauzes in de badkamer. De hoopvolle singles hebben tot nu toe 10 dagen in de pods en kunnen zoveel van die uren gebruiken als ze willen om met hun potentiële toekomstige echtgenoten te praten.

Aanbevolen: