Vanderpump-regels: 15 dingen die nooit logisch waren over Stassi

Inhoudsopgave:

Vanderpump-regels: 15 dingen die nooit logisch waren over Stassi
Vanderpump-regels: 15 dingen die nooit logisch waren over Stassi
Anonim

Oké Vanderpump-fans, we zijn hier om dingen uit te leggen over de ultieme bijenkoningin van de show. Nee nee, we gaan Lisa Vanderpump zelf niet voorschotelen, maar in plaats daarvan de altijd aanwezige overlast in haar leven, Nastassia Bianca Schroeder, of zoals je haar kent, Stassi. Terwijl de cast van Vanderpump Rules vol zit met zowel sympathieke als gekke leden, staat Stassi stevig in beide kampen. Ze heeft zeker haar eigenaardigheden, maar het is meestal niet moeilijk om haar te verdedigen tijdens al het drama zoals het is met anderen kuch Kristen Doute kuch.

Hoewel met elk nieuw seizoen een nieuw favoriet personage bij de fans komt (R. I. P. Daug the Lizard), is Stassi voor de meesten van ons een constant leuk horloge gebleven. Dat gezegd hebbende, ze is nog steeds een realityster en daarom zijn er genoeg dingen die nooit veel zin hebben gehad over haar of haar verhaallijnen in de show.

15 Haar constante behoefte aan ranchdressing

Luister, we hebben allemaal favoriete gerechten, maar Stassi vindt een manier om het woord 'ranch' in bijna elke zin te laten vallen. Wat hier echter echt niet logisch aan is, is dat de obsessie slechts één seizoen leek op te duiken. We hebben haar nooit eerder haar liefde voor haar vriendje horen vergelijken met ranchdressing in een van de voorgaande seizoenen, maar nu is het alles waar ze over kan praten.

14 We zouden heel graag willen weten hoe verjaardagen aan haar werden uitgelegd als kind

Zelfs als je maar één seizoen hebt gezien, heb je Stassi ongetwijfeld minstens een paar keer horen krijsen: "Het is mijn verjaardag". Het meisje vindt haar verjaardag heel erg leuk. Ze verwacht niet alleen dat mensen het met haar vieren, ze dwingt hun werelden minstens een weekend stil te staan en wordt gek als de aandacht haar ooit verlaat.

13 De persoonlijkheid verandert halverwege de serie

We snappen dat mensen veranderen, groeien, volwassen worden, wat dan ook. Maar Stassi heeft haar hele persoonlijkheid volledig omgedraaid. In het begin was ze een totale haai (op een goede manier). Ze was gemeen in dramatische situaties, maar oh zo slim in haar bevalling. Serieus, niemand had een kans om het tegen haar op te nemen. Toen ze echter terugkeerde naar de show na haar korte exit, had ze haar-g.webp

12 Hoe kon ze Jax zo snel vergeven?

Laten we teruggaan naar het eerste echt grote moment in de serie: de affaire van Kristen en Jax. Dit was enorm. Stassi ontdekte dat haar vriend met haar beste vriendin naar bed was geweest. Houd er rekening mee dat dit was nadat hij ontdekte dat hij ook met anderen vals had gespeeld. Terwijl Stassi terecht woedend en verwoest was, wees ze daar maar heel weinig van in de richting van Jax.

11 Hoe werd Kristen ooit vergeven?

We zijn het er helemaal mee eens dat Kristen's verraad veel erger was dan dat van Jax. Jax is een slechte kerel en hij verdiende geen vergeving, maar de regels van de meisjescode zijn hier heel duidelijk over: je slaapt niet met het vriendje van je beste vriend. Hoewel Stassi zeker meer overstuur was met Kristen, werd ook zij uiteindelijk vergeven en op een gegeven moment zelfs gepromoveerd tot beste vriend.

10 Alles en iedereen dumpen voor een andere giftige kerel

Gelukkig heeft Stassi geen contact meer met ex-vriend Patrick. Dit verandert echter niets aan het feit dat ze ooit alles achterliet, inclusief de show, om bij deze man te zijn. We zagen Patrick slechts kort rond seizoen 6, maar het was meer dan genoeg om te beseffen dat deze man de ergste was. Beledigend voor niet alleen haar, maar ook voor haar vrienden en zelfs voor Lisa Vanderpump! Hoe kon ze hierin trappen na Jax?

9 Verloofd willen raken omdat je vrienden niet romantisch zijn

We houden allemaal van Beau Clarke. Stassi heeft eindelijk een geweldige kerel gevonden die haar echt goed lijkt te doen. Hoewel we hopen dat alles met hun aanstaande Italiaanse bruiloft volgens plan verloopt, zijn we het niet eens met de druk die ze op hem uitoefende voor die ring. Zodra de bruiloft van Jax/Bretagne of zelfs het huwelijk van Katie/Tom werd besproken, werd Stassi er gek van. Meid, je hebt eindelijk een keeper gevonden, neem de tijd en geniet ervan!

8 Haar carrièrepad is altijd verwarrend geweest

Hoewel het grootste deel van de cast nog steeds bij SUR werkt of in ieder geval doet alsof, is het jaren geleden dat Stassi server speelde. Natuurlijk heeft ze onlangs haar boek Next Level Basic uitgebracht, maar hoe zit het met alle jaren ervoor? Ze schreef kort voor de website van Pandora, ze was een feestplanner voor een aflevering en was toen een styliste in een andere …

7 Waarom zou ze ooit een bedrijf beginnen met Kristen en Katie?

Nog een andere zakelijke onderneming, onlangs creëerden deze drie een wijn onder het label Witches of WeHo. Een bedrijf starten met een vriend is altijd riskant, maar een bedrijf starten met een paar mensen die je vaker haat dan je leuk vindt, is gewoon een slecht idee. Zoals we al hebben gezien, lopen de zaken niet soepel voor de heksen.

6 We tolereren geen schaduw van Ken en Lisa

Er was eens Stassi de favoriet van Lisa. Ze waren dichter dan Lisa bij de meeste andere stafleden en ze opende als resultaat een heleboel deuren voor Stassi. Toen Stassi echter besloot dat het tijd was om SUR achter zich te laten, dacht ze ook dat het een goed idee zou zijn om haar relatie met de eigenaren te verpesten. Wat zeggen ze over bijten in de hand die je voedt?

5 Haar directe band met Bretagne was raar

Begrijp ons niet verkeerd, we zien de aantrekkingskracht. Bretagne is tegenwoordig gemakkelijk een van de meest sympathieke mensen in de show. Ze is echter ook de vrouw van Jax. Terwijl Jax en Stassi al lang voorbij waren tegen de tijd dat ze werd voorgesteld aan Bretagne, was die hele scène super vreemd. Ze hadden amper twee woorden tegen elkaar gezegd en Stassi noemde haar bestie al.

4 Haar seizoen 1 haat jegens Scheana was extreem

Ter verdediging van Stassi heeft Scheana nu bewezen een van de slechtste persoonlijkheden in de show te zijn. Maar in seizoen 1 haatte Stassi haar voordat ze zelfs maar iets had gedaan om het te verdienen. Dit was vooral vreemd omdat Scheana een toegewijde relatie had en niet echt een bedreiging voor Stassi was, maar tegelijkertijd sliep Stassi's nummer één dame met haar kerel! Vreselijke instincten!

3 Ze wilde de show verlaten, maar waarom zou ze er zo'n prinses over zijn?

Toen we ons voor het eerst realiseerden dat Stassi de show zou verlaten om bij Patrick te zijn, waren we teleurgesteld. Nadat we haar echter de zaken hadden zien afronden, voelden we ons zeker een beetje beter over het plan. Ze zorgde ervoor dat iedereen liet weten dat ze beter was dan zij allemaal en dat ze losers waren omdat ze bleven rondhangen. Misschien was dit meer verbrand als ze een seizoen later niet was teruggekomen?

2 Haar rundvlees met Katie is nooit opgeteld

Hoewel we het er volledig mee eens zijn dat iedereen Kristen uit de groep heeft verwijderd, hebben we nooit echt begrepen waarom Stassi problemen begon met Katie. Katie heeft haar eigen problemen, maar bij geen van hen was Stassi betrokken. Katie heeft Stassi zelfs verdedigd en is een betere vriendin voor haar geweest dan ze normaal gesproken verdiende. We schrijven dit toe aan zelfdestructieve neigingen.

1 De dood is raar

Sinds de allereerste aflevering was Stassi's voorliefde voor alle gruwelijke dingen heel duidelijk. Als ze van streek is, ontketent ze angstaanjagende scenario's uit haar verbeelding. Als het tijd is om te feesten, kiest ze de dood als thema. Heck, toen Beau besloot een aanzoek te doen, dacht hij dat een kerkhof de perfecte plek zou zijn. We zouden hier graag wat meer begrip voor hebben. Wat gebeurde er met haar als kind??

Aanbevolen: