Sabrina Carpenter's nieuwe nummer suggereert dat de liefdesdriehoek van Olivia Rodrigo nog nooit is gebeurd

Inhoudsopgave:

Sabrina Carpenter's nieuwe nummer suggereert dat de liefdesdriehoek van Olivia Rodrigo nog nooit is gebeurd
Sabrina Carpenter's nieuwe nummer suggereert dat de liefdesdriehoek van Olivia Rodrigo nog nooit is gebeurd
Anonim

Feuds zijn nooit obscuur als het gaat om beroemdheden. Ze komen zo vaak voor en gebeuren al heel lang, vooral tussen Disney-sterren. In 2009-2010 veroverden Miley Cyrus en Selena Gomez de fans stormenderhand en lieten ze zelfs partij kiezen. Dus toen er een vete uitbrak tussen Disney-sterren Olivia Rodrigo en Sabrina Carpenter, waren fans een en al oren en ogen over wat er werkelijk gebeurde.

Hoe de vete tussen Olivia Rodrigo en Sabrina Carpenter allemaal begon

Het begon allemaal zoals de meeste Disney-vetes doen: een gerapporteerde liefdesdriehoek. Dit was natuurlijk tussen Rodrigo, Carpenter en Joshua Bassett. Rodrigo bracht haar nummer Driver's License uit in 2021. Dit nummer kwam maanden nadat Bassett zijn nummer uitbracht, dat ook een liefdesverdriet was.

Rodrigo's hitsingle ging viraal over Tik Tok en liet fans de teksten ontleden. De ballad met liefdesverdriet bevat teksten als: "Je bent waarschijnlijk met die blonde meid die me altijd aan het twijfelen bracht, ze is zoveel ouder dan ik, ze is alles waar ik onzeker over ben."

Fans dachten dat ze doelde op Carpenter die blond haar heeft en drie jaar ouder is dan zij en toevallig ook een relatie met Bassett had.

Rodrigo en Bassett hebben hun relatie nooit publiekelijk bevestigd, maar het was in ieder geval voor de fans vrij duidelijk dat ze met elkaar uitgingen. Hetzelfde geldt voor Carpenter en Bassett; de twee werden samen gespot tijdens een protest in LA, wat leidde tot geruchten over een relatie.

Neihter Rodrigo noch Carpenter hebben nooit bevestigd dat dit drama is gebeurd, maar het lijkt alsof ze met elkaar spraken via hun liedjes.

Haar nieuwe nummer heeft praktisch commentaar geleverd op de vete 'Rumors'

In een van Carpenters liedjes heeft ze teksten die op Rodrigo lijken te zijn gericht. Het lied gaat: "Misschien hadden we vrienden kunnen zijn, als ik je in een ander leven had ontmoet." en noemt later "maak jezelf niet gek", schijnbaar verwijzend naar Rodrigo's rijbewijs.

Toch zei Carpenter dat de meeste van haar teksten verkeerd worden geïnterpreteerd, hoewel ze niet expliciet zei welke teksten of op welke manier.

Carpenter heeft onlangs een nieuw nummer uitgebracht genaamd, omdat ik een jongen leuk vond. Die fans interpreteerden als over al het liefdesdriehoekdrama. Een van de teksten zegt: "Nu ben ik een huiswreker, ik ben een [expletive]… Vertel me wie ik ben, denk dat ik geen keus heb, allemaal omdat ik een jongen leuk vond."

Later in het nummer vermeldt ze ook dat toen al het drama plaatsvond, zij en deze niet nader genoemde liefdesbelangen al uit elkaar waren.

Nadat Rodrigo's nummer uitviel en fans de punten met elkaar begonnen te verbinden, ontving Carpenter veel reacties en bedreigingen op haar sociale-mediapagina. Hoewel geen van beiden heeft bevestigd dat de nummers over de liefdesdriehoek en vete gaan, gaven fans niet op en blijven ze geloven dat hun nummers over elkaar gaan.

Sabrina en Olivia werden gespot tijdens het chatten op het Met Gala

In mei van dit jaar leken de twee eigenlijk best vriendelijk. Op het Met Gala werden de twee samen op de achtergrond gespot op een foto die Vogue Magazine op Instagram plaatste van Sebastian Stan. De twee werden het middelpunt van de aandacht op de foto en fans overspoelden de reacties om hun schok te uiten. Rodrigo en Carpenter worden gezien terwijl ze praten, en het lijkt een leuk gesprek te zijn zonder drama.

Of de twee nu vrienden zijn of niet, het lijkt erop dat er geen kwaad bloed zit, en ze bloeien allebei op in hun muzikale carrière. Rodrigo won onlangs twee Grammy's voor Best Pop Vocal Album en Best New Artist. Haar album Sour werd meteen een succes en ze is momenteel op tournee voor het album.

Ze heeft talloze andere prijzen ontvangen en is voor nog veel meer genomineerd. Het is duidelijk dat haar muzikale talent en songwritingcapaciteiten worden erkend, en ze is nu een zeer bekende popster met een enorme schare fans.

Carpenter bloeit ook in haar muzikale carrière. Ze is ook genomineerd voor vele prijzen en deze maand kwam haar nieuwe album uit. Het album Emails I Can't Stand is haar vijfde studioalbum en doet het buitengewoon goed.

Fans weten niet wat de toekomst voor de twee in petto heeft en of ze ooit vrienden zullen worden. Maar het lijkt erop dat ze het allebei goed doen met hun carrière en misschien toch geen drama met elkaar hebben!

Aanbevolen: