Too Hot To Handle': hoe de regels veranderden tussen seizoen 1, 2 en 3

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle': hoe de regels veranderden tussen seizoen 1, 2 en 3
Too Hot To Handle': hoe de regels veranderden tussen seizoen 1, 2 en 3
Anonim

Too Hot To Handle ging in première op Netflix op 17 april 2020 en was een wereldwijde hit. De stomende serie werd met nog twee seizoenen verlengd en elke keer ging het naar een hoger niveau. Het enige dat elk seizoen gemeen had, waren de gesekste twintigers die niet graag serieuze relaties aangaan. De gastheer Lana beweert de mensen te hebben uitgekozen waarin ze gelooft en wil helpen om ten goede te veranderen. De Amerikaans-Britse reality-tv datingspelshow heeft onlangs zijn derde seizoen uitgebracht.

Netflix heeft nog niet bevestigd of ontkend of Too Hot to Handle een seizoen 4 krijgt. Het is zeer waarschijnlijk dat de serie doorgaat, aangezien de kijkers geen genoeg kunnen krijgen van Lana's capriolen. De show zou echter met een hoge noot kunnen vertrekken, omdat seizoen één, twee en drie zo'n hit waren. Hoeveel singles zullen gemarteld worden door dit spel van onthouding?

6 De basisregels van 'Too Hot To Handle'

Volgens de Wikipedia-pagina van de show is het uitgangspunt dit: een groep jonge singles moet een maand lang samen in een villa op een eiland wonen, en "de deelnemers moeten verschillende workshops doorlopen, terwijl ze van alle zoenen, seksueel contact of zelfbevrediging. Het idee hierachter is om echte verbindingen tussen de deelnemers te bevorderen." Wat betreft de stimulans: "de deelnemers beginnen met een hoofdprijs van $ 100.000 die wordt verlaagd telkens wanneer een regel wordt overtreden. Elk seizoen begint met 10 nieuwe deelnemers, hoewel later nieuwe toevoegingen af en toe meedoen. Evenzo kunnen deelnemers die niet in staat zijn zich te vormen connecties in het huis of commitment aan het proces worden soms eruit gegooid."

5 Nieuwkomers Join The Villa

Tijdens seizoen één waren Francesca Farago, Harry Jowsey, Kelz Dyke, Nicole O'Brien, Rhonda Paul, Chloe Veitch, David Birtwistle, Matthew Smith, Haley Cureton en Sharron Townsend de oorspronkelijke deelnemers. Vier nieuwkomers zouden zich uiteindelijk bij hen voegen.

De nieuwkomers hielpen anderen in huis om nieuwe contacten te leggen en hun loyaliteit te testen. In seizoen twee schudden vijf nieuwkomers - Robert, Christina, Joey, Elle en Tabitha - de cast door elkaar. Nieuwkomers Christina Carmela en Robert Van Tromp gingen uit elkaar na de show, maar ze stopten er onlangs mee.

Gerrie Labuschagné, Olga Bednarska, Brianna Giscombe, Obi Nnadi en Jackson Mawhinney veroorzaakten opschudding toen ze in seizoen drie op het eiland Turks- en Caicoseilanden aankwamen. In elk seizoen kwamen de nieuwkomers op verschillende tijdstippen en maakten de boel op verschillende manieren pittiger.

4 Lana trapt huisgasten eruit

Niet elke deelnemer is veilig in de villa. In seizoen één schakelt Lana drie deelnemers uit. In seizoen twee verhoogde Lana de inzet en schakelde ze vier deelnemers uit voor de laatste show. In seizoen drie werden slechts drie regelovertreders ingepakt.

3 Grotere hoofdprijs

Seizoenen één en twee hadden een hoofdprijs van $ 100.000, maar seizoen drie legde de lat hoger. De cast van Too Hot To Handle seizoen drie kreeg een hoofdprijs van $ 200.000 aangeboden als ze Lana's regels volgden. Dit was het eerste en enige seizoen waarin de regels zo erg werden overtreden dat de pot met geld nul dollar bereikte. De huisgenoten bereikten een dieptepunt, maar gelukkig gaf Lana hen de kans om wat terug te verdienen!

2 Een tweede kans op liefde

Tijdens seizoen drie werd Nathan Soan Mingomezulu vanuit huis naar huis gestuurd nadat hij Lana's gouden regel had overtreden. Hij sliep met collega-castmate Holly Sacrfone in de romantische privékamer en toonde geen tekenen van het veranderen van zijn bad-boy-manier. Lana besloot echter Nathan een tweede kans te geven, omdat hij uiteindelijk berouw toonde tijdens zijn eliminatie. Om zich met Holly te herenigen, moest Nathan een één-op-één workshop volgen met mentor Brenden Durell. Toen hij eenmaal geslaagd was voor de test, mocht hij weer het huis in, maar niet voor een laatste draai. Nathan en Holly moesten een nacht in de aparte suite doorbrengen zonder de regels te overtreden, en ze zouden de 90K die ze verloren hadden terugverdienen. Uiteindelijk won het paar het geld terug en verdiende het het vertrouwen van het huis terug!

1 Hoe is het 'te heet om te verwerken' geld verdeeld?

De cast van het eerste seizoen verdeelde de prijs van $ 75.000 die aan het einde van het spel nog over was, maar de regels voor de cast van volgend jaar veranderden. De cast van seizoen twee, Cam Holmes, Emily Miller, Carly Lawrence, Joey Joy, Marvin Anthony, Melinda Melrose, Nathan Webb, Larissa Troownson, Chase DeMoor en Tabitha Clifft moesten allemaal stemmen op wie volgens hen de hoofdprijs verdiende. De drie opties waren Cam Holmes, Carly Lawrence en Marvin Anthony… en Marvin nam uiteindelijk het prijzengeld van $ 55.000 mee naar huis. Het huis voelde alsof hij zijn stoute manieren voor Miss Melinda had veranderd.

Seizoen drie sprong op de kar en voor de eerste keer ooit was er een paar genomineerd. Harry Johnson en toenmalige vriendin Beaux Raymond wonnen de 90K, terwijl Georgia Hassarati en Nathan Soan Mingomezulu met nada achterbleven.

Aanbevolen: