Sabrina Carpenter plaagt haar aankomende nummer 'Skinny Dipping' door dat letterlijk te doen en fans zijn er dol op

Sabrina Carpenter plaagt haar aankomende nummer 'Skinny Dipping' door dat letterlijk te doen en fans zijn er dol op
Sabrina Carpenter plaagt haar aankomende nummer 'Skinny Dipping' door dat letterlijk te doen en fans zijn er dol op
Anonim

Zangeres en actrice Sabrina Carpenter zal eindelijk meer muziek uitbrengen! The Girl Meets World-aluin kondigde aan dat ze haar nieuwe nummer "Skinny Dipping" op 9 september zou uitbrengen. Vervolgens plaatste ze een kort fragment van haar aankomende nummer, terwijl ze skinny dippend in een meer was.

Twitter reageerde vrijwel onmiddellijk op de video nadat Carpenter deze had gepost. Terwijl sommige fans enthousiast waren over de release van het nummer, waren anderen vooral onder de indruk van wat Carpenter deed om het te promoten.

Fans waren niet de enigen die kennis namen van de video. Acteurs Dove Cameron, Ella Balinska en Corey Fogelmanis gaven ook commentaar en gaven emoji's op haar video op Instagram, waarbij Fogelmanis het eens was met haar bijschrift en zei: "Ik zou zelfs nooit op die leugen van een zin zinspelen."

Carpenter plaatste de video ook op haar TikTok-account, wat leidde tot opmerkingen over haar tijd bij Disney. Anderen wilden echter weten wie de video heeft gemaakt. Een gebruiker combineerde later beide veelvoorkomende commentaaronderwerpen door te vragen: "ok, maar wie is de cameraman? farkel???"

"Skinny Dipping" is een nummer dat een mix is van pop en alternatief, de belangrijkste genres van Carpenter's muziek. Hoewel het momenteel niet bekend is wie het nummer heeft geschreven, zal ze waarschijnlijk worden gecrediteerd als songwriter.

Vóór de nieuwste video plaatste Carpenter de albumhoes van de single en een video van een deel van het nummer dat op een cassettespeler op haar Instagram wordt afgespeeld. Dit komt na het uitbrengen van "Skin" in januari 2021 als de eerste single van haar aankomende vijfde album. Ze heeft echter niets anders over het album gepost en het is niet bekend hoeveel nummers erop zullen staan.

Hoewel Carpenter skinny dipping misschien een verrassing was voor sommigen, kennen fans haar ook als een gedurfde kant, met een gebruiker die tweette over hoe ze op blote voeten liep in New York City. Ze haalde ook de krantenkoppen voor haar schokkende vete met Olivia Rodrigo, met "Skin" en "Drivers License" inclusief teksten die schaduwen naar elkaar lijken te zijn. Vanaf deze publicatie is er geen woord over hun relatie en of ze sindsdien de vete hebben beëindigd.

De ster had eerder meerdere teasers op Instagram gegeven voor "Skin", waaronder een clip van zijn muziekvideo. Ze begon plannen voor een vijfde album aan te kondigen kort na het uitbrengen van haar vierde studioalbum Singular: Act II in 2019.

Buiten haar muziekcarrière zal Carpenter haar rol als Harper Kreyman in Tall Girl 2 hernemen en Maddy spelen in de film Emergency. Hoewel geen van beide films een releasedatum heeft, werd Tall Girl 2 in mei 2021 ingepakt en zal waarschijnlijk in 2022 worden uitgebracht.

Carpenter's show Girl Meets World blijft streamen op Disney+, en haar films zoals The Hate U Give en Tall Girl zijn te zien op Hulu en Netflix. Haar muziek is te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: